0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güncelll İftarda kim var ?Bizde kimse yok bu akşam misafiriz sizde Kim var Vedat abi ?
Ramazan, ilk on gün biz misafirdik . Geçen sahilde ortaklaşa birbirimizi davet ettik . Bundan sonra öğrencileri davet edicez kısmetse.
tebrikler ramazan, yarın da iftara kızımın teyzesinin ablasının büyük oğlunun babasının eniştesinin kayınpederinin oğlu ile eniştesinin kayınbiraderinin annesinin torununun annesi geliyor... )) hadi bakalım kolay gelsin ))
Muhammet abi aradık taradık soyağacını çıkardık oğlun ile eşin çıkıyor )
Cidden çok zormuş Esmer Behlül yahu Enişte kısmında işin şekli değişiyor hangi taraftan enişte işte benim anakart yanıyor yani =/ Kendimce uydurmalarım beni kardeşin ve annene çıkardı ama neyse artık
Bugun dukkanda çalışanlarla beraber iftarımızı yapıcaz. tabı bizim işte iftarımızı açmamız normalden 1 saat sonra falan oluyor.Türkiyede en son iftarını açan il olmamız yetmezmiş gibi önce milleti doyuyoruz, sonra biz anca fırrsat buluyoruz
23 milyonluk nufusla, musluman olmayan bir ulke de, yaklasik bin tane musluman oldugunu kabul edelim, ve bunlarin cogunlugunu tanimadigim varsayimi uzerine, iftara davet edilme olasiligim cok dusuk ne yapalim artik, sansimi zorlayip ben birilerini davet ederim artik Ben sadece camiden gelen ezan sesini duyup orucu iki saat gec acmaya bile raziyim aslinda
Biz evdeyiz misafir felan yok Allah nasip ederse iftardan sonra sultanahmete sonrada eyüpe gitmeyi planlıyoruz inşaallah sahurumuzu eyüpte yapacağız