0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar, tamam arabamı seviyorum, memnunum da; burda yazan her problem için, avensisin kronik problemidir, deniyor. bunları duyunca da ben bu sorunları ne zaman yaşayacağım diye tedirgin oluyorum...tamam erdem bey 20 tl ye çözmüş ama halit bey bu sorunu halletmek için 1000 tl harcamış...yazık, para kolay kazanılmıyor. benim de far problemim var. şimdilik gidiyoruz ama yanımdan xenonları problemsiz yeni araçlar geçerken kıskanmıyor değilim...
umut bey fiskiye motorunu değitirmiş olsaydım sapma sensörüm bozulmayacaktı.sapma sensörünün çalışmaması demek abs-vsc-trc nin de devre dışı kalması demek.yaklaşık 3 ay abs siz vsc siz arabamı kullandım.bir hatadan büyük bir hata oluşturuldu sapma sensörü bozuldu.park sensörünü daha göstermedim bile.benim amacım arkadaşımın benim gibi 1000 tl vermemesi idi.inşallah hortumu çıkmıştır fiskiyenin.ben de 2-3 kez böyle yaptırmıştım 20-tl ler vermiştim.
fıskiye motorunu değiştirmediğiniz için mi tüm bunları yaşadınız? küçük bir arıza nelere mal olmuş..benim far yıkamada şimdilik bir problem yok, zaten çok da kullanmıyorum...bu araca 5-6yıl daha binecek gibiyim, ev kredim dolayısıyla, umarım fazla problem yaşatmaz, ilk aldıktan 6 ay sonra klima kompresörü arızalandı, servis 2500+ işçilik dedi, yandık dedim, allahtan tanıdık bir ototamircisi sayesinde 200 liraya hallettim, sonra her iki xenon ayrı ayrı farklı zamanlarda yanmaz oldu, onları da cüzzi miktarlarla hallettik ama dediğim gibi xenonların performansından pek memnun değilim, izmirde şu far yansıtıcılarını kromlayan bir yer bulabilsem yaptıracağım ama yok yada ben bilmiyorum, sanayi yönünden izmir kısır bir yer, istanbulun gözünü seveyim...birde farlar yeterince aydınlatmasa vizeden geçemezdim, mayısta vizeye girdim, girerken de aklıma, bu farlar yeterince aydınlatmıyor git değiştir gel derler, geldi ama farlarda uzunlarda kusur buldular...demekki idare ediyor...