0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi eski dizellerden bahsediyor. Onlarda gerçekten periyodik bakımlar hek daha sık hem de çok önemliydi. Çok takma kafana; onun askerlik yaptığı yıllarda İzmir Osmanlı toprağıymış
herkese tek tek teşekkür ederim. bu fotoğrafı da ACD yi uğurlarken iş yerindeki arkadaşlar çekmiş
Ben dizele geçti isem başka bir şey söylemiyorum. Oktay, Yaris dizel gerçekten iyi bir araç sınıfında, sadece biraz yürüyeni ile oynamak gerekiyor.
yeni gördüm yaaa... bir kardeşim satmış diğer kardeşim almış hayırlı uğurlu olsun....
..fotoğraf fena koydu be.neyse yabancıya gitmemiş.Oktaycım hayırlı olsun umarım en yakın zamanda yenisine kavuşursun.Ahmet sende kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah...
benim yeni haberim oluyor bu olaydan veda busesi nedir ya ? kim ne diyo yine şeklinde saçma bi düşünceyle bakmamıştım konuya Oktay abi hayırlı olsun, umarım bulursun kafana göre bi dizel Yarı adaş abeyim sana da hayırlı olsun. kurtuldun mu desem ne desem bilemedim şimdi
alanda satanda hayrını görsün.inşallah içinize sinen araca tez zamanda kavuşursunuz.
Oktayın arabasında en son çektiğim kare