Gönderen Konu: Üyeliğimin iptalini talep ediyorum.  (Okunma sayısı 2289 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Üyeliğimin iptalini talep ediyorum.
« : Ağustos 27, 2011, 23:15:37 »
Bu ve bunun gibi benzer forumlara maddi çıkarı çerçevesinde masa atmış bazı şahısların karşı ürünü tercih ve tavsiye fikirlerini hazmedememesi nedeniyle bir başlıkta sorun yaşadım.Daha net ifade ile ''Çek besmeleyi, atiker taktır'' dedim özetle.maddi çıkarına aykırı kişiler hemen hurra saldırmaya başlamış ve forum yönetimi de buna göz yummuştur.Foruma yeni aracım hakkında bilgilenme amacıyla kayıt olma hakkım olduğu gibi, ortamı beğenmediğimden kayıt iptali hakkım da olmalı.Bu konuda kayıt iptali talebimi hem bir başlıkta belirtmiş hem de yönetici arkadaşa özel mesaj atarak bildirmişimdir.Kayıt iptali talebimi bu başlıkla yeniliyor, ''lpg konusunda sizlere yardım ediyorum ama bunu aslında kendi çıkarlarım ve reklamım adına yapıyorum, diğer ürün reklamlarını ve tavsiyelerini de hazmedemiyorum'' diyen arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.

Toyota Club Türkiye

Üyeliğimin iptalini talep ediyorum.
« : Ağustos 27, 2011, 23:15:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Üyeliğimin iptalini talep ediyorum.
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2011, 23:23:19 »
sizin fikirlerinize elbette saygım var ama,konu genelinde size katılmıyorum
her hazmedememe durumu yaşanan konuda üyelik iptali isteyecek olsaydık,kimse kalmazdı ki tct de !
gene de söylediğim gibi fikrinize saygım sonsuzdur
sanmıyorum ki siftah yapmış değilde biraz buranın eskisi olsaydınız aynı fikirde olmazdınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2011, 23:28:00 »
her hazmedememe durumu yaşanan konuda üyelik iptali isteyecek olsaydık,kimse kalmazdı ki tct de !
sanmıyorum ki siftah yapmış değilde biraz buranın eskisi olsaydınız aynı fikirde olmazdınız.
+1 Aynen katılıyorum
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2011, 23:39:40 »
haklısınız sevgili arkadaşlar.yalnız forumlarda paylaşımlarımız adına mesajlar yazıyoruz ve kendi adıma söylüyorum yazdıklarıma saygısızca yaklaşana karşı ben öyle çok efendice yaklaşamıyorum.Onun için ne kendi canımı sıkayım ne de başkasını kırayım diyorum.
Atiker mi? BRC mi? başlığında:
''bir marka belirle ve besmeleyi çek taktır dedim'' yukarıdaki mesajımdaki gibi atiket taktır demedim yanlış oldu.''ben atiket taktırdım dedim'' şimdi o mesajlar silindi. ve bunu üzerine bu işler besmeleyle olmaz, sen öyle alt ürün tercih edersen, kötü ürün tercih edersen hatim de getirsen falan filan bir sürü gerginlik yani.
Sonuç olarak ihtiyaç duyduğum bilgileri başka sitelerden karşılayayım; ne kırılayım ne kırayım. Saygılar, İyi Bayramlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2011, 23:59:47 »
durum anlaşılmıştır yapacak birşey yok ben uzerime düşeni yaptım :) ama ayrılmanızı istemem tct den geçmiş konularınızı incelemek istedim,pek bi geniş konu ağınız yok,böyle 1-2 konuda hemen küsmeyiniz ılımlı olunuz,saygılar
böyle konuların direklerinden dönen cok olmuştur,hatta auta gidenlerde ! !
sizede iyi bayramlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2011, 00:07:36 »
İyi bayramlar. Bahsi geçen konunun detaylarını bilmiyorum ancak sitemizde reklamın belli şartları vardır. Pek tabiki bilgilendirme de karşı bilgileri saygı ve bilimsellik anlayışı çerçevesinde içerebilir. Her hangi bir üyemizi rahatsız eden bir mesaj olduğunda bunu o mesajda yer alan "moderatöre rapor et sekmesini kullanarak ve gerekli, makul açıklamalar çerçevesinde bildirebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 28, 2011, 00:12:58 »
durum anlaşılmıştır yapacak birşey yok ben uzerime düşeni yaptım :) ama ayrılmanızı istemem tct den geçmiş konularınızı incelemek istedim,pek bi geniş konu ağınız yok,böyle 1-2 konuda hemen küsmeyiniz ılımlı olunuz,saygılar
böyle konuların direklerinden dönen cok olmuştur,hatta auta gidenlerde ! !
sizede iyi bayramlar.

Nagihan abla sağolsun, ben de direkten söndüm yani :D kapıyı açtııım, sonra vazgeçtim :) Şimdi mutluyum :)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2011, 00:20:17 »
Nagihan abla :) sağolsun beni bir davranışımdan uyarmıştı :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2011, 00:50:41 »
olay gerçekten anlattığınız gibiyse bence ortada yanlış anlaşılan bir şeyler var demektir. iki marka verilmiş ve hangisi diye sorulmuşsa sizde, şunu tercih ettim deyip iyi ya da köyü yorumlarınızı paylaşmanız kadar doğal bi durum yoktur. eğer bunu  engellenmesi söz konusu ise forum bilgi paylaşımı amacının ötesine geçmiştir diye düşünüyorum. Diğer taraftan bu forumda 8 ayı aşkın üyeliğim de bazen sürtüşmeler, yanlış anlaşılmalara şahit olmuş olsamda genel anlamda yönetim ve içerik olarak ilk 3'e girer.(30'u aşkın forum üyeliğim var bunuda belirmek isterim) Bence olaya birazda empati yaparak bakmanız, daha sakin şekilde karar vermeniz ve bu gibi durumda kullanıcıların kafasında soru işareti oluşturabilecek (sinek küçüktür ama mide bulandırır) konuları açmadan önce tekrar bir düşünmenizi tavsiye ederim. Bunu da söylemeden edemeyeceğim :) burası kötü bir forum olsa bence şu anda bu konu direk silinirdi :)
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2011, 01:35:16 »
Sinan bey'in tepkisi silinen mesajlarına sanırım ancak farkedilmesi gereken bir gerçek var Sinan bey'in mesajları ile birlikte toplamda 15 mesaj o konudan silinmiştir.

Silinen mesajlarda kıstas şudur, konu lpg kit sistemleri ise bilimsel olmayan ya da veri içermeyen mesajlar konuyu farklı kulvarlara taşımıştır hele konunun içine ''benim kitim senin kitini döver''ler bulaştıysa mesajı atan kişinin hiçbir önemi kalmaz, bilimsel açıklamaların karşısına ''biz irademiz dahilinde araştırmalarımızı yapalım, besmeleyi çekelim, gelecekte olabilecek olumsuzluklar için de gereksiz yere kendimizi üzmeyelim.Takdir Allah'ındır.Siz takdir meselesi olarak düşünmeseniz de.'' şeklinde mesajlar atılırsa bu iletiler silinir, bu koşullar altında bahsi geçen konudaki 15 mesaj silinmiş olup aşşağıya eklenen iletiler Sinan Bey'e aittir.

laf ebeliği yapma, her forumda var sizden derken senin yaptığın hakaret olmuyor mu.
bu ne terbiyesizlik.
güya sen, kendinden büyük birine hakaret etmiyor, süslü püslü sözlerle laf dokundurup saldırıyorsun
benim mesajları tekrar oku ve neden saldırıldığına dikkat.

ya zeka sorunun var ya anlayış.

Hakan Öztürk'ün de belirttiği üzere bu iletinin girilmesine sebep olan mesaj her ne olursa olsun yapılması gereken ''Moderatöre rapor et'' seçeneğini kullanmaktır.

Bu açıklamaların ötesinde bu tatsız durum yaşanmamış olsaydı dahi gerekli görülmediği sürece üyelik silinmemektedir bunun sebebi ise üyelik silindiği takdirde üyeye ait mesajların silinmesi ile paylaşımda bulunulmuş konuların bütünlüğünün bozulacak olmasıdır. Üyeliğinin silinmesini talep eden üyelerimize foruma girmemesini öneririz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 28, 2011, 01:37:16 »
Nagihan abla sağolsun, ben de direkten söndüm yani :D kapıyı açtııım, sonra vazgeçtim :) Şimdi mutluyum :)

Yine ne yaptım ben yahu?!  :argh:

Nagihan abla :) sağolsun beni bir davranışımdan uyarmıştı :)

Hak ettin sen sus! :D canımsın...

Sinan bey laf kalabalığı yapmanın gereği yok kendi açımdan, Hakkı abi yeterince güzel bir şekilde açıklamış durumu. Top sizde artık, yine de peşin hükümlü olmamak lazım bazen :-[
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 28, 2011, 01:41:47 »
Konuyu bilmesem neyse.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 28, 2011, 02:06:33 »
Yine ne yaptım ben yahu?!  :argh:
...
şaka ile karışık bi cevap vermiştim senin yazına -iceriğini hatırlamıyorum- sen de beni terslemiştin. Hatta o mesajımı sıldirmiştim Hakan abiye yanlış anlaşıldi diye :D olaydan sonra 1 hafta girmedim foruma :P
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 28, 2011, 02:16:15 »
şaka ile karışık bi cevap vermiştim senin yazına -iceriğini hatırlamıyorum- sen de beni terslemiştin. Hatta o mesajımı sıldirmiştim Hakan abiye yanlış anlaşıldi diye :D olaydan sonra 1 hafta girmedim foruma :P

Hiç farkında değilim =) Olacağı varmış yapacak bir şey yok, yine de madem "yanlış anlama" söz konusuydu bana açıklama yapmanı ve yanlış bir tepkiyse çaresine bakabilmeyi isterdim. Sonuçta net alemindeyiz, birkaç gülümseme ifadesi dışında ruh halimizden haberimiz yok ;)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #14 : Ağustos 28, 2011, 05:05:01 »
cevap hakkı doğduğu için yazıyorum.sadece üyeliğim silinmiş mi diye kontrol amaçlı giriyorum.
Doğan bey; konuyu uzatma taraftarı değilim ama yazmam lazım, yönlendirme var açık bir şekilde.
konu ile ilgili birinci silinen mesajımı yazmamışsın, gereksiz vurgulama yapmışsın.birinci mesajımı ve ona tepki mesajımı yayınlarsan daha adilane olur.istersen ben yazayım hatırladığım kadarıyla.
arkadaş soru soruyor lpg markası konusunda; ben
''taktıracağınız lpg kitini belirleyin, besmeleyi çekin taktırın.biraz da şans işi bu işler.ben atiker taktırdım'' dedim.ben öyle yaparım çünkü, araştırır ve karar veririm,besmeleyi çekerim.gerisi takdir.bunda yanlış olan ne var.

bunu akabinde besmeleyle falan olmaz o işler diye devam eden ve beni rahatsız eden, hakaret içeren mesaj atıldı.sonra karşılıklar. siz de beni hedef tahtası olarak burada yansıtmaya çalışıyorsunuz, ne güzel.

madoratöre rapor et demişsiniz.gerek duymadım çünkü sizinle birlikte iki tane yönetici vardı o sularda.

sayın sinan uysal; konuyu bilmesem demişsin.(sataşma olduğu için yazıyorum). ne biliyorsun ki, bana saldıran kişiler birlikte olunca haklı değil de güçlüler olur ya, onlardan yana tavır alan biriydin.çoğunluğu görünce güçlü görülen kişilerin yanında yer almak kolaydır.

açıkçası uzatmak istemiyorum ama haklı olduğum bir konuda da susamam.
üyelik bilgilerimin bir kısmını sildim ama ismim soyismimin orada yazması beni rahatsız ediyor.ve BU KONUDA ISRARLIYIM.bu forum bensiz zerre kadar etkilenmez, ben bu forumsuz.o zaman sorun olmamalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Ağustos 28, 2011, 05:11:58 »
arkadaşlar lütfen uzatmaya gerek yok.İstemeyen çeker gider kimse gelde siteye üye ol diye yalvarmıyor.şurda faydalı bilgiler paylaşıyoruz bildiklerimizi aktarıyoruz.kavga edecek olan lütfen aradığını başka sitelerde arasın.ayrıca dilinize sağlık sayın yöneticilerim(doğan ve hakan beyler).söylenmesi gereken hersey söylenmiş bence.Herkese iyi bayramlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2011, 05:19:53 »
arkadaşlar lütfen uzatmaya gerek yok.İstemeyen çeker gider kimse gelde siteye üye ol diye yalvarmıyor.şurda faydalı bilgiler paylaşıyoruz bildiklerimizi aktarıyoruz.kavga edecek olan lütfen aradığını başka sitelerde arasın.ayrıca dilinize sağlık sayın yöneticilerim(doğan ve hakan beyler).söylenmesi gereken hersey söylenmiş bence.Herkese iyi bayramlar
çekip gitmek istiyorum zaten arkadaşım.ama ismimi soyismimi de alarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 28, 2011, 11:19:45 »
İnanın sizsiz zerre kadar etkilenmez aynen öyle size iyi bayramlar dilerim.. Yönetici arkadaşlar üyeliğiniz için gerekeni yapacaktır mümkünse gerekli gereksiz vtr geçmeyin yeterli.. Saygılar arkadaşım.
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #18 : Ağustos 29, 2011, 09:18:48 »
+2 Ne Yanı şimdi hakkı abi bana dese gözüm senin efsane dandik küsüp forumumu terkedecem:)
Toyota Corolla 1.4 D4D 90 Hp Plus Line 2007 / Toyota Corolla 1.6 114 Hp GLİ 1993 Sercan TORUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 29, 2011, 09:38:44 »
+2 Ne Yanı şimdi hakkı abi bana dese gözüm senin efsane dandik küsüp forumumu terkedecem:)

:D