Gönderen Konu: Toyota Volvo Ford  (Okunma sayısı 3454 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Toyota Volvo Ford
« : Ağustos 22, 2011, 02:05:44 »
s.a arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır toyota kulanmaktayım ve de çok memnunum arabamı yenilemek değiştirmek istiyorum. kapalı site garajına koyacağım için lpg li alamıyorum. mecburen motor hacmi 1600 cc yi geçmeyen dizel araçlara bakıyorum. 40 000 tl ye kadar çıkabilirim. dizel corollalara (2008 - 2010)   bakınca bu fiyatlar civarında comfort modelleri oluyor genelde onlarda donanım özellik açısından yetersiz buluyorum. avensis 2000 cc de olabilir  zaten piyasada neredeyse dizel avensis bulmak imkansız gibi bişey. bende corolla yanında volvo s 40 ve ford focus u da düşünüyorum ama focuslar motor sesini çok fazla alıyorlar diye biliyorum. volvo yu açıkca söylemek gerekirse çok bilmiyorum bir arkadaşım tavsiye etti. konyadayım servisi ne ford bakıyormuş. bu konuda yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
gururlanma sana da ölüm var.

Toyota Club Türkiye

Toyota Volvo Ford
« : Ağustos 22, 2011, 02:05:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota volvo focus
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2011, 14:03:33 »
Toyota Comfort plus tercih edebilirsiniz. Ford ve Volvo aynı motoru kullanıyorlar onun için ford servisi bakıyordur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2011, 14:30:32 »
Mehmet ali bey , babama focus almıştık sıfır yılbaşından hemen önce, inanın anlatıldığı gibi değil gayet sessiz bir motoru var yol tutuşu zaten tartışılmaz sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip, iç malzeme kalitesi corolladan aşşağı kalır değil, benim eksik gördüğüm sadece arka kapı izolasyonları kapatılırken teneke sesine yakın bir ses çıkıyor , birde kol dayama yok. onun dışında konforu yol tutuşu dizel yakıt tasarufu çok başarılı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Ford C-Max
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2011, 14:55:13 »
Mehmet ali bey , babama focus almıştık sıfır yılbaşından hemen önce, inanın anlatıldığı gibi değil gayet sessiz bir motoru var yol tutuşu zaten tartışılmaz sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip, iç malzeme kalitesi corolladan aşşağı kalır değil, benim eksik gördüğüm sadece arka kapı izolasyonları kapatılırken teneke sesine yakın bir ses çıkıyor , birde kol dayama yok. onun dışında konforu yol tutuşu dizel yakıt tasarufu çok başarılı.

:alkis:(katılıyorum)

Volvo Forda göre kalitelidir ama parça fiyatı daha fazla. Ayrıca temizinin ikinci el fiyatı da yüksek. Corollanın bence benzinlisi güzel. Dizelinde 1.6 motor olmadığı için tercih etmezdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2011, 15:15:06 »
Ford - Volvo şase ve motoru ortak kullanıyorlar diye biliyorum.

Motor sesi Focus ta biraz fazla Corollaya göre, yakıt, yol tutuş, güç, donanım ve yedek parça olarak düşününce Corolla yanına pek yaklaşamıyor. Volvonun s40 kullanmadım ama görüntü olarak göğüs kısmı biraz yavan geliyor bana.Motoru ve şasesi aynı olan bi araca ileride yedek parçaya daha fazla para vermemek için Focus derdim.

20-30 bin km de o fiyatlara dizel Focus bulunabilir düşüncesindeyim.

...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2011, 17:35:00 »
Şöyle izah ediyim volvo s40 c sınıfı diye geçer ama hemen hemen d sınıfı ihtiyaçlarını karşılar benim kanaatime göre 3 araba içinde alınıcak en iyi araba s40

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2011, 20:00:30 »
Volvo o eski Volvo değil bence ama diğer yandan da son kasa S40 bahsi geçen her iki araçtanda çok daha alımlı. Gerçekten çok güzel yapmışlar. Bunun dışında dizel Corolla'nın da (1,4lt.)performansı kötü değil. Ama donanım olarak biraz eksik. Tabi diğer bahsi geçen araçlarında değişik donanımlı versiyonları mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2011, 02:41:58 »
çok teşekkür ederim yorumlarınıza galiba tercihimi yine toyotadan yana kullanacak gibiyim. 40000 nin biraz daha üstüne çıkıp 2009 elegant modelinden almak istiyorum. yalnız kullanan arkadaşlarım 2009 lar düz vites olarak 5 vites ve 1. vitesten 2 ye geçince araba toplamakta zorluk çekiyor ama 2010 modeller yine düz vitesler için söylüyorum 6 vites olduğu için bu sorunu aştı diye söylediler. otomatik vitesler için bir sorun olduğunu zannetmiyorum bu konudaki tecrübelerinizi de paylaşırsanız memnun olacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
Ynt: Toyota Volvo Ford
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2011, 13:06:33 »
otomatik vites değil tam olarak dizel corolla da multimode şanzıman var ve bence çok sağlıklı değil.. düzünü tercih edin 2. el alacaksınız sonuçta şanzıman problemiyle uğraşmazsınız.. ayrıca geri kaydırma ve vites geçişlerini de aşırı hissettirme gibi şikayetler var m/m la ilgili..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2011, 11:23:57 »
mehmet ali abicim al sana bi tane dizel avensis gerçi yerin konya gördüm ama buyur http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-kazasiz-dizel-avensis-56315436/detay/# araç hm km siyle hemde  temizliğiyle ideal hemm mersin uzak değil konyaya
Toyota Corolla 1.4 D4D 90 Hp Plus Line 2007 / Toyota Corolla 1.6 114 Hp GLİ 1993 Sercan TORUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Ağustos 27, 2011, 01:32:53 »
Alıntı
mehmet ali abicim al sana bi tane dizel avensis gerçi yerin konya gördüm ama buyur http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-kazasiz-dizel-avensis-56315436/detay/# araç hm km siyle hemde  temizliğiyle ideal hemm mersin uzak değil konyaya

sağol sercan kardeşim  bende adanada  şu arabayı buldum bakalım görüşüp karar vereceğim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bu-fiyata-kacmaz-2006-toyota-avensis-dizel-57435962/detay/

ilanlarda teknik detaylar bölümünde yakıtı şehir içi 7,1 litre olarak vermişler  hem araba 2006 model olduğu için bandrol de de bir alt kategoriye düşmüş durumda ( 4 - 6 yaş grubundan / 7 - 11 yaş grubuna )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2011, 16:42:29 »
bence fiyatı ve kilometresi iyi kaçırma derim
Toyota Corolla 1.4 D4D 90 Hp Plus Line 2007 / Toyota Corolla 1.6 114 Hp GLİ 1993 Sercan TORUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2011, 00:48:57 »
Konyada 2 adet volvo servisi var neden ford baksınki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 04, 2011, 00:09:39 »
 Adana'da bi tanıdığımda 2 tane elegant dizel avensis mevcut bilginize olsun. 2000 cc dizel....
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2011, 02:31:42 »
Konyada 2 adet volvo servisi var neden ford baksınki?

yetkili servisten bahsediyorum  arda bey volvo nun sitesinden de bakabilirsiniz bir tane gözüküyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Eylül 04, 2011, 02:34:47 »
Adana'da bi tanıdığımda 2 tane elegant dizel avensis mevcut bilginize olsun. 2000 cc dizel....

kaç model ve kilometreleri ve araç hakkında detaylı bilgiyi nasıl alabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Eylül 04, 2011, 13:01:43 »
kaç model ve kilometreleri ve araç hakkında detaylı bilgiyi nasıl alabilirim.
Zannedersem araçlar 130 bin civarında mehmet ali bey.... Fiyatlar 29-30 bin lira civarı...
 Ben bi ara avensis ararken Adana'da ki mitsubishi bayisini aramıştım Tekbaş otomotiv... Orada ikinci el ile uğraşan bi arkadaş vardı kendisine avensis sordum 2 gün önce executive modelini sattığını söyledi ancak arkadaşımın galerisi var onda şu an 2 tane dizel full avensis var yardımcı olabilirim dedi... Bayinin numarasını biliyorum ama 2. el müdürünün şahsi telefonunu bilmiyorum maalesef... 0322 441 16 96
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 04, 2011, 22:26:28 »
yetkili servisten bahsediyorum  arda bey volvo nun sitesinden de bakabilirsiniz bir tane gözüküyor

pardon hocam demekki ben yanlış biliyormuşum şimdi baktımda özür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #19 : Eylül 05, 2011, 00:28:53 »
pardon hocam demekki ben yanlış biliyormuşum şimdi baktımda özür...

rica ederim özürlük bir durum yok bende önceden bakmamıştım sadece bir arkadaşım söylemişti sayende bende teyid etmiş oldum. sağolasın