0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok o kadar da değil Dürüst bir resim değil bu.
Fotoğrafa bakılarak çeşitli yorumlar yapılabilir.Konuyu açan kişi olayın gelişiminden bahsetmemiş.Google amcaya ilginç bir kaza+dh yazarak soru işaretlerini gideriniz.
Emre haklı. Kazayı birebir gören şahıs aynen bu durumu doğrulamış. Toyotanın sadece tamponunda bir iki çizik olduğunu, arka bagaj kaputu ile arka lambalarda herhangi bir hasar olmadığını söylüyor. Ayrıca ben de buna benzer bir kazaya bizzat şahit oldum. Ben dururken sol arkamdan bir mazda 3 çarptı. Arabayı kullanan eleman çarptığını farketmemişti. Ancak benim tamponda sadece 5 kuruş büyüklüğünde bir boya dökülmesi olmasına rağmen Mazdanın sağ ön çamurluk ezildi, sağ ön fat kırıldı ve tamponun sağ önü hasar gördü. Yaklaşık 600 Tl'lik hasar oluştu. Ben arabayı ertesi gün servise götürdüm. Hiç bir şey olmadığını ve pasta cila yapıp çiziği giderdiklerini söylediler.
vallahi benım babam çelik ürünleri sattığı için ben bılıyorum o sacı hem tamponlar plastik sac değil sadece kapılar bagaj kapagı motor kaputu sac tavan bide altta motor koruyan kapak alümünyum
bizim komşunun oğlu çenesin çarptı göçtü bile 5 yaşında cocuk arka tampon ezildi babam kaynar su dökt geldi :D
Yok daha neler ben corollayı tanıyorum ve bukadar sağlam değil tampon bir karış kadar ezilmiş geri düzelmiş olabilir... çünkü tamponun altında bildiğiniz gibi demir var