Daha önceleri tek marşda çalışırken şimdi ikinci veya üçüncü marşda çalışıyor ve titreme var.Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum,aracımda lpg yok.
buji lerden olabilir.titremede rolanti ayarı olabılır.sorunları bir an önce gidermekte yarar var marş dinamosu gibı arizalari meydana getirmeden
en son benzin aldığınız yerde sorun olabilirmi acaba ?
Bu sorun bir anda mı oldu yoksa ara ara mı başladı.Bir anda olsuysa ve sürekli bir halde ise benzinden olabilir.
benzini sürekli aynı yerden alıyorum, aracımı sakin kullanırım genelde max. üçbin devir. geçengünlerde yüksek devirle çıktım ( 5000-5500 gibi). sonrasında bu olumsuzluklar meydana geldi. galiba servis yolu göründü bize.
buji ve buji kablolarını kontrol ettirmende fayda var
Bence alakası yoktur sakin kullanmakla devir yapmakla uzman değilim tabiki ama siz yinede en iyisi servise gidin, gönlünüzü rahat ettirin. Size ravsiyem olayı bize anlattığınız gibi yüksek devire çıktım v.s. diye değil de marş tek seferde almıyor ne olmuş olabilir acaba diye aktarırsanız bende sizin için daha hayırlı olur.
arkadaşlar dün servise gittim boğaz kelebeğini temizlediler ve yakıt pomoasındaki bir yayın ( ismini hatırlayamadım) yerinden çıktığını söylediler. bakımları yapıldı ve servis hiçbir üçret talep etmedi.
Sizin adınıza sevindim, vermiş olduğunuz bilgiler içinde teşekkürler:)