0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sorma yahu, her sat dediğimde 1 puan eksi veriyorlar eksi 360 olmuşum
:)az kalsın baskı balata volant takoz filan hepsini değiştirecekmişsiniz geçmiş olsun
arkadaşlar merhaba aracım 2007 avensis 1.6 vvti motor aracımda tuhaf bir problem var artık sorunmu kronik mi normal mi anlayamadım şimdi aracımın çalışması rolantisi vs gidişi çekişi tekleme falan hiçbbir sorun yok ama araç ne zaman olursa olsun soğuk sıcak aracı çalıştırıyorum hareket etmezken hafif gaza basıyorum tam 2200 devire geldimmi sarsıntı başlıyor ama rahatsız edici bir sarsıntı 2500 devire gelince sarsıntı kesiliyor diğer devirlerde hiçbir problem yok sadece 2200-2300 devir arası yapıyor ama öyle böyle değil kapıları falan sarsıyor aynı şeyi hareket halindeyken de yapıyor dikkat ediyorum yola çıkıyorum 2000 devir civarına sabitliyorum gaza yüklendiğimde 2500 devire gelene kadar araba sarsılıyor saniki balans var gibi titriyor 2500 deviri geçince hiçbir sorun yok özellikle 2. ve 3. viteslerde iyi hissediliyor motordan öyle şakırtı zırıltı tıngırtı gibi seslerde yok acaba normal toyota motoru mu yoksa bir sorun mu var lpg de benzinde hiç farketmiyor hep yapıyor aracı 20 gün önce aldım aldığımdan beri bu sorun var yani daha önce bu problemin olup olmadığını bilemiyorum özetle 2200-2300 devir arası sarsıntı var
Öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullanın.Arkadaşlarımın hepsininde yukarıda çok güzel dünceleri olmuş, bende jantla ilgili olabileceğini düşünmüştüm. Bugüne kadar bu konuda ki hata öncelikle sizde, çok yanlış arıza tarifinde bulunmuşsunuz, aracım sarsılıyor demişsiniz, sallanan bir regülatör aracı nasıl sarsabilir?
Öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullanın.Bugüne kadar bu konuda ki hata öncelikle sizde, çok yanlış arıza tarifinde bulunmuşsunuz, aracım sarsılıyor demişsiniz, sallanan bir regülatör aracı nasıl sarsabilir?
sadece 2200-2300 devir arası yapıyor ama öyle böyle değil kapıları falan sarsıyor
Rolanti regülatörü ya da hava akış metrede problem olabilir. İyi bir ustanın elinden geçtiği takdirde sorunun çözüleceğini düşünüyorum.