0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ARkadaşlar aklıma takılan bir soru var.Şimdi telefonuma net paket alacağım (vınn-vodem gibi değil) sadece telefondan bağlanmak için satılan paketler var ya.Örnek: http://www.vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.php?default_id=bireysel-ceptenbaglaninlinkteki bağlantıda vodafone'nin aylık cepnet 7,99 diyor. Ben bunu almak istiyorum. Şİmdi android yüklü telefonlarda access point gibi kullanıldığını biliyorum. Bu net paketi alarak laptoptan wifi bağlantısıyla nete girebilir miyim.Evde interneti kapatıyorum. Telefon ve internet ağır gelmeye başladı. Telefona boş yere her ay 15 lira vermek istemiyorum. telefonsuz internet de çok cazip değil açıkçası.
MAhmut evde sadece nete girmek için forum vs. için zaten işyerinde kullanıyorum video izleme vs ordan hallediyorum. Bu bana sadece mailleri forumları kontrol edip netten kopmamak için lazım. Eğer bunları yapabiliyosam hiç sorun yok süper olur benim için. Bu arada cevabın için de çok teşekkür ederim.Az önce aveanın sitesine girdim resmen şok yaşadım. Sebebine gelince Faturalı hatlar için ve faturasız hatlar içinFaturalı hatlar için 1 GB cepten internet aylık :29 TLFaturasız hatlar için 1 GB cepten internet aylık :9 TL
Hakan abi bakalım deneyeceğim. Her halükarda ev telefonu ve ADSL kapanacak. 3g modem son tercihim. bakalım deneyeceğim.