0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bişey sorayım arkadaşlar benim versoda gögüsün üstünde bir göz var(teypin hemen üstü) neyse o gözün bir tarafı tam oturmuyor gibi.Muhtemelen sıcaktan deforme olmuş.o değişiyormu yada oraya nasıl birşey yapabilirim..sizlerdede öylemi...
bendeki de zor açılıyor.Bir tarafıda hafif yüksek duruyoru..Yay may yok abi sen bir elinle düğmeye bas diger elinlede hafif oynat daha kolay açılıyor..Çokta gerekli bir göz değil.Ses yapar gibime geliyor..Aracı yenı aldıgım için bir şey soruyorum tekrar kusura bakmayın..Benim arabada sol taraftan artık nerden geliyorsa bir lık-lık tarzında bir ses var.dur kalk yaptıgın zaman veya 20-30 km civarı ilk etapta geliyor.Yürüyende olsa diyecem çukura falan düştügün zaman ses yapar.ama cukura düştügünde ses yok.Sadece araç çalıstıktan sonra ilk basta hareket edince ,dur kalklarda yapıyor gibi.Sizde buna benzer ses var mı.forumda avensislerde de oluyormus trc mi ne kontrol ediyormuş.Olmazsa trc yi kapatıp bir daha deneyeyim mi..Agustosa ta almıştım aracı.önceki sahibide 40 bin bakımında servise soln tekrden ses gelıyor diye belirtmiş ama hiç bişey yapılmamıs.Rutin 40 bin bakımı.Teşekkürler..
ama bünyamin abi,ilk başlarda geliyor.Ama abi sanki,şehir içi trafiktede de dur kalk yaptıgın zaman ses geliyor.ama sanki bu ses belli bir süre sonra kesiliyor gibi.servis hiçbirşey demedi 40 bin bakımında.
Başlık çok faydalı ama Versolar için bulabildiğimiz Aksesuar, parça ve elektronik multimedya aletleri vb gibi konuları ayrı bir başlıkta paylaşsak daha faydalı olur diye düşünüyorum.Bizim Versolarda, Toyotanın diğer modellerindeki kadar parça ve aksesuar bulamıyoruz dışarıda. Örneğin bagaj havuzu servis haricinde temin edilemiyor. Ben geçen sene forumda Ankara'dan bir arkadaştan bulabilmiştim. Bir yıldırda paspas arıyordum. Toyota Sonkarda kauçuk paspasın fiyatı 135.00 TL. Modacar'ın Esentepedeki mağazasına gittim. Verso paspası diye üniversal paspas satıyorlar ve ne ön nede arka araca hiç bir şekilde uymuyor. Hele arkadakiler baklava şeklinde küçücük kalıyor. Maalesef internetteki pek çok üründe bu şekilde idi.Son olarak geçtiğimiz ay gitti gidiyorda Nikken marka orjinal Alman Malı verso paspası diye ilan gördüm. Firmanın kendisini buldum. (Aksaray Küçüklangada Sem Tuning diye bir yer ve iyi esnafa benziyorlar.) Arkadaş ilk önce ilanı eskiden vermiştik, depoya bir baktırayım kalmışmı dedi. Mal varmış bizde aldık Gitti gidiyordan bir kaç kuruş daha hesaplıda oldu tabi. Gerçektende paspas tüm kıvrımlarına kadar araç için üretilmiş.Kauçuk deseni, parlaklığı harika. Yeni olduğu için biraz kokusu var. Ama eski paspasım özellikle sıcak havalarda resmen atık plastik kokuyordu. Serviste satılanı görmedim ama eminim bunun kadar kaliteli değildir. Yalnız arka iki paspaslar 2 tane. Aradaki açık kısma bir parça halı kesip koyup o şekilde hallettim.
: )))) Tuncay kardeş üzülürek sat demek zorundayım.
fırat bir fırsatçılık seziyorum sanki.Senın takır tukuristen sonra hadi bu 2006 seninki 2011 piyasaya cıkarmıssın kardeş...Gel bak ikimiz birden satalım avensis alalım makyajlı olanı gelıyor..