0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erol arkadaş senin durumunda benimle aynı.Bende Gaziantep muhittinoğlundan aldım.Bana da 6 ay yada 10 bin dediler.Bende yazılı kağıt istedim 6 ay dolunca yağ değişmezse garantiden çıkacaktır diye.Veremediler tabi bu sefer kıvırdılar.Yok biz tafsiye ediyoruzdafalan filan neticede çıkmıyor abi.Bende alalı 8 ay bitiyor 12 olmasını bekliyorum.Km daha 3500 de yağ mı değişir.Ben 10 yıldır motor teknisyeniyim.Askeri personelim o kadar garantili sıfır araç var elimin altında tüm servislerle içli dışlıyım hiç birisinde bu 6 ay olayını görmedim duymadım.Hatta geçende bi sohbette söyledim resmen güldüler.Renocuların,Fordçuların diline düştük sayelerinde
İzmir de bulunan her üç servis ile bir bağlantım, tanışıklığım yok ama aracı alırken ve arkadaşlarla yapmış olduğum sohbetler sonucu müşteri memnuniyeti konusunda Borovalının bir adım daha önde oldğunu söyleyebilirim,bakıma giderken genelde hepsinden fiyat alırım ve yüzsüzlük yaparak birbirlerine dahi düşürdüğüm olur,malum opsiyonları mutlaka oluyor,fiyat kadar söz verilen veya en kısa sürede işlemin yapılması da çok önemli bence,ama Borovalı daha profosyenel yaklaşıyor gibi geldi bana,umarım hep böyle olur,Serhan beye yaptıkları da çok ayıp, bu firmaların fiyat verirken kdv veya ötv yi dahil etmeden fiyatları ucuz göstermeleri gibi bir şey,halbuki vergi mevzuatı gereği fiyatların tüm vergiler dahil ilan edilmesi gerekir, bu tür yanıltıcı hareketleri karşılıksız bırakmamak lazımMutlu sürüşler...
gökhan hocam maalesef insanlarımızın zaaflarıyla oynuyorlar. yok aracına dışarda baktırırsan garantisi bozulur falan. senin diskleri servis ya dışarda çarklatır ya da diskleri komple değiştirir, ki o da bayağı maliyetli olur. benim anlayamadığım 20bindeki bir toyotanın diskleri nasıl olur da eğilir????ve bu garanti kapsamında olmaz??? eeee ben neden servise gidip cüzdanı ateşe atıyorum ozaman? geçen ay bacanağımın 2003 sedan toyotasını bakıma götürdük toyota servisine. adamlar 760 tl (cik ) aldılar. araç garantide olmamasına rağmen bizimki tutturdu orjinal servis diye. adanada uğur yaldız diye köklü bir özel servis var. ben aracımın (daihatsu yrv turbo ) bakımını orada yaptırıyorum ve gayet memnunum. oraya götürelim dedim dinletemedim. birkaç gün sonra peşpeşe çıktık antalya yoluna sahilden. bizimki virajlara gelince bir süre sonra çekti sağa. durdum n'oldu abi? araçtan mekanik sürtme sesleri geliyor. anladığım kadar baktım. önde birşey yok. alta eğildim baktım. egsoz arka kısma yakın bir yerden biraz aşağı inmiş. (bu durum 2 bakım önceden beridir var. ) abi egsozun arasıra yere sürtüyor dedim. şaşırdı. aynı gün ben de bakımını yaptırdım. adam egsoz bağlantılarına kadar adan zye herşeyi gözümün önünde kontrol etti. şimdi bir egsoz bağlantısını kontrol etmeyen servisi ne yapalım? 760 tl yi nasıl yedi adamlar anlamadım.