0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamponun öyle bi lüksü yok, sadece ön cam yılda bir kere muaf
Geçmiş olsun... Hasarsızlığınızın düşmesinin sebebi faili mechul olmasıdır. Araca zarar vereni bilseydiniz ( Plaka veya görüntü gibi ) o zaman kasko şirketiniz zararı karşı tarafdan isterdi. Ama ortada bir suçlu olmadığından zararın faturası size kesilir kısaca. Ama ' mini onarım'ı bir sorun derim.
Benim poliçemde tamponda var kemal amca, tamir de değil üstelik, değişim
Yapma ya, hangi firma bu, bir dahakine ondayımbenim başımın belası tamponlar, arabada nokta çizik yok, ama tamponlarım her biri 5-6 kere boyandı hatta ön tampon değişti
Sabah sabah yanlismi goruyorum ne! Adil senmisin kardesim?
Buyrun benim.
Teşekkür ederim Sercan kardeşim.Kazadır olur ama vurup da kaçanın ardından bela okumadan edemiyor insan.2 saat önce aracı teslim aldım, tamponunu değiştirmişler, problem yok, 650 civarında tutmuş değişim maliyet, %40 hasarsızlık indirimim vardı, seneye %30'luk dilime düşermişim başka hasarım olmazsa, sigorta görevlisinin söylediğine göre.20.000 km. bakımı da 385 lira tuttu. Aracı alalı 8 ay oldu, 2. bakıma girdim, yılı dolarken 30.000 olacak gibi. 10.000 225 TL, 20.000 385 TL, 30.000 yine 225 TL dersek yıllık bakım maliyeti 800 TL'yi geçiyor, bakım maliyeti bence epey yüksek. Servis maliyetlerini azaltmalılar ya da bakım periyodunu 15.000'e uzatmalılar, ya da sık bakıma gelenlere güzel indirimlerle daha iyi fiyat sunsalar güzel olur kanımca