Arkadaşlar 1998 model, lpg'li 1.3 XL karbüratörlü toyotam var aracımdan oldukca memnunum ufak tefek sıkıntılar hariç, ama genelinden çok memnunum. yalnız aldım alalı 10.000 km. yaptım ilk aldığımda bujileri değiştirdim. 1000 km. sonra teklemeye başladı, iki tane bujinin ağrızalandığını söyledi ustam. (renkleri biraz kızarmıştı) tekrar ikinci kez bujileri denso orjinal bujisini kullandım. yaklaşık olarak bi 6000 km. civarı kullandım. daha sonra tekrar teklemeler başladı. ondada bir adet bujinin ağrızalı olduğunu söylediler, bu sefer ngk kullandım ancak sorunum halen devam etmekte. alt devirlerde gaza bastığım zaman tekleme yapıyor (patlatma değil) kimi bujilere gelen volkajı ölçtür diyor. elektrikci öyle bişey olmaz bozarsa bujilerin tamamını bozar diyor bi anlam veremedim ustam ise tekrar yaparsa bobini değiştirelim demişti. boşken yaklaşık uzun yolda 130-135 krş. yüklüyken 5 kişi ve bagaz full doluyken ise 147 krş civarı yakıyordu. şu an ise bi hayli artmış durumda. sizin anlayacağınız iki arada bi derede kaldım. Acil öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Herkese selam