Gönderen Konu: Klİma  (Okunma sayısı 13062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Klİma
« : Nisan 17, 2008, 12:32:00 »
MERHABALAR,94 MODEL TOYOTA COROLLAMA KLİMA TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM,ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Toyota Club Türkiye

Klİma
« : Nisan 17, 2008, 12:32:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
Klİma
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2008, 13:10:33 »
Biraz maliyetli olur bence, klima motoru hazırlığı vs...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Klİma
« Yanıtla #2 : Nisan 18, 2008, 20:33:05 »
Yetkili serviste 2500 civarı idi orijinali

(Galip bey hoş geldiniz)
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: Klİma
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2008, 20:08:40 »
Forumda bir arkadaş taktırmıştı. Araştır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2008, 22:45:41 »
Arkadaşlar klima konusu açılmışken araç kliması olsun ev kliması olsun kışın dahi ay da bir 10 dk ka çalıştırırsanız yaz geldiğinde klima ile ilgili hiç bir problem yaşamazsınız. R134 A gazı uzun süre hareket etmediği taktir de sepatörün dibine çöküyor ve yaz ayı geldiğinde gazı yenilemek gerekiyor. Ben bu şekilde kullandım Toyota ya 12 senden beri klima gazı doldurtmadım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2008, 19:02:09 »
selam  beyler toyota carina 1995 e icin aircondition veya klima ariyorum.A T 190 di galiba.yardimci olursaniz sevinirim.btrakya yunanistan.alp eren

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Carina
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2008, 19:03:21 »
uygunsa ozel msj gonderiniz.tsk ler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2008, 09:52:30 »
  Selam.
 İstanbulda sıfır klima takan yerler mevcut. Olmazsa sizi yönlendirebileceğim bir yerde var. Serviste pahalı olduğunu bliyorum. Ama bence piyasayı araştırın derim. Bildiğim kadarıyla bazı araçlarda ön hazırlık olduğundan maliyet ve takılma süresi uygun oluyor. Ama kimi araçlarda fiyatta sürede çok artabiliyor.
 Bu arada Batı Trakyaya selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2009, 15:01:52 »
klima şart, ostimde birkaç yerde çıkması var, 600 tl set halinde, 200'de işçilik versen 800 'e klimalı olur işte elleme 2.el olsun, nasıl olsa TR'de herşey tamir oluyor :D :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 22, 2009, 15:51:52 »
aha! ostimde 600e klima mı? çok aradım 1250 altında bulamadım, orjinal çıkma mı acaba? yan sanayi sıfır klima buldum ostimde 1000 liraya ama ona güvenemem, çıkma olsun orjinal olsun
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 22, 2009, 17:04:47 »
evet çıkma ve sağlam olduğunu söylediler firmanın tam adını hatırlamıyorum ama istersen senin için kafa yorup düşünüp hatırlamaya çalışayım. ostim 'e ait firma rehberi sitesini bulmuştum ordan rastgele bir çıkmacıya başka bir malzeme sormuştum bulamadım ayrı konu ama, klima da sordum 600'e var sağlam çıkma demişti yakın zamanda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Haziran 22, 2009, 18:02:47 »
vay be seneye taktırırım ben onu o zaman..mekanın yerini adını falan hatırlarsan çok mutlu olurum metin abi..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #12 : Haziran 23, 2009, 16:28:52 »
  Selam.
 İstanbulda sıfır klima takan yerler mevcut. Olmazsa sizi yönlendirebileceğim bir yerde var. Serviste pahalı olduğunu bliyorum. Ama bence piyasayı araştırın derim. Bildiğim kadarıyla bazı araçlarda ön hazırlık olduğundan maliyet ve takılma süresi uygun oluyor. Ama kimi araçlarda fiyatta sürede çok artabiliyor.
 Bu arada Batı Trakyaya selamlar.
sıfır klima hayatta taktırmam
telefonla sordum 2.000 tl çekti
klimalı araç ise sadece 500 tl daha fazla eder yazık valla
ama istanbul ümraniyede bulmuştum 3 sene önce 750 tl takıyordu
orjinal çıkma klima, toyotalarda tertibat hazır olduğu için montajı kolay oluyor
ve sorun çıkmıyor, sabah bırakı akşam alabiliyordum arabayı,
dostum batı trakyanın neresındensın :)
ggz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Haziran 23, 2009, 17:48:35 »
ben de çok merak ediyorum batı trakyalı arkadaşı ama girmiyor sanırım..girerse aydınlatsız bizi :) neresindendir, kimlerdendir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2009, 10:03:31 »
Forza klima...
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2009, 10:15:10 »
Bende klimayı kışın ayda 1-2 defa çalıştırırım mutlaka ve hiç gaz doldurtma ihtiyacı hissetmedim 93 model aracımda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2009, 16:19:12 »
1 saatlik yoldan geldim klima çalışırken soğutması normal ikinci kademede çalıştırdım. Varıcağım yere geldiğimde ışıklarda durdum araba istop etti klima bu kadar zorlarmı özellikle uzun yollarda,sonra benzine geçirdim tekrar klimayı çalıştırdım bu defa ışıklarda durdum rölanta baya düştü ama sonra kendini toparladı 9 larda çalışmaya başladı araba bu defa istop etmedi.(bu arada arabanın aküsü bitmiş yeni değiştirdim) bununda faydası zararı olurmuydu arabaya çünkü önceden motor baya zorlanıyordu şimdi sanki biraz daha iyi yada bana öyle geliyor.Arkadaşlar başınızı fazla ağrıtmayayım sorunum klima gazından bahsediyorlar arabayı aldğımdan beri baktırmadım ama soğutması iyi sadce araba durduğunda  düşüyor ve polen fiilitresi diyorlar bunlardan kaynaklanan sorun olabilirmi? uşakta toyotanın servisi yok nereye göstericeğini şaşırıyor insan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2009, 16:20:22 »
bu arada arkadaşlar kendimi tanıtmadıysam özür dilerim isimim yüksel 29 yaşındayım evliyim 2000 model toyota corolla terra arabam var sağlık çalışanıyım tüm herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #18 : Temmuz 07, 2009, 21:54:30 »
arkadaşlar, 1999 toyota corolla terra aracıma klima taktırmak istiyorum, aracımı uzun süre kullanmak isityorum,    ( satmayı düşünmüyorum ) alacağım aracın bu kadar temiz olabileceğini düşünmüyorum :)  önerilerinizi bekliyorum. ağustos ortalarında; kayseri, ankara, eskişehir, malatya, gaziantep, elazığ dolaylarından gelebilecek önerilerinizi değerlendirebilecek durumdayım, önerilerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #19 : Mart 13, 2010, 11:29:29 »
Arkadaşlar klima konusu açılmışken araç kliması olsun ev kliması olsun kışın dahi ay da bir 10 dk ka çalıştırırsanız yaz geldiğinde klima ile ilgili hiç bir problem yaşamazsınız. R134 A gazı uzun süre hareket etmediği taktir de sepatörün dibine çöküyor ve yaz ayı geldiğinde gazı yenilemek gerekiyor. Ben bu şekilde kullandım Toyota ya 12 senden beri klima gazı doldurtmadım .
                      kesinlikle katılıyorum  hocama