0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin fikirlerinize elbette saygım var ama,konu genelinde size katılmıyorumher hazmedememe durumu yaşanan konuda üyelik iptali isteyecek olsaydık,kimse kalmazdı ki tct de !gene de söylediğim gibi fikrinize saygım sonsuzdursanmıyorum ki siftah yapmış değilde biraz buranın eskisi olsaydınız aynı fikirde olmazdınız.
durum anlaşılmıştır yapacak birşey yok ben uzerime düşeni yaptım ama ayrılmanızı istemem tct den geçmiş konularınızı incelemek istedim,pek bi geniş konu ağınız yok,böyle 1-2 konuda hemen küsmeyiniz ılımlı olunuz,saygılarböyle konuların direklerinden dönen cok olmuştur,hatta auta gidenlerde ! !sizede iyi bayramlar.
Nagihan abla sağolsun, ben de direkten söndüm yani kapıyı açtııım, sonra vazgeçtim Şimdi mutluyum
Nagihan abla sağolsun beni bir davranışımdan uyarmıştı
Yine ne yaptım ben yahu?! ...
şaka ile karışık bi cevap vermiştim senin yazına -iceriğini hatırlamıyorum- sen de beni terslemiştin. Hatta o mesajımı sıldirmiştim Hakan abiye yanlış anlaşıldi diye olaydan sonra 1 hafta girmedim foruma
arkadaşlar lütfen uzatmaya gerek yok.İstemeyen çeker gider kimse gelde siteye üye ol diye yalvarmıyor.şurda faydalı bilgiler paylaşıyoruz bildiklerimizi aktarıyoruz.kavga edecek olan lütfen aradığını başka sitelerde arasın.ayrıca dilinize sağlık sayın yöneticilerim(doğan ve hakan beyler).söylenmesi gereken hersey söylenmiş bence.Herkese iyi bayramlar
+2 Ne Yanı şimdi hakkı abi bana dese gözüm senin efsane dandik küsüp forumumu terkedecem:)