0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
23 milyonluk nufusla, musluman olmayan bir ulke de, yaklasik bin tane musluman oldugunu kabul edelim, ve bunlarin cogunlugunu tanimadigim varsayimi uzerine, iftara davet edilme olasiligim cok dusuk ne yapalim artik, sansimi zorlayip ben birilerini davet ederim artik Ben sadece camiden gelen ezan sesini duyup orucu iki saat gec acmaya bile raziyim aslinda
yakında başlar iftar organizasyonları
İçinemi doğdu
malum oluyor arada abi )
Bir bakmışsınız ki iftarda TCT var yakındır benden söylemesi
Allah yardimciniz olsun, ibadetleriniz kabul olsun.İsiniz cok zor iyi anlarim sizi. Allah gonlunuze gire versin.
Valla Mehmet abi senın işin daha zormuş Allah yardımcın olsun
kıyamam ben sana bu akşam saat tam 20:25 te bir bardak su alın elinize eşinle aynı anda ben de alacağım aynı sofradaymışız gibi düşünelim.....
2 saat degil mehmet hocem ben 1 saat uzaktayim buyur gel
Orada ezan okunuyor mu? şimdi yola çıkarsam, iftara yetişebilirmiyim acaba?
Etrafta 3-4 tane mescid var ama hicbirinden ezan sesi duyulmuyor malesef. Sen gel mescide gideriz esaz sesini duyunca eve geceriz:) Her aksam mescidlerde iftar veriliyor orada acmakta bir secenek. Neyse cok yazdim yine ben pazara cikiyorum
Burada bizim de bir cami var; cumalarda bile 3 saf dolduramasakta burada bizim de bir cami var, ben o yönden şanslıyım ama çevreyi rahatsız etmemek için ezan sesi dışarı verilmiyor
Ben yedim bile sen daha gelecen Mescid bana yaklasik 0.5km ama hic ses gelmiyor bazen sabah ezanini duyuyorum Her musluman mahalesinde bir mescid oldugu icin genelde yaridan fazlasi dolu oluyor cumalarda
mübarek Ramazan-ı Şerife az kaldı şimdiden güncelll