Gönderen Konu: Verso kullanıcısı kaç kişiyiz acaba?  (Okunma sayısı 103167 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Verso kullanıcısı kaç kişiyiz acaba?
« Yanıtla #60 : Ekim 14, 2011, 22:04:11 »
bişey sorayım arkadaşlar benim versoda gögüsün üstünde bir göz var(teypin hemen üstü) neyse o gözün bir tarafı tam oturmuyor gibi.Muhtemelen sıcaktan deforme olmuş.o değişiyormu  yada oraya nasıl birşey yapabilirim..sizlerdede öylemi...
Tuncay bey bendeki o göz zor açılıyor yani düğmeye basarak yukarı kaldırmam gerekiyor orijinali bu mu benimkinin yayı çıkmış mıdır?
2004 VERSO ELEGANT

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 14, 2011, 22:04:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ekim 14, 2011, 22:29:31 »
bendeki de zor açılıyor.Bir tarafıda hafif yüksek duruyoru..Yay may yok abi sen bir elinle düğmeye bas diger elinlede hafif oynat daha kolay açılıyor..Çokta gerekli bir göz değil.Ses yapar gibime geliyor..Aracı yenı aldıgım için bir şey soruyorum tekrar kusura bakmayın..Benim arabada sol taraftan artık nerden geliyorsa bir lık-lık tarzında bir ses var.dur kalk yaptıgın zaman veya 20-30 km civarı ilk etapta geliyor.Yürüyende olsa diyecem çukura falan düştügün zaman ses yapar.ama cukura düştügünde ses yok.Sadece araç çalıstıktan sonra ilk basta hareket edince ,dur kalklarda  yapıyor gibi.Sizde buna benzer ses var mı.forumda avensislerde de oluyormus trc mi ne kontrol ediyormuş.Olmazsa trc yi kapatıp bir daha deneyeyim mi..
Agustosa ta almıştım aracı.önceki sahibide 40 bin bakımında servise soln tekrden ses gelıyor diye belirtmiş ama hiç bişey yapılmamıs.Rutin 40 bin bakımı.Teşekkürler..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ekim 14, 2011, 22:38:32 »
Tuncay bey benim aslan parcasında öyle bir sorun yok duymadım çok dikkat ederim ama gelen ses yok yarın birdaha bakayım bir yazarım tekrardan.
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ekim 14, 2011, 22:49:33 »
sol taraftan geliyor gibi..lık-lık diyor.valla öyle abartılı bir ses değil.Dur kalk yaptıgın zaman geliyor..yani şehir içi trafıgınde dur kalk yaptıgın zaman..80-90 la giderken  çukura düştün veya başka bisey  oldu ses yok kesinlikle..Yürüyende olsa diyeceğim,devamlı çukura falan düşünce gelir...çukura düştüğünde veya normal yolda ses yok..serviste 40 bin bakımında herhangi birşey dememişler
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Ekim 14, 2011, 22:55:16 »
bendeki de zor açılıyor.Bir tarafıda hafif yüksek duruyoru..Yay may yok abi sen bir elinle düğmeye bas diger elinlede hafif oynat daha kolay açılıyor..Çokta gerekli bir göz değil.Ses yapar gibime geliyor..Aracı yenı aldıgım için bir şey soruyorum tekrar kusura bakmayın..Benim arabada sol taraftan artık nerden geliyorsa bir lık-lık tarzında bir ses var.dur kalk yaptıgın zaman veya 20-30 km civarı ilk etapta geliyor.Yürüyende olsa diyecem çukura falan düştügün zaman ses yapar.ama cukura düştügünde ses yok.Sadece araç çalıstıktan sonra ilk basta hareket edince ,dur kalklarda  yapıyor gibi.Sizde buna benzer ses var mı.forumda avensislerde de oluyormus trc mi ne kontrol ediyormuş.Olmazsa trc yi kapatıp bir daha deneyeyim mi..
Agustosa ta almıştım aracı.önceki sahibide 40 bin bakımında servise soln tekrden ses gelıyor diye belirtmiş ama hiç bişey yapılmamıs.Rutin 40 bin bakımı.Teşekkürler..
bu ses bende de var. çalıştırdıktan sonraki ilk harekette  geliyor. kitapçığını okudum bu sesin sistemden gelen bir ses olduğundan bahsediyor.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Ekim 14, 2011, 23:18:53 »
ama bünyamin abi,ilk başlarda geliyor.Ama abi sanki,şehir içi trafiktede  de dur kalk yaptıgın zaman ses geliyor.ama  sanki bu ses belli bir süre sonra kesiliyor gibi.servis hiçbirşey demedi 40 bin bakımında.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ekim 14, 2011, 23:27:48 »
Arkadaşlar navigasyon arayanlar şu sistemi deneyebilirler. Alttaki mi navigasyon üstteki mi anlayamadım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-verso-7-kisilik-61378173/detay/

Aracı evinin salonuna çevirmiş. Tam modifiye...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ekim 14, 2011, 23:45:40 »
ama bünyamin abi,ilk başlarda geliyor.Ama abi sanki,şehir içi trafiktede  de dur kalk yaptıgın zaman ses geliyor.ama  sanki bu ses belli bir süre sonra kesiliyor gibi.servis hiçbirşey demedi 40 bin bakımında.
bendeki ses bir sefer geliyor çalıştırdıktan sonraki ilk harekette 20-30km arasında.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Ekim 14, 2011, 23:53:31 »
aracımda sağ iç akis körüğü yırtılmış etrafına yağ sıçratmış.tamiri zor mudur maliyeti nasıldır acaba?
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Ekim 15, 2011, 00:05:23 »
abi dışarda zor bulursun.Servisten fiyat al nekadar tutacak tahmin edemıyorum.Bende yeni aldığım için..servis fiyatı biraz tuzlu olabilir...ücretsiz check upa götürün ne diyecekler.tamiri zor değildir.Forumda eski kasa corolla için çok bahsediyorlar 30-40 lira diyorlar..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Ekim 15, 2011, 00:11:44 »
aracın resmi ile ilgili sorum olacaktı yükleyemedim. resim nasıl yüklenir.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Ekim 15, 2011, 00:26:15 »
imageshack.us bu sayfaya girin orda yuleşeme yerinden yukleyin..Yükledikyten sonra size forum adresi verecek.o adresi kopyalayıp mesaj yazdıgınız yere yapıştırın..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ekim 15, 2011, 10:53:55 »
Başlık çok faydalı ama Versolar için bulabildiğimiz Aksesuar, parça  ve elektronik multimedya aletleri vb gibi konuları ayrı bir başlıkta paylaşsak daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Bizim Versolarda, Toyotanın diğer modellerindeki kadar parça ve aksesuar bulamıyoruz dışarıda. Örneğin bagaj havuzu servis haricinde temin edilemiyor. Ben geçen sene forumda  Ankara'dan bir arkadaştan bulabilmiştim. Bir yıldırda paspas arıyordum. Toyota Sonkarda kauçuk paspasın fiyatı 135.00 TL. Modacar'ın Esentepedeki mağazasına gittim. Verso paspası diye üniversal paspas satıyorlar ve ne ön nede arka araca hiç bir şekilde uymuyor. Hele arkadakiler baklava şeklinde küçücük kalıyor.  Maalesef internetteki pek çok üründe bu şekilde idi.
Son olarak geçtiğimiz ay  gitti gidiyorda Nikken marka orjinal Alman Malı verso paspası diye ilan gördüm. Firmanın kendisini buldum.  (Aksaray Küçüklangada Sem Tuning diye bir yer ve iyi esnafa benziyorlar.) Arkadaş ilk önce ilanı eskiden vermiştik,  depoya bir baktırayım kalmışmı dedi. Mal varmış bizde aldık Gitti gidiyordan bir kaç kuruş daha hesaplıda oldu tabi.
Gerçektende paspas tüm kıvrımlarına kadar araç için üretilmiş.Kauçuk deseni, parlaklığı harika. Yeni olduğu için biraz kokusu var. Ama eski paspasım özellikle sıcak havalarda resmen atık plastik kokuyordu.  Serviste satılanı görmedim ama eminim bunun kadar kaliteli değildir. Yalnız arka iki paspaslar 2 tane. Aradaki açık kısma bir parça halı kesip koyup o şekilde hallettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ekim 15, 2011, 11:27:48 »
Başlık çok faydalı ama Versolar için bulabildiğimiz Aksesuar, parça  ve elektronik multimedya aletleri vb gibi konuları ayrı bir başlıkta paylaşsak daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Bizim Versolarda, Toyotanın diğer modellerindeki kadar parça ve aksesuar bulamıyoruz dışarıda. Örneğin bagaj havuzu servis haricinde temin edilemiyor. Ben geçen sene forumda  Ankara'dan bir arkadaştan bulabilmiştim. Bir yıldırda paspas arıyordum. Toyota Sonkarda kauçuk paspasın fiyatı 135.00 TL. Modacar'ın Esentepedeki mağazasına gittim. Verso paspası diye üniversal paspas satıyorlar ve ne ön nede arka araca hiç bir şekilde uymuyor. Hele arkadakiler baklava şeklinde küçücük kalıyor.  Maalesef internetteki pek çok üründe bu şekilde idi.
Son olarak geçtiğimiz ay  gitti gidiyorda Nikken marka orjinal Alman Malı verso paspası diye ilan gördüm. Firmanın kendisini buldum.  (Aksaray Küçüklangada Sem Tuning diye bir yer ve iyi esnafa benziyorlar.) Arkadaş ilk önce ilanı eskiden vermiştik,  depoya bir baktırayım kalmışmı dedi. Mal varmış bizde aldık Gitti gidiyordan bir kaç kuruş daha hesaplıda oldu tabi.
Gerçektende paspas tüm kıvrımlarına kadar araç için üretilmiş.Kauçuk deseni, parlaklığı harika. Yeni olduğu için biraz kokusu var. Ama eski paspasım özellikle sıcak havalarda resmen atık plastik kokuyordu.  Serviste satılanı görmedim ama eminim bunun kadar kaliteli değildir. Yalnız arka iki paspaslar 2 tane. Aradaki açık kısma bir parça halı kesip koyup o şekilde hallettim.

Dediğiniz gibi verso parçaları için ayrı bir başlık açılmalı. Kim nerede ne fiyata ne aldığıni paylaşırsa daha faydalı olur.

Paspasları kaç liraya aldınız? Bana da sadece ön paspaslar lazım da. Hala elinde var mıdır arkadaşların?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Ekim 16, 2011, 11:29:11 »
Halil İbrahim Felek ve Tuncay Şahin teşekkür ederim. Bu arada cd çaların üstündeki küçük göz bende yaylı düğmeye basınca açılıyor bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #75 : Ekim 16, 2011, 13:33:21 »

: )))) Tuncay kardeş üzülürek sat demek zorundayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Ekim 16, 2011, 13:39:23 »
: )))) Tuncay kardeş üzülürek sat demek zorundayım.
  :D :D :D :D fırat bir fırsatçılık seziyorum sanki.Senın takır tukuristen sonra  :islik: :islik: :islik: :D :D :D
 hadi bu 2006 seninki 2011 piyasaya cıkarmıssın kardeş...
Gel bak ikimiz birden satalım avensis alalım makyajlı olanı gelıyor..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Ekim 16, 2011, 13:49:46 »
şaka bir yana da arkadaşlar başına geen varmı merak ediyorum.Araçta sadece dur kalk yaptıgın zaman oda arada hafif derinden bir lık lık boşluk varmış gibi ses geliyor..motor devrini aldıktan sonra çukura düş tümseğe vur ses yok....Dediğim gibi  trafikte iken dur kalk yapıgınızda lık lık sesi..D.bakır servisi bişey dememiş.Gaziantepte daha gösteremedim..
Ama dün antepte küsget sanayide bir ustaya gössterdim o ,yürüyende değil dedi.Sanki motor kulaklarından veya şanzıman kulaklarınını birinde boşluk oluşmuş dedi..Ama  ustamız sesin nerden geldigine tam karar veremedi.Arkadaki şanzıman kulagı gibi dedi..Olmayabilirde diyor.Sorun varsa zaten ses artar kesin buluruz diyor.Genel cerrahlar gibi açıp bakmak lazım..
Bazı arkadaşlarda ilk kalkışlarda sesin geldigini söylüyor...anlayamadım..Acaba pişman mı olacam 80 binde corollamda hiç sorun yoktu satmasamıydım,Araç her yönüyle cok güzel rahat bir araç ama pimpirikli biriyim bu ses camı hafif acsanız yada hafif bir müzikte kesinlikte duyulmuyor.
Ah keşke şimdi ankarada olsam dörtnalda bulurladı sesi.Sizin önerileriniz nedir arkadaşlar..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #78 : Ekim 16, 2011, 14:07:38 »
  :D :D :D :D fırat bir fırsatçılık seziyorum sanki.Senın takır tukuristen sonra  :islik: :islik: :islik: :D :D :D
 hadi bu 2006 seninki 2011 piyasaya cıkarmıssın kardeş...
Gel bak ikimiz birden satalım avensis alalım makyajlı olanı gelıyor..

İstediğim fiyatı verirlerse satarım ben. Avensis alsam onada bir tıkırtı bulurum. Ama şu anda sıfır araç almayı düşünmüyorum.  Fiyatlar aşırı arttı.
Valla benim konsoldaki tıkırtıyı kesin inanıyorum serviste yaptılar. Kronik bir gıcırtı şikayeti ile gittim. Onu hallettiler ama nurtopu gibi bir tıkırtımız oldu. Kesin ya birşeyi düzgün monte edemediler. Onu hallettirirsem tamamdır.  Fakat birşey farkettim. Yağmurda araba bir BMW kadar sessiz : ))))
Yağmur dindimi tıkırtı yavaş yavaş başlıyor. Ne iştir anlamadım cidden.
Bunuda halledersek camlara bir film, birde orjinal navigasyon ohh :)  Araba fiyatları almış başını gitmiş. Düşünüyorumda benim aldığım fiyata şu anda bu ayarda bir araba yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Ekim 16, 2011, 14:23:07 »
fıra ben antepteki otoshow da veyaz auris gördüm.Auris sport donanımı ydı herhalde.ÖN tamponda panjurun altı gri şeklinde önde yanda arkalarda marşpiyel çift egzoz sonra navıgasyon birde sunroff vardı.ÇOk güzel duruyordu.Üstünde gri TTE jant vardı..
KArdeş bak park sensörünü sol diregin dibine sıkıştırıyorlar..bence ordan geliyor olabilir.Sen o park sensörünün ekranınıı mümkünse aynanın üstüne aldılar.Bİizm arkadaş aracına o şekil yaptırdı çokta güzel oldu..
2011 d4d Corolla