0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar c.tesi günü bi aksilik olmazsa bayrampaşadaki egzoscuda ottoyu takıyorum.. ozamana kadar daha fazla miktarda para bulabilirsem kat iptalide(katalitik konvertör) yapıcam 51lik borularla yani kısacası c.tesi gününü iple çekiyorum diyebilirim
Şimdiden hayırlı olsun.Bende güzel bir egzos sistemi düşünüyorum ama araç dizel olduğundan yapamıyorum kimisi dizelede çok güzel oluyor diyor fakat hiç görmediğim için kararsızım .
teşekkür ederim.. vala bende hiç görmedim dizel araca egzos sistemi yapan ama yapanlara bi sor araştır en azından yada kökten çözüm istersen benzinli bir araç sahibi olabilirsin
ben arka susturucundan önce çatal boru takıp çıkış yolunu ikiye ayırmayı düşünüyorum. bir taraf orjinal susturucu, diğer taraf sesli eksoz.çatala bi klape takıp onuda şöför koltuğunun ordan levye ile kumanda edip, istersem ses istersem sessizlik.bu uygulamam hakkında fikirleriniz varsa lütfen paylaşın arkadaşlar.
o sistem eskide kaldı, günümüz çağına ve güzelliklerine ayak uyduralım Varex remote control muffler.
selam, aracinin son durumu hakkinda bilgi alabilirmiyim ?kat iptali yaptin mi eger evet ise herhangi bi prob yasiyormusun ?