Gönderen Konu: hangısını alayım  (Okunma sayısı 6945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: hangısını alayım
« Yanıtla #40 : Eylül 04, 2011, 01:02:09 »
O alt devirleri canlandırmak için chip tuning düşünüyorum hatta düşünmüyorum turbosu değişssin ilk iş cihip tuning olacak . :)

Auris mi yaris mi konusunda ise tabiki auris ama renkler ve zevkler tartışılmaz bu birazda ihtiyaç meselesi aslında kimi bağaj ister kimi küçük olsun şehir içinde rahat kullanım ister.
Chip tuning her türlü işini görecektir nede olsa dizel ve turbolu bi araç. Ancak anlamadığım senin turbo neden değişecek şu an arıza mı var yoksa !!
 Auriste fazla büyük değil ya bence auris süper bi seçenek neyse dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz bu arada araba alacak abimizi göremiyorum sanki ya da ben ufak bi körlük mü çekiyorum tam dikkat edemedim...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 04, 2011, 01:02:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 04, 2011, 12:44:49 »
Chip tuning her türlü işini görecektir nede olsa dizel ve turbolu bi araç. Ancak anlamadığım senin turbo neden değişecek şu an arıza mı var yoksa !!
 Auriste fazla büyük değil ya bence auris süper bi seçenek neyse dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz bu arada araba alacak abimizi göremiyorum sanki ya da ben ufak bi körlük mü çekiyorum tam dikkat edemedim...
Forumda araştırırsan 2010 ların bazılarında turbo sorunlu aracın yağ eksiltmesine sebeb oluyor benim araçtada yağ eksiltme vardı aslında istersem gelecek hafta değiştiririm ama servisteki formen bakımda değiştir turbo yeni yağla yağlanmış olur dedi banada mantıklı geldi bakımı bekliyorum zaten 2000 km kaldı onuda 1.5 aya yaparım turbo değiştikten sonrada 2-3 ay kullanırım sorun gitmişsse eğer doğru chip tuninge . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 04, 2011, 13:13:09 »
 Haydi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun mahmut :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 04, 2011, 13:34:15 »
Haydi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun mahmut :)
Teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #44 : Eylül 04, 2011, 21:54:02 »
en iyisi babamın efsane 114 hp benzini içiyor ama olsun yokuşta 2011 avensislerdedn hızlı fırlıyor zırt pırt servise gidip gelmiyoruz
Toyota Corolla 1.4 D4D 90 Hp Plus Line 2007 / Toyota Corolla 1.6 114 Hp GLİ 1993 Sercan TORUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Eylül 09, 2011, 15:23:14 »
konfor , genişlik ve estetik açıdan auris derim ben.. ama aurisin benzinlisine verilecek parayla yarisinm dizeli alınabildiği için ekonomik açıdan da yaris..  yarisin 2011 model kampanyalı 1.4 dizeli 38.000 tl.. b sınıfı boş donanımlı bir araca da 38.000 tl vermek ne kadar ekonomik o da ayrı bir çelişki tabii... benim tercihim auris olurdu.. zaten yaris çok kısa bir süre sonra kasa yeniliyor bekleyemeyecekseniz eğer aurisi tercih edin derim...