Gönderen Konu: Yaris arka cam kol ve sileceği çıkma veya daha ucuz alabileceğim imkan var mı?  (Okunma sayısı 3942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
saygıdeğer arkadaşlar arabamın(yaris yeni kasa,2006) arka cam sileceğimi kırdılar ve servisler dışında bir yerde bulamıyorum ve en az 80 tl gibi bir fiyatla satılıyor(tamamen plastikten ibaret,bana fazla geldi :-[).Alternatif önerileriniz varmı.İlla toyotanın ki mi olacak?böyle bir şey başına gelipte halleden arkadaşların cevabını bekliyorum.Selam ve saygılarımla hayırlı ramazanlar diliyorum...
Destiny keeps justice

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bende de var. çocuklar top oynarken kırmışlar ben de senin gigi her mrkaya uygun 15-25 tl arası çok buldum ama yarise uygun bulamadım. ayrıca bana balıkesir serviste 150 tl fiyat verdiler sana verilen 80 tl iyiymiş oradan alabiliriz bence. bu fiyat hangi serviste?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
sağol ya.tüh ya gidecez verecez yani bu parayı.neyse bir yerlere para sıkışmış demekki  illa bu para benden çıkacak.istanbulda pendik dumankaya serviste.
Destiny keeps justice

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
sanayilerde çıkmacılara bakmanızı önerebilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
o tip parçaları dışarıda bulmak biraz zor oluyor eğer 70 liraya bağlarsanız kaçırmayın bence.
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
ben biraz inatçıyım bir çaresini bulana kadar direneceğim,inşallah yenilen Toyota servis olur :P
Destiny keeps justice

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
ömer ben de katılıyorum sana araştırmaya devam inşallah denk  gelecek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
maalesef servis kazandı >:(. Artık dayanamadım gidip servisten aldım.83tl ödedim ama gene bu en düşük fiyat diğer servislere göre.Allah büyük masraflardan korusun...
Destiny keeps justice