0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar buyrun size 5 kollu orjinal toyota corolla jant hem de 800 tlhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-son-model-100-orjinal-toyota-2011-16-celik-jant-5x114-3-57789161/detay/
Ama ben hala akıl sır erdiremiyorum toyota'nın bu jantların tanesine 1500 lira demesine resmen dalga geçiyor küfür ediyor ne bilim benim zoruma gidiyor ya altın kaplama sanki ayıptır böyle fiyat mı verilir. Valla bu jantın gerçek ederi bence 800 lira adam toyota'ya ibret olsun diye satıyor herhalde
O jantlar çıkma, adam altına yazmış zaten. Bu jantın orjinali toyota üretimi ve piyasa verilmiyor sadece araçla birlikte takılı gelir. Kaza olurda sipariş edilirse gelir. Yani dışarda bulamazsın.
Doğru 3.000 lirada vermem. Sadece aracın üzerinde geldiği için Aksesaur olarak değil Yedek parça olarak değerlendiriliyor. ( Yani araca özel ) Birde o satıcı malı biraz araştırsa emin ol en az 2000 yazardı ve o jantı sadece yeni corollaya satabilir bu sebeple biraz cazip olması gerekli. Tabi kaça aldığınıda düşünmek lazım.
serviste 2011 corolla 5 kollu orjinal jant vardı sıfır corolladan çıkmış (adam beğenmemiş 17 jant taktırmış) 1600 istedi bende 1000 ve en son 1100 verdim adam vermedi son 1500 e bıraktı almadım bende. sizce nasıl 1500 çok demi fikir alayım dedim.