0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence dramatik komedi oynanmaya devam ediyor. 0 tölerans adı altında gerçekleşen ve sadece Fenerbahçe'yi kapsayan bu operasyonu ve bu kriz ortamını yönetemeyen TFF yönetimini kınıyorum. Yargı süreci devam eden bu sureçte verilen bu kararı haksız ve yersiz buluyorum. Bu kadar kolay olmamalı...
ya bırakın artık şu şikecileri savunmayı.
Kardeşim bu avrupa sahnesine Fenerbahçe gitmesin.? Kimin zararınadır.? Hiç düşündünüz mü ?.. Galatasaray gitmesin kimin zararınadır ? Beşiktaş gitmesin kimin zararınadır ? Öyle yada böyle ligimizin en tecrübeli 3 takımı bunlardır.Zaten yerlerde olan ülke puanımızı dahada dibe vurdurmak için bu çalışma niyedir? Varsın 25 milyon TL almayıversin Fenerbahçe. Ülke puanlarına ne olacak siz bunu düşünün arkadaş? Bu sene sayemizde avrupaya giden trabzon seneye elemeyle bile giremeyecek ? Bunu hiç düşündünüz mü.Bu oyun UEFA tarafından Türk futbolu üzerine oynanmıştır.İnanan ve destekleyen tüm arkadaşlarda bunu düşünerek hareket etsinler.Böyle bir hareketin kime yararı olabilir ? Ben Galatasarayı savunmazsam sen Beşiktaşı savunmazsan anca Ntv sporda Barcelona Real maçını izleriz hocam futbol için.Yazık ki ne yazık...
taşkın abi takımlarımızı ülke olarak savunmaya bende hak veririm ama şike yapmış bi takımı savunmak ne kadar doğru olabilir ki. ayrıca başarılı olamazlar diye 3 takımdan başka takım şampiyonlar ligine katılmamalı demek bence çok yanlış. ben ilkokuldayken fener gruplardan puan alamadan geliyordu gazetelerde puanın karşısında ''-'' görüyordum. takımlarımız genel olarak başarısız avrupada bir kaç istisna dışında... konu taşıyor belki ama yapacak bişey yok...