Gönderen Konu: 2006 corolla  (Okunma sayısı 1417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Selamünaleyküm...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '06
  • 38 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
2006 corolla
« : Ağustos 14, 2011, 13:23:15 »
S.a arkadaşlar bundan bir önce 98 model avensisim vardı onu sattım ve corolla 2006 model 1,6 terra otomatik sedan aldım araç mükemmel söylicek laf yok zaten öncelikle 2 sorum olucaktı. 1. sorum araç 52000 km ve hiç lastikleri değiştirmemiş ilk sahibinden orjinal lastikleri var üzerinde yavaş giderken ön lastiklerden birinde tık tık ses geliyo hızlanınca yok oluyo arkadaş söylediği lastiklerden biri kesme yapmış olabilir dedi bu sorun bundan dolayı olabilirmi kesislmiş lastik anlaşılırmı. 2. sorum ise ön panelde teyp altında airbag tuşu gibi bişi var onunla 4 lü flaşörleri yakma için olan düğmenin tam ortasındaki siyah uzun bir ekran var o ekran ne işe yarıyor şuana kadar hiç bişi göstermedi saat olabilirmi. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
2006 corolla 1,6 terra oto.

Toyota Club Türkiye

2006 corolla
« : Ağustos 14, 2011, 13:23:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 corolla
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2011, 14:15:56 »
serkan bey 2. Sorunuza cevap olarak galiba orda saat var ama terra modeline koymuyorlar sol modelinde olabilir
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 14, 2011, 14:40:35 »
1. sorunuza cevap olarak lastik ömrü 3 yıl diye bilmekteyim. 3. yıl sonrasında lastik sertleşmekte, frenajda kayma isteğinde bulunmakta ve asfalt üzerinde uğultu yapmaktadır.  Lastiğin diş derinliği iyi olsa bile değiştirmelisiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • iyi adamdı...
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2011, 14:09:39 »
ortadaki siyah ekran boş. herhangi bişey yok benim araçta da...2004 sol de var galiba saat ve derece vs...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2011, 16:33:56 »
Lastik değişimi şart olmuş lastik performansı beklemiyorum uzun ömürlü ve konforlu olsun diyorsanız petlas alın ancak hiç yol tutuşu beklemeyin... Siyah ekran terralarda boş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2011, 23:34:34 »
arkadaşlara katılıyorum. siyah ekran boş. lastiğinde hemen değişmesi lazım.
-===2004 corolla terra sd makyajlı kasa)))):

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 20, 2011, 01:20:55 »
lastiklerde diş derinliği 2 mm nin üzerinde ise bir süre daha idare eder.yalnız aynı hizada ön lastikleri arkaya arkadakileri öne alarak değiştir ve bir süre böyle kullan.bakalım ses olacak mı.olursa lastikleri yenilemende fayda var.selamlar....
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2011, 16:39:06 »
lastiklerde diş derinliği 2 mm nin üzerinde ise bir süre daha idare eder.yalnız aynı hizada ön lastikleri arkaya arkadakileri öne alarak değiştir ve bir süre böyle kullan.bakalım ses olacak mı.olursa lastikleri yenilemende fayda var.selamlar....
Hocam araçtaki lastikler alındığıdan beri üzerindeymiş çoktan haşat olmuştur hem sertleşmiştir hem silinmiştir lastikte büyük ihtimal brisgeston sert yazlık serisi yanlışım yoksa değişim şart bence saygılar....