Gönderen Konu: COROLLA VOLTRAN TÜP SORUNU  (Okunma sayısı 2161 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
COROLLA VOLTRAN TÜP SORUNU
« : Ağustos 18, 2011, 16:00:54 »
2000 model terra 1.6 16 valf arabamda sene 2007 voltran sıralı gaz tüp taktırdım yaşamadığım sorun kalmadı şu ana kadar o sorunları en aza indirmiştim bugün yakıt sorunuyla karşı karşıya kaldım ayar yaptırmaya uşağa gittiğimde büyük bir sorunla karşılaştım voltran hiçbiryerde kalmamış ne ayar yapan ne takan türkiyede 150 firma batmış sadce uşakta  bir kişi izmirde 3 yer  ayarını yapıyor oda yüzeysel ben bile okadar araştırdım araç neden çok yakar gaz filitresi 10000 km de bir değişmesi gerekirmiş benzin filitresi tüp beyni bunlara bakan yok bilgisiyar tak okadar arabam km 200000 yakıyor şu anda ya tamamen kurtulucam yada atiker taktırıcam sizin görüşleriniz voltran kullananlar

Toyota Club Türkiye

COROLLA VOLTRAN TÜP SORUNU
« : Ağustos 18, 2011, 16:00:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
Ynt: COROLLA VOLTRAN TÜP SORUNU
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2011, 18:02:39 »
voltrandan bukadar şikayetçi olup başka bir ucuz olan atiker taktırcam demeniz ilgincime gitti. ben bu ayrıntıyı gördüm yazıyım dedim. voltranın sırasız sistemini kullandım sıfır km deki beyinleri bile bozuk çıktığına şahit oldum daha yerli yada ucuza tövbe ettim. ha bir mazeme olur işinizi görür fazla bişey beklemezsiniz ama sorunsuz çalışır ucuz diye takarsınız ama kardeşim araba bu, benzin lpg dünya para.bir hesaplayın nekadar zarar ediyosunuz. madem tüple gezilecek en iyi sistemi takıp unutacaksınız :)  kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2011, 21:06:05 »
voltran artık vogaz oldu gerçi onunda durumu nedir bilmiyorum istersen bir araştır belki yardımları dokunur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2011, 12:40:17 »
vogazmı bunu ilk defa duyuyorum bizi bilgilendiren yokki herkes işin kaçamağına gidiyor madem bir ş yapıyosun arkasında dur bari değilmi teşekkürler murat arkadaşım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 19, 2011, 12:44:13 »
atikerin sade enjektörlerini taksak işe yararmıki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2011, 12:45:24 »
voltrandan bukadar şikayetçi olup başka bir ucuz olan atiker taktırcam demeniz ilgincime gitti. ben bu ayrıntıyı gördüm yazıyım dedim. voltranın sırasız sistemini kullandım sıfır km deki beyinleri bile bozuk çıktığına şahit oldum daha yerli yada ucuza tövbe ettim. ha bir mazeme olur işinizi görür fazla bişey beklemezsiniz ama sorunsuz çalışır ucuz diye takarsınız ama kardeşim araba bu, benzin lpg dünya para.bir hesaplayın nekadar zarar ediyosunuz. madem tüple gezilecek en iyi sistemi takıp unutacaksınız :)  kolay gelsin
bununla ilgili cevabım evet haklısınız ama bir konuda değil arabayı ilk aldığım 1.300 tl ye taktırdım ben voltranı şimdi ise ya arabayı satıcam başkasınında günahına giricez yada bu arabaya araştırdığımda zavoli yerini tutmasada atiker italyan yazılımıyla takıcaz  genede memnuniyet alıyor,tekrar 1.600 tl masraf arabayı satsam yaptığım masrafı karşılamayı bırak zarar ederim sen ne yapardın anıl kardeş