Gönderen Konu: Ankara-Trabzon Yakıt Değerim Sizce Nasıl?  (Okunma sayısı 1005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ankara-Trabzon Yakıt Değerim Sizce Nasıl?
« : Ağustos 14, 2011, 10:23:12 »
Değerli arkadaşlar, kısa bir süre önce 2011 1.6 com. ext. corolla almıştım. Aracımla ilk uzun yolculuğa çıktık. Arabada eşimle ben bulunuyorduk. Bagaj tıka basa yüklüydü. Klima yolculuğun yarısından fazlasında açık durumdaydı. Ankara'dan kapının önünden ayrıldıktan sonra ve Trabzon'da park alanına kadar yaptığımız kilometre 712. Ankara'da depoyu doldurdum. Ev ile benzinlik arası çok yakın zaten. Benzini Opetten aldım, 180 tl ye depo ağzına kadar doldu ve yola çıktık. Çoruma geldiğimizde şehir merkezinde biraz dolaştık sonra samsunda şehir merkezinde dolaştık. Başka şehir içi yapmadık. Ama karadeniz sahil yolunda lambaların fazla olmasından dolayı dur kalk yaptık. Vardığımızda depoyu doldurdum 185 tl ye doldu.

Kısaca aynı benzinliklerden alınan benzinlerle 712 km yol yapıldı. Araç ağırdı. Klima çoğu zaman açıktı. Şehir içi trafiğine girildi. Toplam 185 tl harcandı. Km bazında 259 yaktığı hesaplandı.

Sizce nasıl?

Esenlikler.

Toyota Club Türkiye

Ankara-Trabzon Yakıt Değerim Sizce Nasıl?
« : Ağustos 14, 2011, 10:23:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 avensis T27
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 4 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara-Trabzon Yakıt Değerim Sizce Nasıl?
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2011, 07:47:29 »
        2000 cc. D4 otomatik 2001 model  avensis  ankara sincan'dan depo fuul trabzon hava alanı arası  220 tl. yakıt tüketimi yaptı  km. ölçmedim