Gönderen Konu: Bayan sporcuya dayak !  (Okunma sayısı 4386 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Bayan sporcuya dayak !
« : Ağustos 09, 2011, 19:39:21 »
Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2'nci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, belediye otobüsünde yaşadıklarını anlattı.

Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2'nci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, belediye otobüsünde ayaklarını uzattığı için bir yolcu tarafından tartaklandığını, çenesine isabet eden yumruk yüzünden dudağının patladığını otobüstekilere dönüp - benim vurduğumu gören oldu mu- diye soran saldırganın kimse ağzını açmayınca - bakın işte ben ona vurmadım o kendine vurdu - dedikten sonra el sallayarak gözden kaybolduğunu iddia etti. Kadın voleybolcu İbrahimoğlu saldırganın 'çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, sen toplumun namusunu bozuyorsun' sözlerini sarfettikten sonra yumruklu saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

YAŞADIKLARINI ANLATTI / WEB TV

Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2'nci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu'nun anlattığına göre olay şöyle gelişti;

"42 M NUMARALI OTOBÜSE BİNDİM" 

"28 Temmuz günü arkadaşıma gitmek için Bahçeköy'den 42 M otobüsüne bindim. Bir sonraki gün sabah antrenmanım var diye arkadaşımda kalacaktım. Kırmızı otobüstü bindiğim. Normal bir şekilde oturdum yerime. Çok yorgun olduğum için ayaklarımı uzattım. Eşyalarım da vardı yanımda. Biri geçtiğinde de ayaklarımı çekiyordum. Otobüsün yarısı boştu. Adamın biri geldi kim olduğunu bilmiyorum. 40-45 yaşlarında benden 1-2 santim kısa bir adamdı. Bana bakıyordu devamlı ben de bir şey olacağını fark ettim ama hiç dönüp bakmadım. Akşam 21:30 otobüsüydü. Yorgun olduğum için uyukluyordum zaten.

"AYAĞIMA KASITLI ÇARPTIKTAN SONRA YANIMA OTURDU"

Otobüsün yarısı boş olmasına rağmen yanım boşalınca adam yanıma geçti. Geçerken bilerek ayağıma çarptı. Ben de ayağımı tuttum. Özür dilemesini bekledim ama adam yanıma oturdu. Ben de bir şey söylemedim sadece baktım. Sonra dönüp bana 'kusura bakma ama ayaklarını bu şekilde uzatamazsın burası toplu taşıma aracı' dedi. Ben de siz geçerken ayaklarımı çektim zaten yorgun olduğum için uzattım ayaklarımı dedim.

"SEN TOPLUMUN NAMUSUNU BOZUYORSUN"

Ardından adam 'sen toplumun ahlakını bozamazsın, yaptığın terbiyesizlik. Toplumun ahlakını, namusunu senin gibi insanlar bozuyor' diyerek hakaret etmeye başladı. Çok şaşırdım. Siz benim bütün gün ne iş yaptığımı bilmiyorsunuz. Ayağım sakat ve sporcuyum. Bütün gün koştum ayaklarım yara ve uzatmam gerekiyordu uzattım. (dedim ve çok da muhatap olmak istemedim.) Adam söylenmeye devam etti. Altımda da basketbol şortu vardı. Yorgun olduğum için daha rahat giyinmiştim. Daha sonra bana, 'çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, sen toplumun namusunu bozuyorsun, çıplak bacaklarınla bize gösteriş yapıyorsun. Önce ne söyleyeceğimi şaşırdım. Babam yaşındasınız, benim gibiler mi toplumun ahlakını bozuyor diyince tekrar başladı hakaret etmeye. Benim gibiler değil sizin gibi görüşü dar olanlar yapıyor böyle şeyleri. Kızınız yaşında bir insanım dedim ve bana söylediği şeyleri ben de ona söyledim.

"BANA YUMRUK ATTI"

Bu sırada yumruğunu kaldırdı sen bana böyle şey söyleyemezsin diyerek yumruk attı. Dudağımı patlattı. Önce şoka girdim ardından sinirlenerek bağırmaya başladım.

"OTOBÜSTEKİLER -BAŞIMIZA İŞ ÇIKARMA- DEDİ"

Otobüstekiler sonra bizi ayırdılar ama yardım isteyince bir kadın bana tamam uzatma artık akşam akşam başımıza bir iş çıkarma dedi. Üstüm başım kan içinde otobüsü durdurun ben polisi aramak istiyorum deyince elime vurup engelleyenler oldu. İETT şoförüne de durmamasını söylediler.

"BANA EL SALLAYIP GİTTİ"

Ben tekrar polisi arayınca adam otobüstekilere dönüp benim vurduğumu gören oldu mu diye sordu kimse ağzını açmayınca o da bakın işte ben ona vurmadım o kendine vurdu diyerek otobüsten indi. İnerken de bana el salladı." diye konuştu. Kadın voleybolcu olayın ardından polis merkezine şikayetçi olmak için gittiğini ancak oradaki polislerin de kendisiyle yeteri kadar ilgilenmediğini söyledi. Polis ekiplerinin yönlendirmesiyle Şişli Adliyesi'ne adli tıp raporu almak için gittiğini de söyleyen İbrahimoğlu, burada da dudağı patlamasına rağmen kırık ve bıçaklama olmadan rapor verilemeyeceğini söyleyerek gönderildiğini iddia etti.

(Kaynak) http://www.hurriyet.com.tr/spor/amatorsporlar/18448361.asp?top=1
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Toyota Club Türkiye

Bayan sporcuya dayak !
« : Ağustos 09, 2011, 19:39:21 »

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Bayan sporcuya dayak !
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2011, 23:00:57 »
  Bana denk gelmemiş o zat.
 Bayan'a çok geçmiş olsun.  Babamın yaptığı bir olay geldi birden aklıma. ;) Anlatırım geniş bir zamanda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2011, 23:18:57 »
  Bana denk gelmemiş o zat.
 Bayan'a çok geçmiş olsun.  Babamın yaptığı bir olay geldi birden aklıma. ;) Anlatırım geniş bir zamanda.

Etraftan 1 kişi bile gıkını çıkarmamış ya sinir bozan durum aslında o yazık yav haberlerde bu gün anarşizmi nasıl terör gibi gösterdiler ise yine bu gün bu tip durumlara da oldukça alışık bir toplumu yaratmaktan uzakta değiller..
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2011, 23:35:25 »
Etraftan 1 kişi bile gıkını çıkarmamış ya sinir bozan durum aslında o yazık yav haberlerde bu gün anarşizmi nasıl terör gibi gösterdiler ise yine bu gün bu tip durumlara da oldukça alışık bir toplumu yaratmaktan uzakta değiller..

KADINlar bile ses çıkarmadıysa vah benim memleketimin haline....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2011, 10:10:28 »
Bu tarz yaratiklara tepki koymayan o otobüs ahalisine diyecek birsey bulamiyorum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2011, 11:08:31 »
Bu birazda insanların hukuk karşısında aciz kalmalarından kaynaklanıyor.Olaya şahitlik edeni devlet bazen koruyamadığı gibi bazend eilk şüpheli olarak onu tutukluyor.Polis şüpheli konusunda çogu zaman haklı ama onlarda artık o kadar bıkmış ki....Yasalar bir biri ile çeliştiği için çogu zaman polis te bir şey yapamıyor.
          Yukarıdaki olayda otobüste ben olsaydım kesinlikle olaya müdahil olurdum.Asıl suçlu otobüstekilerdir. Zira suçlu yaptığının kendisine kar kalacağını biliyordu.
  "ben yanmasam
sen yanmasan
nasıl çıkar kararlıklar aydınlığa "
                             Nazım Hikmet RAN
"Bir ülkede şerefliler, şerefsizler kadar cesur olmadıkça o ülke yıkılmaya mahkumdur!"
                                                                                           İsmet İNÖNÜ
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 10, 2011, 11:18:30 »
İsmet İNÖNÜ' nün bu güzel sözüne doğru hızla koşar adım ilerliyoruz Mehmet bey.  Cehaletin gözü kör olsun işte yobazlık cehalet ve korku birleşmiş bu olayda. Ben o otbüste olaydım o adamın anasından emdiği sütü burnundan getirirdim. insan gibi uyarmak varken dövmek ne demek madem uymarmağı bilmiyorsun bende seni uyarmayı bilmiyorum der kafasını gözünü dağıtırdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2011, 13:29:18 »
insan gibi uyarmak varken dövmek ne demek madem uymarmağı bilmiyorsun bende seni uyarmayı bilmiyorum der kafasını gözünü dağıtırdım
+1
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2011, 13:34:02 »
  Bizlerde haksızlık yapmayalım arkadaşlar. Bazılarını insan olmaları için çok zorlamayalım. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2011, 13:39:48 »
ben yumruk yiyen kızımıza kızmadım değil hani...
kendini maçta farzedip godoşun kafasına bi küt inseydi ne sevinirdim ama.... godoş lafı için hanımlar kusura bakmaz işallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ağustos 10, 2011, 14:05:00 »
ben yumruk yiyen kızımıza kızmadım değil hani...
kendini maçta farzedip godoşun kafasına bi küt inseydi ne sevinirdim ama.... godoş lafı için hanımlar kusura bakmaz işallah.
o kelimenin anlamını bende bilmiyorum ama değerli karadenizli kardeşim anlatır zira argo uzmanıdır :))))))

öğrendim ve berbat bir kelime burada olmasa daha iyi olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 10, 2011, 14:14:24 »
GODOŞ = türk dil kurumuna göre birden çok anlam ifade eden ermeni kökenli kelime. en çok kullanımı argoda pezevenk anlamındadır. mısır koçanı, ceviz kabuğu,kendini beğenmiş,gururlu,çalımlı,şişman,biberon ve emzik anlamlarına da geliyormuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ağustos 10, 2011, 14:20:32 »
GODOŞ = türk dil kurumuna göre birden çok anlam ifade eden ermeni kökenli kelime. en çok kullanımı argoda pezevenk anlamındadır. mısır koçanı, ceviz kabuğu,kendini beğenmiş,gururlu,çalımlı,şişman,biberon ve emzik anlamlarına da geliyormuş.

yurt dışında yayınlanan Türkçede yasak kelimeler sözlüğüne göre sadece argodaki anlamı ile Türkiyede kullanılıyormuş.(Şam üni.Türkoloji ana bilim dalı tez çalışması mouhammed el ensar)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2011, 15:58:12 »
geçen cumartesi bende şort giyip gittim ama kimseyi bulamadım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2011, 16:08:14 »
İlkokul beşinci sınıfta İhlas Marmara Evleri'ne ilk taşındığımız zamanlarda hatırlıyorum şort giydiğim için kızardı kara çarşaflı kadınlar falan. Şimdi öyle bir şey başıma tekrar gelse nasıl bir Nagihan çıkar içimden çok merak ediyorum.
Otobüs ahalisine söyleyecek sözüm dahi yok. Bu insanlar değil mi sıkıştıranlar rahatsız edenler laf eden dedikodu yapanlar. Kişi kendini şikayet eder ya da kendine kızar mı?!
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 22, 2011, 16:28:12 »
geçen cumartesi bende şort giyip gittim ama kimseyi bulamadım...

fotoğraf ekle sebebini belirleyelim... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 22, 2011, 16:34:14 »
fotoğraf ekle sebebini belirleyelim... :)

Fotoğrafa gerek var mı sence? :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 22, 2011, 16:51:25 »
Bir kadına kadın bir yana insana kendi görüşüne uymuyor diye bırakın dayağı falan laf demeye bile kimsenin hakkı yok bence o otobüste kesinlikle olmak isterdim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 22, 2011, 17:27:57 »
Bide olayı tek taraflı dinleyip, yorum yaptık :D.

Biz şuan dayak yediğini iddia edenin yalancısıyız :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ağustos 22, 2011, 17:47:20 »
Eline ,beline,diline sahip ol...(Hacı Bektaş Veli)