Gönderen Konu: son susturucu iptali  (Okunma sayısı 6201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
son susturucu iptali
« : Mayıs 22, 2006, 23:52:17 »
evet bır dıger konuyla tekrar beraberız.. son susturucu ıptalı yanı performans eksozu kullanımı konumuz... bır dıger yazımın tersıne (katalızor ıptalı) bu konuda yuzum gulmus durumda... yenı performans eksozu terra 1,4 corollama verdıgı en gusel artı... dusuk devırlerde tork yuklemesı oldu... hıssedılır bıcımde devrı dusen aracımın cekısı arttı ve aracın kavrama ve toplama mesafesı kısaldı... bu konuda tavsıyelerım olumlu yondedır ve herhangı bır sakıncayı bırakın cokda faydalı oldugu gorusundeyım... arac uzerındekı oynamalarımdan aldıgım artı yada eksı etkılerı sızlerle paylasmaya devam edecegım yorumlarınızı beklıyorum...ayrıca soylemeyı unututum asıl onemlı konu yakıt tuketımındekı dusus olmustur... kılometre basına 50 YKR luk bır tasarruf sagladıgımı eksoz takıldıktan sonrakı 1 haftada gozlemledım... bunu gozardı etmeyın...
geyşanın dilinden samurai anlar...

Toyota Club Türkiye

son susturucu iptali
« : Mayıs 22, 2006, 23:52:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
son susturucu iptali
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2006, 10:07:15 »
benim araçta 2004 corola sw bende son susuturucu taktım ed performansın ama özel yaptırdım kazanı büyük çok az ses çıkartıyo sadece performans için   memnunum tavsiye edirim
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
son susturucu iptali
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2006, 10:47:23 »
salih benim taktırdıgım son susturucu enteresan bısey oturduk ustayla basbasa verdık ve vanalı bır susturucu yaptık.. icinde cıft kazanı var bırı dırek cıkıs dıgerı yandan vana agızlı vana kapalıyken cok tatlı tok bır ses verırken vanayı cıkartınca ımpreza turbo gıbı ses verıyor.. onunda resımlerını eklıcek merak edenler ınceleyebılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
son susturucu iptali
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2006, 12:14:45 »
Kardeş sana çok işimiz düşecek galiba...
Benim düşüncem daha farklı ben hem orjinal hemde abart egzozu aynı anda istiyorum.Manuel ayarlayabileceğim vanalı bir sistem düşündüm ve burdaki egzoz ustasına anlattım adam bitarafıyla güldü bana şerefsiz...Yani kısacası bişeyden anlamıyorlar burada ki ustalar.
Yakında gelicem Ankaraya (bady kit için) gelmişken egzozuda hallederimm diye düşünüyorum.Ancak şööölyle bi problem var arabanın en az bir hafta ongün sanayide yatması lazımmış ben böyle bişeyi kabul etmem nasıl olacak bilmiyorum ooofff...oooofffff.....
Msn den görüselim....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
son susturucu iptali
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2006, 12:28:54 »
susturucu markası modeli ne ? kaça mal oldu perf  filtre taktınmı yoksa
orj. mi?

Kabinde rahatsız edici ses yapıyor mu?
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
son susturucu iptali
« Yanıtla #5 : Mayıs 23, 2006, 19:44:36 »
selam  arkadaşlar
bende son susturucu hakkında biraz araştıra yaptım ve HKS hi-power'da karar kıldım

75mm Giriş / 170mm Kazan / 120mm Çıkış

özellikler bunlar
ancak şöylede bir düşüncem daha var alt boruları headers'ten sonra 75mm mi yapsam tabi headers'te ona göre modlanıcak

tabi bunlar benim fikrim arabaya(2001 corolla) olurmu-olmazmı hiçbir fikrim yok hazır bu konu açılmışken soriyim dedim...
ayrıca nasıl bir ses ve performans alırım oda ayrı bir konu tabi bunlarla beraber bir have filtreside olmazsa olmazlar arasına girmeli

bana yardım ederseniz sevinirim çünkü kafamı çok karıştırdı bu konu!!!!!
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
son susturucu iptali
« Yanıtla #6 : Mayıs 23, 2006, 23:59:43 »
simdi ilk bastan baslayalım once... ferdi.. ankaraya gelınce gorusuruz tanısırız senı ustama gotururum... ısını cok ıyı bılır ayrıca body kıt ıcınde yardımcı ollurum bu ısın ustadı 2 fırma ıle calısıyorum.. lec sport levent ve fıfty tunıng osman...onlar kolay ısler ayrıca bıraz sıkı calısırlarsa 3 4 gunde senın ısını hallederler merak etme.. gelmeden once bana maıl atarsan ben rezervasyon yaptırırım ısın cabuk bıter... egsoz ısıne gelınce benım taktırdıgım eksozdan serı uretım yapıyor o işte 15 dakıkamızı alır sadece ...maıl adresım noskia36@hotmail.com
dıger soru neydı bakalımm... kerim susturucu el yapımı ama senı temın ederım vana acıkken haykırıyor hemde bogurmeden net bır sesle gıderken keyıften yerınde duramayacaksın... katalızor ıptalınden sonra oraya bır ılk susturucu taktım sesı tam oturdu.. vanasını kapatınca ıcerıye ses felan gelmıyor rahatlıkla uzun yolda bıle gıdersın bu egsozla...AYRICA RESIMLERINIDE JAPON GEYSASI ADI ALTINDA BULABILIRSINIZ...en son soruya bakalım... UFUK benım arac senınle aynı yıl aynı kasa header arastırması yaptım oluyor hemde cuk oturuyor ama ehıl ellere yaptırırsan... hıcbır sıkıntın olmasın oldukca rahatlayacaktır aracın....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
son susturucu iptali
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2006, 00:16:51 »
Mutlaka tanışırız Ogan msn me ekledim seni!...Açmadın herhalde.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
son susturucu iptali
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2006, 00:19:09 »
acıyorum sımdı ferdı kabul ettım senı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: son susturucu iptali
« Yanıtla #9 : Mayıs 22, 2009, 20:30:27 »
Kardeş sana çok işimiz düşecek galiba...
Benim düşüncem daha farklı ben hem orjinal hemde abart egzozu aynı anda istiyorum.Manuel ayarlayabileceğim vanalı bir sistem düşündüm ve burdaki egzoz ustasına anlattım adam bitarafıyla güldü bana şerefsiz...Yani kısacası bişeyden anlamıyorlar burada ki ustalar.
Yakında gelicem Ankaraya (bady kit için) gelmişken egzozuda hallederimm diye düşünüyorum.Ancak şööölyle bi problem var arabanın en az bir hafta ongün sanayide yatması lazımmış ben böyle bişeyi kabul etmem nasıl olacak bilmiyorum ooofff...oooofffff.....
Msn den görüselim....

Fifty e mi götürcen arabayı body için ?
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
« Yanıtla #10 : Mayıs 22, 2009, 20:33:29 »
simdi ilk bastan baslayalım once... ferdi.. ankaraya gelınce gorusuruz tanısırız senı ustama gotururum... ısını cok ıyı bılır ayrıca body kıt ıcınde yardımcı ollurum bu ısın ustadı 2 fırma ıle calısıyorum.. lec sport levent ve fıfty tunıng osman...onlar kolay ısler ayrıca bıraz sıkı calısırlarsa 3 4 gunde senın ısını hallederler merak etme.. gelmeden once bana maıl atarsan ben rezervasyon yaptırırım ısın cabuk bıter... egsoz ısıne gelınce benım taktırdıgım eksozdan serı uretım yapıyor o işte 15 dakıkamızı alır sadece ...maıl adresım noskia36@hotmail.com
dıger soru neydı bakalımm... kerim susturucu el yapımı ama senı temın ederım vana acıkken haykırıyor hemde bogurmeden net bır sesle gıderken keyıften yerınde duramayacaksın... katalızor ıptalınden sonra oraya bır ılk susturucu taktım sesı tam oturdu.. vanasını kapatınca ıcerıye ses felan gelmıyor rahatlıkla uzun yolda bıle gıdersın bu egsozla...AYRICA RESIMLERINIDE JAPON GEYSASI ADI ALTINDA BULABILIRSINIZ...en son soruya bakalım... UFUK benım arac senınle aynı yıl aynı kasa header arastırması yaptım oluyor hemde cuk oturuyor ama ehıl ellere yaptırırsan... hıcbır sıkıntın olmasın oldukca rahatlayacaktır aracın....

Lec sportun komple bodykit de adam gibi bi  işine rastlamadım...

Ama fifty osmana saygılıyımdır body i güzel yapar...

ama diğer sattığı parçalar kazıktır bunu söylemek gerekir :D:D
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 22, 2009, 23:24:43 »
susturucu kaca mal oldu fıyatı uygun ıse hemen alıyım :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #12 : Mayıs 22, 2009, 23:49:28 »
selam  arkadaşlar 69 xei var bnde yeni aldım sayılır aranıza yenı katıldım bılgılerınız bnı aydınlatıtor ayrıca tesekur ederım bırsey soracagım .. sport hava fılıtresının araca zararı varmı bırde fıyat konusunda bı bılgısı olan varsa tardımcı olabılırmmı tesekurler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #13 : Mayıs 22, 2009, 23:50:19 »
69 yazmısım pardon 96 olacaktı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 23, 2009, 00:20:42 »
Ya eski konuları hortlamayalım lütfen Ogan abi corollasını satalı aylar oldu forumada ugramıyor ne zamandır sorularınıza cevap vermezi imkansız.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Mayıs 23, 2009, 00:35:48 »
ohooo yıllanmış bi konu :D o değilde bende neler yazmışım öle eskiden :D :D eeeeeee daha işi bilmiyoruz ama olsun komik geldi  bana iyi güldüm :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 23, 2009, 00:36:57 »
ohooo yıllanmış bi konu :D o değilde bende neler yazmışım öle eskiden :D :D eeeeeee daha işi bilmiyoruz ama olsun komik geldi  bana iyi güldüm :)

İnanır mısın Ufuk aynı şeyleri ben dedim Ufuk neymiş yav öyle dedim :D lol :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 23, 2009, 10:00:25 »
çok normal be ufuk :) mayıs 2006 nerdee mayıs 2009 nerde :) onları yazarken 16 yaşındaymışsın :) bir de vanalı egsoz nerde yaptırılır, ben çok istiyorum :) arkaya 4lü çıkış olcak, 2si böğürcek 2si orjinal olcak, içerden ayarlancak, ses istediğimde içerden hoop açcam, ses istemediğimde hoop kapatcam, 4 egsoz ama yarı aktif, aralarında geçiş olcak yani..bunu yapabilcek egsozcu biliyor musunuz ankarada? hortlamışken soralım soruyu ama demi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mayıs 23, 2009, 13:42:44 »
aynen yaa coşkun yok etmek laızm onu :D türkay ankarada bilmiyorum ama burda yaptıran arkadaşlarım var yani sölediğin işlemi.....fiyat konusunda bilgim yok yalnız sorarım yinede ne kadar die :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 23, 2009, 13:55:02 »
çok iyi olur fiyat öğren de onu da halledelim :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli