Toplam Oy Verenler: 95
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motor olarak focus daha iyi, ama yeni kasa focus çok tipsiz...
murat dizeldede bence tdci d4 d lerden suanda daha iyi konumda.Toyotanın 1,4 dizeli bir halta yaramıyor 2011 lerin çogunda turbo arızası var millet elinde yag bidonu ile geziyor..ama suan versoda verdıkler 2,0 d4 d ler ide 2,2 d4 d cat diyorlar herhalde o motorlara bişey diyemem.Ama 1,4 dizeli suan için iyi bir secenek gibi durmuyor.
motor olarak focusun daha iyi olduğunu neye dayanarak düşündüğünüzü merak ettim. benim karşılaştırma fırsatım olmadıda ondan sormak istedim
Tuncay abi kim bidon,bidon yağla gezıyor 2011'lerde o sorun vardı doğru ama turbo değişince o sorunda kalmadı. valla 2 tane 1.4 D4D motorlu toyota kullanan biri olarak söyleyim dizel araçta ses'e ve titreşime gıcık bir insansanız kesınlıkle toyota derim performansı yeterince tatminkar bu arada.Akıcam,Basıcam falan,filan derseniz o konu ayrı tabi Bide 2011 focus'un benzinlisini arkadasım aldı hb modeli resmen fiestanın az daha buyugu iç plastığı dandik şahsen ben o parayı focusa vermem.
DSG şanzumanlı WV Golf Hepsine göre en iyi seçenek. Tabiki kaç ay beklemek gerekli onu bilemem...
valla zevk meselesi focusun içinide çok karmaşık yapmıslar test aracı vardı full olanı 60 bin liralı onun yagmur sensörünün orda cızırtı gelıyordu bariz şekilde.ama dış kasa olarak focus iç tasarım corolla yapsak süper olur