0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah devletimize zeval vermesin, benzin istasyonlarının verdiği promosyonları yasaklamadan önceBP den son aldığım hedaya B&W mark oto süpürgesiydi, süpürge sarz(j)lı değil çakmaktan çalışan tipama ben bunlara pek güvenmiyorum, hem çekiş gücü zayıf, hemde bir keresinde sigortaları attırmıştıen iyisi evdeki eski süpürge, garajda fişe takıp sırtımı 220 volta dayadım mı, temizliğin kralını yapıyorum vallaişte evdeki eski , garajdaki sağlam dostum bu10 yıldır arabalarımı bununla temizliyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/blackdecker-acv1205-sarjli-arac-supurgesi-tasima-cantali-/productDetails.aspx?productId=otkalacv1205&categoryId=20035765&SKU=OTKALACV1205&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotkalacv1205%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dblack%255cu0020decker%255cu0020ara%255cu00e7%255cu0020i%255cu00e7i%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearchBu üründen kullanıyorum gayet iyi.
Bugün baya baktım ve bu ürünü de inceledim. Parçaları ve çantasıyla hoşuma gitti. Kuvvetini merak ediyorum aslında. Olumlu yorumların yanında olumsuz yorumlar da var. Ayakkabıyla gelen küçük ince taş parçalarını da çekebiliyor mu mesela ? Tabi bir elektrikli normal süpürge performansı beklemiyorum. En azından yarısı kadar da olsa kâfi olur. Dediğim gibi şarjlı süpürge vardı bir ara onunla çekmeyi denedim. Çekiyor ancak baya bir uğraştırıyor ve yeterince temiz yapmıyor.
Dediğin gibi tabiki yıkamalarda ki süpürgeler gibi olamaz ama ben başarılı buldum zaten bu marka bilindik bir Alman markası yani kendini ispatlamış bir firma. Tavsiye ederim ama dersen ki sıfır kalıntı isterim o zaman büyük makina gerekli.
Haklısın tabi büyük makine şart aslında. Peki bu kullandığın makine 12V girişine takılı haldeyken de temizleme yapıyor mu ? Kullanım halinde kabloyu çıkarmak mı gerekiyor. Ve kaç saatte şarj oluyor aşağı-yukarı ?
Ben çakmaklığa takıp kullanıyorum, şarj edilebilirliliğini senden öğrendim
Black&Decker ACV1205 Şarjlı Araç SüpürgesiVallahi şarjlı diye yazıyor. Sorumun bir ve önemli olan cevabını aldım. Demek ki takılı halde çalışabiliyormuş. Bu iyi oldu =)