0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz geniş bir soru olmuş. Ben aracımızın çoğu şeyinden memnunum. Genel olarak bakıcaksak; -Performansı; 1.4 motor 90 beygir arabadan alacağın en iyi performans. 1300 kg'ı böyle taşımak her markaya nasip olmaz (hatta hiç bir markaya ) -İç-dış tasarım: Zevkler ve renkler tartışılmaz, tamamen göreceli. Ben, içi o kadar değil ama dış tasarıma hayranım...-Güvenlik; Buna deyinmeye bile gerek yok, Toyota'nın hiç taviz vermeyeceği konular bunlar.-motor sesi-konfor: Binenler bana aracın çok rahat olduğunu söylüyor. Ama benim şahsi görüşüm öyle değil. Bir yol sesi, iki kasislerden çok çekiyorum. Bu konuda 10 üzerinden 6 veririm yani. Görüşlerim böyle yani, şunu da söyliyeyim, bu araçtan sonra kullanacağımız araç yine corolla olacak Allah izin verirse. Yani istenileni veren bir araç. Asla yolda bırakmaz. İtraf edeyim biraz da fanatikliğe kaçmışız biz açıkçası...
Sola kesik virajlarda ön direk görüş mesafesini kısıtlıyor
Ben o klimanın kocaman yuvarlağına takmış durumdayım hala
elegant bütçe meselesi kardeþ.. Comfort modellerde klima kollarý o kadar kötü yapýlamalýydý yakýþmamýþ her ne kadar analog olsada daha kibar yapýlabilirdi
Ah bide şu anahtarlar sustalı olsaydı.. O anahtarın üzerinde bagaj açma düğmesi bulunsaydı..
serkan bey comfort 2007 modelinde özelikle dikkatimi çeken ve inanılmaz derecede yadırgadığım durum şu ki; arka camların manuel olarak, aynı toros otomobildeki gibi, çevirmek suretiyle açılmasıydı...bunu görünce toyotaya yuh dedim bu kadar mı olur yahu...benim 2004 model sol toyotamda bile hata terraların da bile arka camlar otomatikken 2007 model comfort modellerinde cam otomatiği olmaması çok ayıp...bence comfortlara rağbet göstermeyin, ne ikinci eline ne de sıfırına ki artık toyota da çok satılıyorum ne de olsa deyip böyle kaliteden ödün vermesin... donanım farkı bile olsa araçları artık yüksek standarda üretsin...üç beş kuruş fazla verin gerekirse arabasız kalın bir müddet ama tavsiyem comfort modeline tamağ etmeyin...
Makyajlılarda 2 dileğiniz gerçekleşti 1 dileğinizde inşallah yeni kasaya
Sanırım gerçekleşen dilek sayısı 1 Sustalı anahtar neyse de, bagaj açma düğmesine şiddetle ihtiyaç vardı. Keşke bunun için makyajlı kasa beklenmeseydi...