Çok güzel görünüyor, iyi günler de uçur.
Teşekkür ederim hasan abi
Çocuklar nasıl, Hanım nasıl, sen nasılsın abi
Teşekkürler Mesutcuğum, 2,5 yaşına geldiler, yaramazlık peşindeler, Allah'a şükür sağlıkları yerinde maşallah. Aman hasta olmasınlar da varsın biraz yaramazlıkları olsun.

Sizin hazırlıklar nasıl zaman yaklaşıyor. Eşin ve çocuk iyidir inşallah. Sen helikopter uçurduğuna göre iyisin:) Heyecan başlamıştır. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
Hayırlı olsun Mesut, kırımsız konuşlar. Allah iniş takımlarına zeval vermesin
Mesut kardeşim heli çok güzel,
Bu tür bir hobi için katlanacağımız maliyet ne kadar acaba sen ilgileniyorsun bu işlerle bir fikrin vardır.
Mesut kardeşim heli çok güzel,
Bu tür bir hobi için katlanacağımız maliyet ne kadar acaba sen ilgileniyorsun bu işlerle bir fikrin vardır.
Mehmet abi böyle bir modeli uçurmak imkansız yeni başlayan biri için öncelikle 2 3 ay kadar Simülatör çalışmak gerek, tercihen AiroFly Phoneix yada Realflight gibi , arkasından kaliteli bir kumanda , benim kullandığım kumanda 700TL civarında, arkasından yazdığım donanımları toplamakta 1500TL civarında bir rakama maal oluyor biraz pahalı bir hobby bu

ama daha uygunu varmı dersen elektrikli 450 sınıfı heli ile başlangıç yapılabilir oda uçar halde orta sınıf ekipman ve kumanda ile 600 700 TL yi buluyor.
Arasıra uğruyorum işte

arasıra mı

işyerin baatar yahu
iş yok bu ara. Nadasa bıraktık
Evet başlangıç maliyeti yüksekmiş:)
Bu aletlere birde kamera takıp güzel çekimler yapıyorlar, şöyle Uludağ'a çıkıp süper çekimler yapılabilir diye düşünüyorum belgesel tadında.
Hayırlı olsun Mesut abi çok güzelmiş
Buna yuvarlak şekilde şerit led çekip, akşam sahilde masum piknikçilere ufo ziyafeti çekmeli Mesut
yok be Vedatım insanlar korkar sonra

onun için tricopter denen alet daha uygun olur
meydey düşüyorum meydey

Abi ev ses sistemi fenaymış