Gönderen Konu: 96 Corolla su eksiltme  (Okunma sayısı 23986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 96 Corolla su eksiltme
« Yanıtla #20 : Ağustos 19, 2011, 21:04:47 »
Yavuz bey yukarıdan aşagı cevapları okudum birşeyi merak ediyorum aracınızı neden sanayiye ustaya göstermemekte ısrar ediyorsunuz onu anlayamadım herkes ustaya göster tavsiyesinde bulunuyor ama sizde ısrarla sorunu kendiniz bulmaya çalııyorsunuz.Devirdaim kaçırıyorsa aracın life kaldırılmak suretiyle ancak bakılabilir yoksa bakılamaz yüksek ihtimal devir daim su kaçırıyor.Yoksa yaga su felan karışsa çoktn kitlerdi motoru
Yücel bey arabayı yeni aldım.Alırken tamircim herşeyine baktı... Acaba bendeyken mi oldu onu merak ediyorum.Açıkçası sağlam bir toyota tamircimde yok.Araştırıyorum en yakın zamanda götürücem.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 19, 2011, 21:04:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2011, 22:12:15 »
Ne kadar kolay ''Conta yakmış'' diyoruz arkadaşlar yaa :D
''Radyatör Hortumu gevşemiştir, vidasını sık..'' desek bile daha olası bir durum olurdu.
Tabi conta yakmışta olabilir ama conta yakması radyatör suyundan önce daha birçok yerden anlaşılırdı diye düşünüyorum. Dumanın rengi muhabbetine hiç girmeyeceğim zaten, o muhabbet forumda bi açılınca bi daha kapanmıyor :D

Umarım önemli birşey yoktur Yavuz bey, problemin sebebini bende merak ediyorum.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2011, 23:17:37 »
Ne kadar kolay ''Conta yakmış'' diyoruz arkadaşlar yaa :D
''Radyatör Hortumu gevşemiştir, vidasını sık..'' desek bile daha olası bir durum olurdu.
Tabi conta yakmışta olabilir ama conta yakması radyatör suyundan önce daha birçok yerden anlaşılırdı diye düşünüyorum. Dumanın rengi muhabbetine hiç girmeyeceğim zaten, o muhabbet forumda bi açılınca bi daha kapanmıyor :D

Umarım önemli birşey yoktur Yavuz bey, problemin sebebini bende merak ediyorum.. :)
Teşekkür ederim Erdem bey umarım sorun hortum gevşemesi gibi kolay birşeydir..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1995-Toyota Gli
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 23, 2011, 09:10:26 »
geçenlerde benim aracın radyatörünü temizledim ve saf su koydum. ama devamlı suyun eksildiğini gördüm. motorun altından bir yerden su kaçırıyordu. ustaya gittim lifte kaldırdı ve motorun alt bölümlerinde, arada bir yerde küçük bir tıpanın su kaçırdığını farketti. ama onu çıkarmak için de üst kapağı falan söktü. bizim buranın suları kireçli olduğu için kapağı deforme etmiş, delmiş. tornacıda o kapağın aynısını yaptırdık ve yerine resmen çaktılar. 15 tl tornacıya 40 tl de ustaya verdim. sorun yok şuan. usta da hayret etti o kapak nasıl delinir diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 23, 2011, 17:01:36 »
geçenlerde benim aracın radyatörünü temizledim ve saf su koydum. ama devamlı suyun eksildiğini gördüm. motorun altından bir yerden su kaçırıyordu. ustaya gittim lifte kaldırdı ve motorun alt bölümlerinde, arada bir yerde küçük bir tıpanın su kaçırdığını farketti. ama onu çıkarmak için de üst kapağı falan söktü. bizim buranın suları kireçli olduğu için kapağı deforme etmiş, delmiş. tornacıda o kapağın aynısını yaptırdık ve yerine resmen çaktılar. 15 tl tornacıya 40 tl de ustaya verdim. sorun yok şuan. usta da hayret etti o kapak nasıl delinir diye.
Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.Umarım benimkide onun gibi bir sorundur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 26, 2011, 17:44:59 »
Arkadaşlar bgün corollamı ismiyle nam yapmış bir ustaya götürdüm..Toyo özel servisten Ali usta..Sorunun ne olduğunu buldu.Arabanın ben almadan önce devirdaimini değiştirmişler ve yan sanayi takmışlar.Lifte kaldırdığımızda incede devirdaimden sızdırdığını gördük...Yanlız çok büyük bişey değil dicem ama yinede çıkan hesap 380 tl. Orjinal devirdaim antifiriz ve işçilik 380 tl.Yaptıramadım tabiki.En kısa zamanda yaptırıcam inşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 143900
  • Model Yılı: '01
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 29, 2011, 11:21:49 »
Geçmiş olsun, en azından sorunun kaynağını teşhis etmişsiniz.
ZZE111 Terra A.C.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 28, 2011, 15:19:17 »
Arkadaşlar bgün corollamı ismiyle nam yapmış bir ustaya götürdüm..Toyo özel servisten Ali usta..Sorunun ne olduğunu buldu.Arabanın ben almadan önce devirdaimini değiştirmişler ve yan sanayi takmışlar.Lifte kaldırdığımızda incede devirdaimden sızdırdığını gördük...Yanlız çok büyük bişey değil dicem ama yinede çıkan hesap 380 tl. Orjinal devirdaim antifiriz ve işçilik 380 tl.Yaptıramadım tabiki.En kısa zamanda yaptırıcam inşallah...

izmirde gıdebılıcegınız en ıyı ustaya gıtmıssınız.... butun bakımlarını orda yaptırırm bende....fıyatlar sanayıye gore yuksektır ancak saglam ıs yaparlarr...;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 28, 2011, 16:14:23 »
gördünüz mü ben size demiştim devirdaim kaçırıyordur contayla alakası yoktur diye devirdaim için fiyat biraz yüksek geldi .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "