0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne kadar oturacakda olsa 30 litre ile 100 km yapmaz.arkadaşım sen 30 tl ile 100 km yapıyor demeyesin.Bak 30 tl ile 100 km çok da abartılacak bir durum değil.30 litre 100 km de bittiyse sagına soluna baktır gaz kacırıyordur.Ne olursa olsun 30 litreyle enaz şehir içi 250 km gitmesi lazım tüp yenide olsa eskide..sehirler arası 350 falan gider.
hmm onu bilemem bak inş dediği gibi olur
senin motor 6000cc sanırım.4,2 quattro audi bile 18 litre benzin yakarken...bence bağlantılarda kaçak filan vardır.
iıinşallah .yoksa şaşmaz fena karışacak peki siz de ilk depoda aynı sorunu yaşadınız mı ?[/quotebenim aracım benzinli kimsede yanlış anlamasın arkadaşlar lpg ye de karşıyım kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye. senede kaç km yapıyorunuz diye sorabilirmiyim
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ağustos 18, 2011, 18:00:47iıinşallah .yoksa şaşmaz fena karışacak peki siz de ilk depoda aynı sorunu yaşadınız mı ?[/quotebenim aracım benzinli kimsede yanlış anlamasın arkadaşlar lpg ye de karşıyım kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye. senede kaç km yapıyorunuz diye sorabilirmiyim işte takıldı bi 50 km yaptım .ondan sonra günde 18 km yaptım bi 3 gün oldu 30 LT alalı senede 10-15 bin bende karşıdım ama sağolsun benzin arabaya bindirmiyor adamı