Muhammet abi aradık taradık soyağacını çıkardık oğlun ile eşin çıkıyor
Muhammet abi aradık taradık soyağacını çıkardık oğlun ile eşin çıkıyor
)
yapma ramazan yanlış cevap

))) behlül acilinden kacar...

)) 1 saat sonra derim
Cidden çok zormuş Esmer Behlül yahu

Enişte kısmında işin şekli değişiyor hangi taraftan enişte işte benim anakart yanıyor yani =/ Kendimce uydurmalarım beni kardeşin ve annene çıkardı ama neyse artık
Cidden çok zormuş Esmer Behlül yahu
Enişte kısmında işin şekli değişiyor hangi taraftan enişte işte benim anakart yanıyor yani =/ Kendimce uydurmalarım beni kardeşin ve annene çıkardı ama neyse artık
"kızımın teyzesinin ablasının büyük oğlunun babasının eniştesinin kayınpederinin oğlu ile eniştesinin kayınbiraderinin annesinin torununun annesi geliyor"
ramazan balata sıyırdı, sende conta yaktın galiba nagihan, hakikaten muallakda bir soru olmuş, okuyunca benimde kafam karıştı ama gelenleri Allahdan tanıyorum; kardeşim ile ablam ama ikinci şık "gelin" de olabilirdi yani benim açımdan yenge de olabilirdi....

))
Muhammet abi bu çokzordu çok çelişkiliydi

kafam allak bullak oldu
Komşu esnaftan beş kişi bizdeydi iftarda. Kaliteli insanlar. Allah razı olsun.
Ananem ameliyat oldu bi vesile ile bizde iftarda yaklasik 20 kisiydik

(bu ekip sadece torunlarin ve cocuklarinin bir kismi ) Kalabalik olup birbirinw kenetlenmek dunyanin en guzel duygularindan...
Yarın teyzeme davetliyiz biz de ve sırf kuzen sayısı 14+2

+2 kısmı kuzenlerden birinin çocukları

Ebeveynlerden ve dedeler nenelerden bahsetmiyorum bile
Yalnız geçireceğim ilk ramazan bu. Bizimkileri İstanbul'un neminden uzak tutmak için, kendimi feda ettim.
Pişmanım, bir daha asla
Bugun dukkanda çalışanlarla beraber iftarımızı yapıcaz.

tabı bizim işte iftarımızı açmamız normalden 1 saat sonra falan oluyor.Türkiyede en son iftarını açan il olmamız yetmezmiş gibi önce milleti doyuyoruz, sonra biz anca fırsat buluyoruz
Çok şükür bugün dükkanda açmayı planlıyorum iftarımı esnaf iftarından çok zevk alırım dostlar muhabbet eskiler falan derken zevkli oluyor iftar yapması.
Bugun dukkanda çalışanlarla beraber iftarımızı yapıcaz.
tabı bizim işte iftarımızı açmamız normalden 1 saat sonra falan oluyor.Türkiyede en son iftarını açan il olmamız yetmezmiş gibi önce milleti doyuyoruz, sonra biz anca fırrsat buluyoruz 
23 milyonluk nufusla, musluman olmayan bir ulke de, yaklasik bin tane musluman oldugunu kabul edelim, ve bunlarin cogunlugunu tanimadigim varsayimi uzerine, iftara davet edilme olasiligim cok dusuk

ne yapalim artik, sansimi zorlayip ben birilerini davet ederim artik

Ben sadece camiden gelen ezan sesini duyup orucu iki saat gec acmaya bile raziyim aslinda
23 milyonluk nufusla, musluman olmayan bir ulke de, yaklasik bin tane musluman oldugunu kabul edelim, ve bunlarin cogunlugunu tanimadigim varsayimi uzerine, iftara davet edilme olasiligim cok dusuk
ne yapalim artik, sansimi zorlayip ben birilerini davet ederim artik 
Ben sadece camiden gelen ezan sesini duyup orucu iki saat gec acmaya bile raziyim aslinda
Allah yardimciniz olsun, ibadetleriniz kabul olsun.
İsiniz cok zor iyi anlarim sizi. Allah gonlunuze gire versin.
Biz evdeyiz misafir felan yok

Allah nasip ederse iftardan sonra sultanahmete sonrada eyüpe gitmeyi planlıyoruz inşaallah sahurumuzu eyüpte yapacağız