Gönderen Konu: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine Katılamıyor  (Okunma sayısı 2892 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine Katılamıyor
« : Ağustos 25, 2011, 00:55:08 »
Bence dramatik komedi oynanmaya devam ediyor. 0 tölerans adı altında gerçekleşen ve sadece Fenerbahçe'yi kapsayan bu operasyonu ve bu kriz ortamını yönetemeyen TFF yönetimini kınıyorum. Yargı süreci devam eden bu sureçte verilen bu kararı haksız ve yersiz buluyorum. Bu kadar kolay olmamalı...

Toyota Club Türkiye

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine Katılamıyor
« : Ağustos 25, 2011, 00:55:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
Ynt: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine Katılamıyor
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2011, 02:35:30 »
Uefa istemiyosa yapılacak bişey yok.
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2011, 02:51:46 »
Bence dramatik komedi oynanmaya devam ediyor. 0 tölerans adı altında gerçekleşen ve sadece Fenerbahçe'yi kapsayan bu operasyonu ve bu kriz ortamını yönetemeyen TFF yönetimini kınıyorum. Yargı süreci devam eden bu sureçte verilen bu kararı haksız ve yersiz buluyorum. Bu kadar kolay olmamalı...

Başta Fenerbahçe vb. kulüpler olmak üzere, Türkiyede futbol ile öne çıkıp büyük paralarla oynanan bütün kulüplerin hepsinden nefret ediyorum şahsen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2011, 03:31:22 »
Bitarafta siyaset birtarafta yıldırım demirören bitarafta basın hepsi birden resmen akbaba gibi çökmeye çökertmeye çalışıyolar ve bu ortamdada TFF nin ne yapacağını bilmeyen ve saçmalayan tavırları olması ile olanlar normal, sahada yenemeyenler düşene bitekmede sen mantığıyla habire çullanıyolar ama başkanımız AZİZ YILDIRIM kendinden çok emin bende inanıyorum ona eğer kirli bir ortam varsa en temizi aziz yıldırımdır fakat işine geldiğinde konuşan siyasiler bu konuda farkındaysanız hep sustular buda beni  bazı düşüncelere itiyo!!!
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2011, 08:37:58 »
futbol takımlarınıda partilere çevirdiler...
bi federasyonu yönetmekten acizler...

AZİZ BAŞKANIM GÖNLÜMÜZ SENLE
EN BÜYÜK FENERBAHÇE...
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 25, 2011, 08:53:27 »
UEFA TFF' yi tam olarak köşeye kıstırmış.
Dün akşam Teke Tek' te Mehmet Ali AYDINLAR, "adamın elinde yazı var ve sekiz yıl boyunca tüm futbol müsabakalarından tüm ülkeyi men edebilecekleri yazıyordu. Türkiye' yi böyle bir riske sokabilir miydim" dedi.

Karar TFF' nin değil UEFA' nındır. TFF sadece uygulayıcısıdır.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2011, 09:22:21 »
Böyle mantık böyle bir tavır tutumunu ilk defa görüyorum. Şike olayına karışan bir diğer takım ts değil mi? Sadri kefalet ödeyerek serbest kalmadı mı??Neymiş paraları yetmemiş bu beni ne ilgilendirir???Var mı yok mu?????Bu ligde fener gidemiyorsa şampiyonlar ligine gitmesi gereken en son takım küçük ts dir. Hadi onu geçtüm bjk nın avrupa maçlarını nasıl onaylıyo bu  uefa??Adalı ve tayfur hayrına yatıyo içerde???Aydınlar iyi güzel hoş ama çok aciz kaldın. Madem iddalar güçlü ve belgeler sağlam ki uefa men kararını alabiliyosa sağlam demektir, en baştan fenerbahçe yöneticisine bildirecektin durumu. Kardeşim durum bu sen kısadan hazırlığını yap. Şimdi FENERBAHÇE nin elindeki oyuncularda bedelleirini yarısı fiyatına satılacak..Ah aziz paşa ah.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2011, 09:52:55 »
UEFA TFF'yi bir maşa gibi kullanmıştır. Çünkü onlarda biliyorlar ki Fenerbahçe mahkeme aklanırsa açılacak davalarda UEFA bize dava açamazsın seni TFF göndermedi git ona aç diyecektir. Yasama organlarınında 4-5 ayda iddaname hazırlamaları da ayrı bir komedi madem yurtdışından bir adam gelip yarım saatte karar verip TFF'ye Fenerbahçe'yi gönderme diye baskı yapabiliyorsa Süper Lig'den de düşürsünler. Tek doğru vardır neden iki doğru varmış gibi hareket ediliyor anlamak mümkün değil. 

Bu kadar önemli bir konu hakkında yargılama sürecinin acilen başlatılması gerekli savunmamnın hazırlanması gerekmektedir. Ayrıca Liglerin başlaması da ertelenmelidir. Türk futbolu kaos içersine düşmüştür. Umarım Türkiye için hayırlısı olur.

Son olarak Fenerbahçe yüzünden 8 sene ceza almaya korkan taraflar şuan hali hazırda iade edilmiş bir kupa sayesinde UEFA'da devam eden takımımızdan bir ceza almaz diye umut ediyorum. Zaten yerlerde olan ülke puanı bu süreçte dibe vuracaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2011, 11:45:54 »
aslında belki de olması gereken, hukuki süreç çiğnenerek ve eksik bi şekilde uefa nın zorlamasıyla gerçekleştiriliyor. keşke gelişmeler daha hızlı ilerleseydi de dava sonuçlanıp bu sezon avrupa kupalarına hak eden takımlar katılmış olsaydı. ama bu mümkün değil ki bu durumda da eninde sonunda hüküm giydirelecek olan (aziz yıldırım ın boşu boşuna tutuklanmamış olmasına dayanarak söylüyorum) fenerbahçe şampiyonlar ligine katılacaktı iş işten geçtikten sonra karar ortaya çıktığında ülke olarak belli bi süreyle avrupa kupalarından men edilecektik. tff bunu engelemek için uefa ya direnmedi bence. beşiktaş iyi niyetli olarak gösterildiği için birkaç yıl önce milan'a gösterilen tolerans beşiktaş'a da uygulanmış olabilir. trabzonspor için ise daha net bir kanıt yok galiba belki de suçlama da asılsızdır bilemiycem. kısacası süreç bi hukuk devletine uygun olarak ilerlemiyor belki ama doğru yoldayız diye  düşünüyorum bu benim düşüncem ..
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2011, 12:00:50 »
ya bırakın artık şu şikecileri savunmayı. :)
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2011, 12:03:45 »
ya bırakın artık şu şikecileri savunmayı. :)

+1905
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 25, 2011, 12:08:20 »
yanlış anlaşılmasın ben şikecileri savunmuyorum eğer bana diyorsanız yani :D ben trabzonsporluyum zaten :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 25, 2011, 12:11:58 »
bırakın artık şu fener muhabbetini bu ülkede daha önemli şeyler oluyor. aynı mahkemeler çatır çatır paşaları alıyor ozaman deniyorki askeriye temizlenio şöyle yapmış bu adamlar sanki herkez şahit olmuş bu olaylara ama iş fenere döndümü kaka yargı kötü yargı. şu fenere ceza verenşere tepki gösterildiği kadar çeşke verilen şehitlerden sonra bu kadar sesiniz çıksaydı...
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 25, 2011, 12:18:17 »
Kardeşim bu avrupa sahnesine Fenerbahçe gitmesin.? Kimin zararınadır.? Hiç düşündünüz mü ?.. Galatasaray gitmesin kimin zararınadır ? Beşiktaş gitmesin kimin zararınadır ? Öyle yada böyle ligimizin en tecrübeli 3 takımı bunlardır.Zaten yerlerde olan ülke puanımızı dahada dibe vurdurmak için bu çalışma niyedir? Varsın 25 milyon TL almayıversin Fenerbahçe. Ülke puanlarına ne olacak siz bunu düşünün arkadaş? Bu sene sayemizde avrupaya giden trabzon seneye elemeyle bile giremeyecek ? Bunu hiç düşündünüz mü.Bu oyun UEFA tarafından Türk futbolu üzerine oynanmıştır.İnanan ve destekleyen tüm arkadaşlarda bunu düşünerek hareket etsinler.Böyle bir hareketin kime yararı olabilir ? Ben Galatasarayı savunmazsam sen Beşiktaşı savunmazsan anca Ntv sporda Barcelona Real maçını izleriz hocam futbol için.Yazık ki ne yazık...
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ağustos 25, 2011, 12:36:43 »
Kardeşim bu avrupa sahnesine Fenerbahçe gitmesin.? Kimin zararınadır.? Hiç düşündünüz mü ?.. Galatasaray gitmesin kimin zararınadır ? Beşiktaş gitmesin kimin zararınadır ? Öyle yada böyle ligimizin en tecrübeli 3 takımı bunlardır.Zaten yerlerde olan ülke puanımızı dahada dibe vurdurmak için bu çalışma niyedir? Varsın 25 milyon TL almayıversin Fenerbahçe. Ülke puanlarına ne olacak siz bunu düşünün arkadaş? Bu sene sayemizde avrupaya giden trabzon seneye elemeyle bile giremeyecek ? Bunu hiç düşündünüz mü.Bu oyun UEFA tarafından Türk futbolu üzerine oynanmıştır.İnanan ve destekleyen tüm arkadaşlarda bunu düşünerek hareket etsinler.Böyle bir hareketin kime yararı olabilir ? Ben Galatasarayı savunmazsam sen Beşiktaşı savunmazsan anca Ntv sporda Barcelona Real maçını izleriz hocam futbol için.Yazık ki ne yazık...
taşkın abi takımlarımızı ülke olarak savunmaya bende hak veririm ama şike yapmış bi takımı savunmak ne kadar doğru olabilir ki. ayrıca başarılı olamazlar diye 3 takımdan başka takım şampiyonlar ligine katılmamalı demek bence çok yanlış. ben ilkokuldayken fener gruplardan puan alamadan geliyordu gazetelerde puanın karşısında ''-'' görüyordum. takımlarımız genel olarak başarısız avrupada bir kaç istisna dışında... konu taşıyor belki ama yapacak bişey yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 25, 2011, 13:11:43 »
taşkın abi takımlarımızı ülke olarak savunmaya bende hak veririm ama şike yapmış bi takımı savunmak ne kadar doğru olabilir ki. ayrıca başarılı olamazlar diye 3 takımdan başka takım şampiyonlar ligine katılmamalı demek bence çok yanlış. ben ilkokuldayken fener gruplardan puan alamadan geliyordu gazetelerde puanın karşısında ''-'' görüyordum. takımlarımız genel olarak başarısız avrupada bir kaç istisna dışında... konu taşıyor belki ama yapacak bişey yok...
Güzel kardeşim ben başka kimse katılmasın demiyorum. Ki gerçekte ortada Gaziantepi bursası hepsi gitmeye calısıyor gerçekten güzel birşey.Ama birilerinin bu yerlerde sürünen puanı toparlaması lazım.Bunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 25, 2011, 14:24:44 »
Şu cemaatin el atmadığı olay kalmadı, yeter artık yahu..bir adamın peşine körü körüne takılıp gitmek ne kadar kötü bir şey
insanda beyin denen bişi var, birde şöyle bişi var---- Beyin Bedava:))

burdan cemaat tavşanlarına bir çift sözüm var:- Ne Mutlu Türk' üm Diyene!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 25, 2011, 17:03:25 »
Türkiyede kimse bizim takımımız şike yapmadı demesin. Kimin ne oldugunu herkes iyi biliyor. Bugun fenerbahce yargılanıyorsa bunun2 nedeni vardır. 1.si bu zamana kadar yapılan sikelerin unutulup (gs 7-1lık mac) kabağın fenere patlamasıdır.2.si de azız yıldırım ve adalının ıhale kapsamında ıcerde olduklarıdır. Şikeci olmayan takım var mı acaba? Bugüne kadar ne şikeler gorduk? Şikeden yargılanan takımın teknık dırektoru ıcerde kendısı avrupa arenasında. Şikeden yargılanan kefaletle bırakılan takım avrupaya sıfır cekmeye gidiyor. bana kalırsa 3. olan bursanın avrupaya gıtmesı gerekır. Ben bu ıhalede hıc adını duymadım.
Su da dogrudur, sımdı antep bursa gıtse ne ypabılecek ama bır zamanlar fenerıde bsk de gs de bu hallerdeydi..Türkiyede futbol baslıgı altında neler donuyor. Bunları bılıpte yorum yapmakta fayda var.bence bu saatten sonra fenerbahcenın lıgten cekılmesı gerekır kı ona dogru gıdıyor ortalık. Ama sunuda soyleyeyım bu ulkedekı fenerbahce farkını bız lıgten cekılınce goreceksınız :D Bakalım ne kadar gelırlerınız olacak :DFenerbahce yerınde bır baska takım olsaydı sımdıye ıflas bayragını acmıstı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 25, 2011, 17:57:16 »
Fenevi çekemediler hep ondan kıskançlık başka birşey değil .

En Büyük Fenevbahçe    :olu:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 25, 2011, 18:04:58 »
  Arkadaşlar, bence yazdıkalrınız konusunda daha bilinçli olun. Kimsenin kanıtlanmış bir suçu yok kanun önünde ve bazı yazılanlar ile burada arkadaşlarımız suç işlemektedir farkında olmadan. ;) Bu hususa özellikle dikkat çekmek istiyorum. Mümkünse mesajlarınızda düzenlemeye gidin.
 Diğer yandan konuya dönecek olursak; daha yeni alınan bir TFF kararı var ve bunun üzerine 1 saatlik Uefa göreclisi ziyareti ile tam tersi bir karar alınıyor. İşin düşündürücü tarafı bu. Ortada bir kriz var ve bunu yönetmek ile görevli kişiler beceri ortaya koyamamıştır. Burada bahsi geçen klübün adının da hiç bir önemi yok, önemli olan hakların korunmasıdır. Şimdi bu geçen süreçte takımları harcadıkları paralar ya da Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz nasılsa diye harcamadıkları paraların hakkı nasıl ödenecektir o da ayrı bir sorun. Ortada belki bir sorun vardı ama artık daha fazla sorun olduğu kesin. ;)