0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlara vesile olsun her iki taraf için. Ahmet kazasız belasiz güzel günlerde kullanırsın inşallah. Oktay almayı düşündüğün bir araba varmı?Kafanda sekillenen bir sey varmı?
Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar abilerim Allah cümlemize kaza bela vermesin Oktay abimin doğum günü biraz hareketli ve üzücü geçti bu ayrılık dolayısı ile ama sizlerinde belirttiği gibi zaten forumda sık görüşen insanlar arasındayız kendisiyle araba yine onundur ben misafiri olurum gelir o misafiri olur gözü arkada kalmayacak inşallah....Abicim yukarıdan çekilen foto biraz kötü olmuş
Oktay abi güldük desede bencede fena dostum Abi sisleri yakmışım onu ilerde farkettim söndürdüm cehalet işte öğrenecez
Ahmet'cim hayırlı olsun güle güle, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Yabancıya gitmemiş Oktay sana da hayırlı olsun, daha iyileri nasip olur inşallah.
seni düşündüğümden satmana sevindim oktay seni sevdiğimden satınalmana sevindim candil tekrar ikinizede hayırlı olsun... acd, oktaya diyemedim ama araç içindeki yıpranmış karbonları yok edersin heralde o aracı aldıysan gazı kafaya koymuşsun anlaşılan...oktay, inşallah bütçeye uygun aracı bulursun... bacanağa da yaris alacağız, tarabyada emekli tonton 2 insana 2 araç fazla geldiğinden aracının tekini kısmetse biz alacağız, tamponda çiziği bile yok, 2006 benzinli yaris, otomatik 30.000 kmde 17.000 tl ye pazarlık yaptık.... bütce belirtirsen eşe-dosta etrafa bakalım...
Allah gülerek binmeyi nasip etsin Ahmet. Oktay foto çok pis olmuş hakkatten. Aklıma Sezen Aksunun Geri dön parçası gelid fotoyu görünce ARaba satmak zordur ne olursa olsun. Bİ şekilde bir bağ oluşuyor arabayla arasında insanın. KEndi adıma söyleyim haftasonu kullanmazsam eğer özlüyorum ben.
Oktay x 2 , oh beee , nihayet satıp kurtuldun, kutlarım.... artık yeni dizel alınca üzerinde konuşuruz
Oktay satmış sayılmazsın. ACD yabancı değil. O yüzden bence veda etmene gerek yok. Her iki tarfa da hayırlı olsun.
siz sat kurtul demeden yaptım o iÅi
Hatta daha ileri gidelim yedek anahtarı verme sende kalsın ikiniz içinde hayırlı olur inş.
Illa ki vardir bir yerde sana da sat kurtul deyisi. =D