Gönderen Konu: Bijon Anahtarım Uymuyor Anlayan Var mı?  (Okunma sayısı 4465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Bijon Anahtarım Uymuyor Anlayan Var mı?
« : Ağustos 23, 2011, 22:52:03 »
Arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim malum benim arabanın jantları farklı. Geçende bagajı toplarken bijon anahtarım gözüme ilişti ve bende benim jantlarda bi deneyim dedim. Fakat bijon anahtarım jantlara girmiyor, bijon anahtarının baş kısmı kalın geliyor. Pek işlerimden dolayı alışverişe gidemiyorum, internetten söyleyeceğim fakat alırken neye dikkat etmeliyim, nasıl bişi almalıyım.
İşin kötü yanı bende 1 tane daha bijon anahtarı vardı, en sağlamından, hep bagajda duruyordu o da olmadı :(
Bir de iyi yanı var bagajdan 2 tane kriko çıktı:):)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

Bijon Anahtarım Uymuyor Anlayan Var mı?
« : Ağustos 23, 2011, 22:52:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Bijon Anahtarım Uymuyor Anlayan Var mı?
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2011, 08:22:51 »
:) Sinan, senin yakıt tüketimi normalin 0,2lt. Üzerindedir herhalde o bagaj ile. :) (aramızda kalsın bende de baya bir şey vardır :) )
 Özellikle Çin üretimlerden kaçın derim bijon anahtarı alırken.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2011, 10:00:22 »
Sinan, senin jantlar orjinal olmadığı için bijonlarda değişmiştir. Eğer stepnen orjinal ise 5 adet orjinal bijon da bulundurman gerekli olabilir. Bir de t şeklinde bijon anahtarı bulundurman gerekli, hem orjinal bijonlarda kullanabilirsin hem de şu an kullandıklarında. Bende jantları değiştirdiğim de orjinal bijonlar uymadı. CMS'nin kendi bijonlarını kullandılar. Arabadaki arabadaki bijon anahtarı da yeni bijonlara uymadı. Mecburen t bijon anahtarı aldım. O hepsine uyuyor. Stepneyi değiştirmediğim için 4 adet orjinal bijonu da arabada taşıyorum, stepne lazım olursa kullanmak için. :)
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2011, 01:10:39 »
lastikçiye gidin. onlarda çoklu bijon anahtarı var. ordan hangi ölçünün uyduğuna bakın ve aksesuarcıdan alıp eve dönün.
ayrıca şu anda üzerinde takılı olan bijonlar %99  stepnenize de olacaktır. %1 ihtimalse stepne sac alınlığı az gelirse boşlama yapar. sıkılmaz.
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2011, 13:53:59 »
izeltaş ürünleri çok sağlamdır sağlamlığının yanında pahalıdır ben 1 tane bijon anahtarı almıştım 3 sene önce + şeklinde kaç defa lastik söktüm anahtarla hiç bir şey olmadı
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...