0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla bende Sport almak için gitmiştim. Comfort Extrayı jantlar ile birlikte 3.100 TL daha ucuza alınca ve Sportta Optitron gösterge olmadığından Sporttan vazgeçmiştim. Ama Sportlarda Sunroff yok. Navigasyonda yok.
Merhaba 2009 model verso comfort.
Bende Selahattin diye düşünmüştüm
selçuk bey 2008-2009 modellerde var comfort extra.En son cıkan kasada ise enalt donanım comfort extra.Bende corolla hbden sonra verso aldım.Artık 2 cocuk bavul felan derken ugrasamıyordum hb araç ile...2006 verso elegant aldım.Arka nın düz zemin olması ve içinin bagajının cok geniş olması nedenıyle hayli ferah bir araç.donanım farkları ise.Elegant donanımında extra olarak:Dİjital klima ,alimünyum alaşımlı çelik jant,tavan rayları ,hız sabitleme,sunroof ,6 'lı cd .Bunlar comfortta yok2008 de çıkan(yanlışım varsa düzletilsin) ara donanım comfort extra donanımında ise,comfort donanımına ek olarak tavan rayı çelik jant,dijital klima var.yagmur sensörü kendiliginden kararan iç dikiz aynası comfort larda varmı bilmiyorum..Araç agır ilk kalkışlarda bayılıyor(hb aractan sonra biraz alışamadım ama şuan yeterli)..Güzel araba ben aldıgıma memnunum..
ilk kalkışlarda benimki hiç bayılmıyor ya hatta gayet iyi
Tuncay bılgıler ıcın cok tesekkur ederım.sence ıkıncı eldekı fıyat farkını dıkkate alırsan comfort mu? Elegant mı almak mantıklı?