0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en mantıklısını yapmışsınız gerçekten.elinize sağlık.Bu arada aracınız jant kapakları hariç benimkinin aynısı 1.4 mü? 1.6 mı?
Jant kapakları önemli değil Burak abicim kırılmıştır set olarak değiştirilmiştir Araç %99 1.6 lastik boyutlarına bakarsak vede içeride yol bilgisayarı var Hayırlı olsun güzel olmuş Karşılaştırırsak hiç bir fark yok gibi
yol bilgisayarını nerede gördün ? ayrıca lastik boyutları 1.6 larda 14" den büyük mü?beni araçtan bi farkı yok gibi
Manifoltun içinde havayı kanallara dağıtan plastik yapraklar var.( Ben bunlara yaprak diyorum ayrıca göründüğü kadarıyla farklı bir materyalden yapılmışlar fakat tam bilmediğim için plastik diyorum) Bu yapraklar zamanla (Araç 100.000 i devirdikten sonra genelde) ısınmalardan dolayı boşluklar oluşturuyor.Yani dış manifolt plastiği ile içerisindeki plastik hava dağıtıcıları arasında ayrılmalar başlıyor.Araba 3000 devir yaptığında dizel gibi ses çıkarıyor.Ama bazen de boştayken aynı sesi çıkarıyor.Bizim yapabileceğimiz ya vidalarla içteki salanmayı önleyeceğiz ya da yeni manifolt alacağız veya olduğu gibi kullanacağız.Siteye resimleri eklemiştim.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36952.msg494817#msg494817
Öğrendiğim iyi oldu. Başımıza gelirse aklımızda bulunsun.ERcüment benim araba da 1,6 175/65/14
merhaba arkadaşlar 2001 corolla terra sahibiyim.Kapı bandlarım çok yıpranmış ve kötü görünüyor.K.Maraş toyota servisi sadece sol ön kapı ve önündeki küçük parçaya 225 TL fiyat çekti.Resmen enayi yerine konuluyoruz.Ben de sanayiye gidip şöyle bir arabaların kapı bandlarına baktım ve fiat tipo araçlarının kapı bandları ,toyota kapı bandına çok yakın ve satın alıp biraz kısaltıp kapılara yapıştırdım ve gayet orjınalinden farksız oldu.40 TL ödedim kapı bandının takımına ...
selamlar Bülent bey bende arabayı yeni aldım fakat kapı bantları (sol) çok kötü (sağ) hiç yok konunun üzerinden yıllar geçmiş fakat umarım dönüş yaparmısınbu resimde gördüğüm kapı bantları nı nasıl yaptınız yardımcı olabilirmisiniz...cevabınız için şimdiden teşekkürler...