Gönderen Konu: Toyota Verso ve İki Soru  (Okunma sayısı 5315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
Toyota Verso ve İki Soru
« : Ağustos 18, 2011, 17:29:31 »
Merhabalar,

"verso düşünüyorum" adlı konuda da belirttiğim gibi pazartesi günü Toyota Verso'ma , İstanbul Kavacık Toyota da kavuştum. "İyi ki de almışım" lafını sonuna kadar diyeceğim bir araç olduğunu belirtmek isterim. Yalnız iki sorum olacak: Malumunuz araç büyük , haliyle bagaj da çok büyük ve arka kapak kapandığında camdan bagaj gözüküyor. İstanbul'da her olay yaşanabiliyor.(cam patlatıp laptop vs. çalma gibi)Hatchback araçlarda bagajın üstünü örten bir kapak veya sürgülü sistem versoda bulunmamakta, fakat kendi sitelerindeki tanıtım filmlerinde bunu gördüm.Servise gidip sordum böyle bir şey varsa alayım diye.Araçta bunun için bir yer bile yok dediler fakat, dikkat ederseniz bagajda kapak tarafında iki tane oyuk var.(Sürgülü sistemin oturduğu yerler)Sizlerde böyle bir kapak var mı veya siz de sordunuz mu ? Bu 1.sorumdu. 2. si ise gitmişken orjinal Xenon farların fiyatını sorayım dedim.2'li kit için 330tl,işçilik için 150tl istediler.150 çok değil mi diyince ama tampon sökülüyor dediler.Eğer aramızda taktıran varsa ne kadara taktırdı ve böyle bir işlem oldu mu paylaşabilirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim....

Toyota Club Türkiye

Toyota Verso ve İki Soru
« : Ağustos 18, 2011, 17:29:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Verso ve İki Soru
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2011, 17:59:41 »
onur bey siz çaktırmadan versoların diger donanımlarına bakın donanım farkından dolayı bagaj örtüsünüde vermiyorsa toyotaya yazıklar olsun.Mutlaka olması lazım.Hb gibi pandizot olmazda bagaj örtüsü oluyor jeeplerde falan öyle.
Bİrde serviste xenon taktırmak yerine cyclone araştırın.Serviste buradan alıyor diye biliyorum.yada cenmax falan150 tlye rahat alırsınız
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2011, 18:07:15 »
Tuncay Bey,

Çok teşekkür ederim. Toyota'nın sitesinde Verso iç donanım bölümünde ilk açılan yer ; Benzinli Verso'nun Elegant donanım seviyesi çıkıyor ve haklısınız elegant da bagaj gizleme perdesi var. Ayrıca Xenon konusunda bilerek serviste taktırmak istedim.Çünkü hem orjinal olsun hem de servis kendi taksın ki , hataları olursa kendileri çözsün. Tekrar çok teşekkür ederim.

Edit:Toyota Zeytinburnu Derindere'yi aradım sipariş edebilirz dedi.Fiyatının 912tl olduğunu öğrenince teşekkür ettim ve kapadım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2011, 20:07:34 »
Eski kasa verso comfort var bende ve bagaj gızleme ortusu var,tam dedıgınız gıbı bagaj kapagının altına gızlenıyor gerektıgınde.Ben devamlı takılı tasıyorum avm lere vs gırerken lpg kıtı dısardan gorunmesın dıye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2011, 22:21:51 »
toyan plazada bulunan versonun içinde direk  var... hatta çıkarttığında arabanın içinde koyucak yer bile var krikonun oraya koyuluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2011, 11:58:06 »
Fatih Bey gördüğünüz araç Benzinli Verso'muydu acaba onu da belirtirseniz direk arayacağım tekrar.

Barış Bey aracınızı hangi bayii'den aldınız acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2011, 12:07:55 »
ya hiç hatırlamıyorum ama baktım aa ne güzel dedim saklama yeride varmış dedim içinde duruyodu öyle kapatma örtüsü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2011, 16:27:00 »
toyan plazada bulunan versonun içinde direk  var... hatta çıkarttığında arabanın içinde koyucak yer bile var krikonun oraya koyuluyor

Evet 2009 verso extram da  da var.Nasıl olmaz anlamadım aldığım yer ankara reis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 20, 2011, 10:09:29 »
evet aynı sıkıntıyı yaşıyorum comfortlarda bile var comfort extrada gizleme perdesi yok servis en son 600 tl dedi  :(
2012 SPORTAGE 1.6 GDI BEYAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 20, 2011, 12:33:56 »
biz arabayı ilk aldıgımızda daha 1 aylıkken çalınmıştı sonra bulundu 1 sene sonra çok az kullanılmıştı çalanlar o perdeden takmışlar bize bedava oldu perde.. aslında 1 seneye mal oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 20, 2011, 15:31:25 »
biz arabayı ilk aldıgımızda daha 1 aylıkken çalınmıştı sonra bulundu 1 sene sonra çok az kullanılmıştı çalanlar o perdeden takmışlar bize bedava oldu perde.. aslında 1 seneye mal oldu :)
İyiymiş :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2011, 08:41:23 »
2004 Verso Comfortlarda bile bagaj gizleme perdesi var ama 2011 Versolarda yok! Bu Toyota Türkiye ne yapıyor böyle ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 23, 2011, 11:43:22 »
2004 Verso Comfortlarda bile bagaj gizleme perdesi var ama 2011 Versolarda yok! Bu Toyota Türkiye ne yapıyor böyle ...

aklarınca sonradan parça olarak  kazık fiyata satıp kar edecekler  ama bu taktik yanlış artık bu stratejiden vaz geçmeli toyota yoksa ufak tefek görünen bu gibi olaylar müşteri kaçıracak farkında bile değiller farkında olduğunda ise iş işden geçmiş olacak. :kötü: :kötü: :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Ağustos 23, 2011, 11:52:01 »
verso premium sahibiyim (2010) bagaj gizleme perdesi var ayrıca bagajda iki farklı konumda kullanabilmek için hem arka koltukların hemen arkasında hemde bagaj kapağına yakın bir yede girintileri var..eğer kullanmak istemezseniz stepnenin hemen önünde krikonun olduğu bölümde ayrıca bir yer daha yapmışlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #14 : Ağustos 23, 2011, 12:35:07 »
bagaj örtüsü sadece yeni kasa comfort extra olan modellerde yok koymamaları çok saçma ama üst versiyonlarında var 7 kişilik olduğunda koyulacak yeride güzel düşünülmüş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2011, 17:09:25 »
Hatta ilk mesajımda belirtmiştim. Tekrar edeyim.Kavacık Toyota arabayı bana satana kadar çok iligiliydiler,gerçekten hizmetleri çok iyi fakat, bagaj gizleme perdesi varsa alayım dedim .Dedikleri aynen şu ; " Bu Versolarda artık yok ondan yerleri bile yok. Ama böyle bir şey üreitiliyor mu bir bakalım." :)