0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeş sana çok işimiz düşecek galiba...Benim düşüncem daha farklı ben hem orjinal hemde abart egzozu aynı anda istiyorum.Manuel ayarlayabileceğim vanalı bir sistem düşündüm ve burdaki egzoz ustasına anlattım adam bitarafıyla güldü bana şerefsiz...Yani kısacası bişeyden anlamıyorlar burada ki ustalar.Yakında gelicem Ankaraya (bady kit için) gelmişken egzozuda hallederimm diye düşünüyorum.Ancak şööölyle bi problem var arabanın en az bir hafta ongün sanayide yatması lazımmış ben böyle bişeyi kabul etmem nasıl olacak bilmiyorum ooofff...oooofffff.....Msn den görüselim....
simdi ilk bastan baslayalım once... ferdi.. ankaraya gelınce gorusuruz tanısırız senı ustama gotururum... ısını cok ıyı bılır ayrıca body kıt ıcınde yardımcı ollurum bu ısın ustadı 2 fırma ıle calısıyorum.. lec sport levent ve fıfty tunıng osman...onlar kolay ısler ayrıca bıraz sıkı calısırlarsa 3 4 gunde senın ısını hallederler merak etme.. gelmeden once bana maıl atarsan ben rezervasyon yaptırırım ısın cabuk bıter... egsoz ısıne gelınce benım taktırdıgım eksozdan serı uretım yapıyor o işte 15 dakıkamızı alır sadece ...maıl adresım noskia36@hotmail.com dıger soru neydı bakalımm... kerim susturucu el yapımı ama senı temın ederım vana acıkken haykırıyor hemde bogurmeden net bır sesle gıderken keyıften yerınde duramayacaksın... katalızor ıptalınden sonra oraya bır ılk susturucu taktım sesı tam oturdu.. vanasını kapatınca ıcerıye ses felan gelmıyor rahatlıkla uzun yolda bıle gıdersın bu egsozla...AYRICA RESIMLERINIDE JAPON GEYSASI ADI ALTINDA BULABILIRSINIZ...en son soruya bakalım... UFUK benım arac senınle aynı yıl aynı kasa header arastırması yaptım oluyor hemde cuk oturuyor ama ehıl ellere yaptırırsan... hıcbır sıkıntın olmasın oldukca rahatlayacaktır aracın....
ohooo yıllanmış bi konu o değilde bende neler yazmışım öle eskiden eeeeeee daha işi bilmiyoruz ama olsun komik geldi bana iyi güldüm