Gönderen Konu: TURTLE WAX Tampon çizik giderici deneme filmi (inandırıcılığı tartışılır...  (Okunma sayısı 9433 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Turtle Wax Rubbing Compound (Çizik Giderici Pasta)

Arkadaşlar biraz önce böyle bir video buldum ama bu işi başarabilir m yoksa kandırmaca mı anlayamadım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için belki yardımcı olabilir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
Çok ilginç. Gerçi tamponda bulunan çizik ne derecede derin bilemiyoruz. Sürtünen bir şeyin boyası da olabilir. Ancak yine de fena görünmüyor sonucu. Biraz mat gibi görünse de gayet iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
bende bu ürün var ve videodaki gibi bir sonuç alamadım maalesef:(((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
Seydi Bey hiç mi faydası olmadı ?  Görüntüdeki ya farklı bir ürün ya da aldatıcı bir durum var o halde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Turtle Wax Rubbing Compound (Çizik Giderici Pasta)

Arkadaşlar biraz önce böyle bir video buldum ama bu işi başarabilir m yoksa kandırmaca mı anlayamadım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için belki yardımcı olabilir...
aracın boyası üzerinde bir bozulma olmadığına göre; aracı sürttüğü yerin boyası tamponun üstüne geçmiş. aracımın tamponuna da başka bir araç sürtmek yolu ile boyasını bırakmıştı. o anda elimde mevcut olan sonax nano pro renkli cila ile aynı şekilde uygulama yapıp diğer araçtan kalan boyayı tamponumdan çıkarmıştım. kısacası boyada ciddi bir hasar olmadıkça piyasadaki çoğu bu tip malzemeler ile sorunu çözeblirsiniz. spesifik bir işlem değil sonuçta...
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
benzer bi durum benim arabanın tamponunda da olmuştu. gece araç park halindeyken tamponun köşesi olduğu gibi sürtülmüş ve diğer arabanın boyası ile boyanmıştı adeta videodaki gibi. ama Allah' dan arabamın boyasında fazla bi zarar yoktu.  aynı ürün bendede var ve aynı uygulamayı bende yaptım ve (o) aracın boyası kısa sürede tamamıyla çıktı yalnız uygulanan yüzeyde matlaşmaya ve kılcal çiziklere sebep olduğu için uygulamadan sonrada pasta cila yaptım ve gayet güzel oldu. tek dikkat edilmesi gereken sözkonusu ürünü uygularken fazla bastırılmaması, yoksa daha fazla çiziklere sebep olursunuz...
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Reklam kokan hareketler bunlar.....videodaki adam reklam yapmış sadece....
Çarptığı nesnenin boyasını silmiş sadece....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
adam hikaye yazmış resmen... belliki macun tarzı bir şeyi önceden sürüp kurutmuş devamında o kadar zorlama yapmadığı halde basit çıkarıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Sadece beyaz boyayı temizlemiş arkadaşlar, filmin sonuna bakarsanız tamponda derin bir çizik veya boya kalkması olmadığı gözüküyor zaten. Tampondaki problem sadece sürtünen cismin bıraktığı boya ise, bir çok hafif pasta veya cila aynı sonucu verir. Araca damlayan boyayı reçineyi veya ziftleri temizlerken yapılan işlem ile aynı şey aslında. Eğer boya kalkmış, derin çizikler oluşmuş ve siyah plastik ortaya çıkmış ise bu tür herhangi bir ürünle eski haline getirmek mümkün değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Keşke gerçek olsaydı, değil mi ama?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
bencede boyayı temizlemiş ama yinede ümit dünyası belki işe yarar diye insan iç geçirmiyor değil hani.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
Seydi Bey hiç mi faydası olmadı ?  Görüntüdeki ya farklı bir ürün ya da aldatıcı bir durum var o halde.

osman bey ben forma girip mesajını okuyana kadar arkadaşlar yorumlarını yapmışlar sorunuzun cevabı arkadaşların yorumlarında...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
osman bey ben forma girip mesajını okuyana kadar arkadaşlar yorumlarını yapmışlar sorunuzun cevabı arkadaşların yorumlarında...

Teşekkür ederim. Baktığımızda bir tarafımız bu şekilde olduğunu az çok tahmin ediyordu. Ama diğer tarafımız da acaba deyince ve deneyen arkadaşlarımız tecrübelerini de söyleyince tahmin ettiğimiz şey çıkmış oldu. Saolun.