Gönderen Konu: philips f511 xenium da handy safe kullanımı?  (Okunma sayısı 1811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
philips f511 xenium da handy safe kullanımı?
« : Ağustos 12, 2011, 14:43:03 »
arkadaşlar,

daha önce nokia n73 ve e72 modellerinde kullanmış olduğum epocware handy safe programını yeni aldığım philips f511 xenium da kullanmak istiyorum. bunu veya muadili bir programı herhangi bir philips xenium serisinde kullanan veya bilgisi olan var mı?
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Toyota Club Türkiye

philips f511 xenium da handy safe kullanımı?
« : Ağustos 12, 2011, 14:43:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Ynt: philips f511 xenium da handy safe kullanımı?
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2011, 20:32:54 »
Cem Bey merhaba,

Handysafe programını n73 veya n72'de kullandığınız gibi yeni telefonunuzda kullanamazsınız. Nokia'nız Symbian s60 işletim sistemine sahiptir. Philips ise standart işletim sistemine sahip. Bu nedenle nokia'da kullandığınız hiçbir yazılım yeni telefonunuzda çalışmayacaktır.

Fakat Philips'te java desteği var. Bu nedenle java uygulamalarının büyük bir bölümü telefonunuzda çalışabilir. Handysafe için şu linki ziyaret edebilirsiniz.

http://www.pocketgear.com/tr,en,usd/34151,Philips-Xenium-F511/5389811,product-details,Handy-Safe-for-mobiles.html

Bu sitede telefonunuzla uyumlu olabilecek başka yazılımlar da bulabilirsiniz.

Umarım yardımcı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: philips f511 xenium da handy safe kullanımı?
« Yanıtla #2 : Ağustos 21, 2011, 03:19:00 »
Atilla Bey,

biraz geç oldu ama bilginize ve paylaşıınıza teşekkür ederim. daha önce bahsetiğiniz link den yazılımı indirmiştim. fakat sorun şu ki; programı telefona indirdikten sonra yükleme işleminin yapılamaması idi.  neyse, ilgili link den sorun hakkında destek istedim. bugün veya yarın cevap verirler herhalde...

saygılar,
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej