Gönderen Konu: Tekirdağ'dan Erdek'e feribot hattı var mı?  (Okunma sayısı 11343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Tekirdağ'dan Erdek'e feribot hattı var mı?
« : Ağustos 24, 2011, 08:09:10 »
Selam herkese...biraz iş deneyimim olsun diye abimin şirketinde tekirdağ taraflarinda bir şantiyede çalişiyorum da acaba tekirdağ'dan erdek'e feribot var mi bide varsa günün hangi saatlerinde olduğunu bilenler  yardimci olursa çok sevinirim.

Düzenleme:Başlık.

Toyota Club Türkiye

Tekirdağ'dan Erdek'e feribot hattı var mı?
« : Ağustos 24, 2011, 08:09:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
Ynt: Tekirdağ'dan Erdek'e feribot hattı var mı?
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2011, 08:56:15 »
Tekirdağ-Avşa sonrasında da Avşa-Erdek yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Tekirdağ' dan arabalı motor (!) denilen suüstü vasıtasıyla Avşa' ya geçilebilir. Oradan da bildiğimiz arabalı vapurla Erdek' e geçilebilir.
http://www.gestasdenizulasim.com.tr/bilgiler.php?mid=17
Belki biraz zahmetli olabilir ama İstanbul' a gelip İDO ile Bandırma' ya geçilerek de gidilebilir.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2011, 09:07:42 »
biraz karışık yazıyor ama anladığım kadarıyla Tekirdağ-avşa-erdek yapacaksınız
http://www.avsaadasipansiyonlari.com/pansiyonlar/tekirdag-erdek-feribot-seferleri-saatleri/
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2011, 09:34:20 »
anladım bilgileriniz izin teşekkürler ama net bi saat bilgisine filan ulaşmam lazım kaldıki yetkili telefonlar bile açmıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2011, 10:32:04 »
İzleyeceğiniz yol; Tekirdağ-İstanbul. İstanbul-Bandırma(Deniz otobüsü) Tekirdağ-Avşa, Avşa Erdek daha meşgatli ve daha uzun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2011, 11:00:33 »
Necati erdek-tekirdağ arası vapur var hoş hepsi balıkcı teknesinden bozma ne kadar vapur denir o ayrı konu :D o vapurlarda çalışan arkadaşım var şuan istirahatte galıba telını açmıyor ama anlattıgı kadarıyla çift saatlerde tekirdağdan tek saatlerde erdektan kalkıyor olması lazım bide gece 12'den sonra yoktu galıba ama emın değilim aklımda öyle kaldı.Bide yolculuk 4.5 saat sürüyor haberın olsun.Özelden bana numaranı yazarsan, bende arkadas telini açınca öğrenip sana net bilgi verebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2011, 14:29:31 »
Necati erdek-tekirdağ arası vapur var hoş hepsi balıkcı teknesinden bozma ne kadar vapur denir o ayrı konu :D o vapurlarda çalışan arkadaşım var şuan istirahatte galıba telını açmıyor ama anlattıgı kadarıyla çift saatlerde tekirdağdan tek saatlerde erdektan kalkıyor olması lazım bide gece 12'den sonra yoktu galıba ama emın değilim aklımda öyle kaldı.Bide yolculuk 4.5 saat sürüyor haberın olsun.Özelden bana numaranı yazarsan, bende arkadas telini açınca öğrenip sana net bilgi verebilirim.
valla çok sevinirim neticede bu yolu gideceğim hani biraz daha ekonomik olsun diye otobüs yada uçakla gidiyim dedim  çünkü bide haftaya tekrar şantiyeye döneceğim  bide henüz arabaya tüp bağlatmadım diye ama  bir tane boş yer yok ne uçak ne otobüs....
o yüzden vapurla karşıya geçerim ordanda artık gerisini gideriz diye düşünüyorum...ben şimdi atıyorum özelden numaramı çok sağol    teşekkür ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2011, 15:28:33 »
Selam herkese...biraz iş deneyimim olsun diye abimin şirketinde tekirdağ taraflarinda bir şantiyede çalişiyorum da acaba tekirdağ'dan erdek'e feribot var mi bide varsa günün hangi saatlerinde olduğunu bilenler  yardimci olursa çok sevinirim.

Düzenleme:Başlık.
tekirdağ-karabiga var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Küçük Balık yoksa Büyük Balıkta yok!
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2011, 15:59:00 »
Sen tam olarak nereye gitmek istiyorsun? Tekirdağ Merkez den hergün karşıklı olarak Tekirdağ- Bandırma ve Tekirdağ-Erdek arasında çalışan en az 7-8 gemi var. Aynı şekilde Barbaros tanda 3 yada 4 gemi var. Saatlerini tam olarak bilmiyorum ve bu gemilerde saatlerine çok net uymuyorlar. 2-3 saatlik sapmalar olabiliyor. Tek kişi gideceksen olabilir ve çok ekonomik hatta para vermesen de seni kamyoncu sanıp istemezler. Ama ailece çok rahat edemessin. Firmaların biri Erdemler Denizcilik nette telefonları var.
Zeynel-Tekirdağ 1980 0 rh +
Yavaş beya... Arabada kızan var....:)
96 XLİ/ac Gümüş Gri