2004 corollamın teyibine Mp3 cdsi olsun track cd olsun hatta orjinal albüm cdleri olsun ne takarsam takayım hiç birini okumuyor. Birazcık çevirip hemen yuvadan geri çıkarıyor. Acaba ne gibi bi sorun olabilir?
okuyucu bozulmuş olabilir...
servise götürmeden varmıdır bu okuyucunun kolay bir çaresi acaba ?
okuyucu bozulsaydı cd yi çıkarmaz ekranda direk error diye hata yazıları çıkar okuyucu bozulmamıştır
İlke bey okuyucu bozuk değilse nedir bu teybin sıkıntısı. müzik olmadan sürüş hiç çekilmiyo. bi zahmet yardım edin.
CD cleaner deneyin..Eğer olmaz ise servise gitmesi gerekecek
en kısa zamanda Öner Bey tavsiyenizi deniycem teşekkür ederim.
bizim arkdasin fordunda ayni sey oldu.sadece princo mar,ka cd leri calbiliyor,o da o mrka doldurttu.denermisiniz
bir kaç çeşit cd yi denedim ama princo denemedim umarım marka değişikliği etkili olur.
önce bir cd cleaner alıp taktım ama sonuçsuz onuda bi kaç saniye içinde geri çıkardı ve princo marka cdye track albüm yaptım yok yine okumadı

nedir bu sorun çıldırtır adamı.
kardeş bozulmuş üstüne düşme falz.Sevisten alsan teybi 1,000 liradan fazla fyat cekerler cıkmasını alsan oda en oldugu belli değil 250-300 lira isterler.Sen 250 liraya pioner sony bir mp3 çalar al 50 lirayada cerececvesini al tak bak keyfine ne ugrasıyon cd temizlemek princoymus falan cd okumuorsa gitmişdir.Yada fm verici al çakmaklı-ga tak radyodan devam et kafana göre takıl işte.ondan bir hayır bekleme
Evet galiba haklısınız Tuncay Bey belirtiler bir fm verici almayı destekler nitelikte. Kafamı kurcalayan bir şey var eğer dediğiniz gibi teybi söküp başka bir teyp taktırırsak yol bilgisayarından felan vazgeçmiş olacağız değil mi ?
kardeş yol bilgisayarı olupta laptop falan değil.Yol bilgisayrında ne gösterıuyor ki zaten anlık ortalama yakıt tüketimini gösteriyor..Ne kadar yol gidecegini falan göstermiyor.O senişin için vazgeçilmez ise söktürmme yok sa anlık nekadar yakıyor göremesin..Arabada ben fm verici kullanma taraftarı değilim herzaman iyi bir teybin tadı başka..
bence fm transmitter al bir tane teybinde yol bilgisayarını kullanırsın
İlke bey mp3 dinleyebilmek için son çare olarak benimde aklımdaki fm vericiydi. bi arkadaşımdan alıp deniyim dedim ses pek net değildi. cihazında sorun vardır deyip başka bir fm verici denedim seste pek bir fark göremedim. Aslında fm vericilerin verdiği ses ne kadar kaliteli olursa olsun orjinalliği yakalayamıyor galiba. Forumda bir kaç araştırma yaptım teybe aux girişinden bağlanan bir cihaz varmış ve cd kalitesinde sese sahipmiş. Bu konuda detaylı bilgi verecek arkadaşlar varsa zahmet olacak ama sorunumla ilgilenirlerse sevinirim. Tuncay bey sizede ayrıca teşekkür ederim ama aracın orjinalliğini bozmasak sanki daha iyi gibi.
bu arabalarda bildiğim kadarıyla teybinde aux girişi yok benim arabamda 2006 model fm transmitterdada güzel sesi ancak transmitterın sesi düşük teybin sesi yüksek olduğu zaman alırsın
Birkaç sene önce benzer bir sorun yaşamıştım. Teybi komle söküp cd'yi çeviren motorun fırçalarının değiştirilmesi ile sorun çözüldü. Ancak çok zahmetli bir iş. Uzman kişilerin yapması gerekli.
Serdar Bey söylediğiniz gibi kredi kartınıda denedim ama bi sonuç alamadım

bakmayın güldüğüme sinirlerim bozuldu galiba, çünkü ne denediysem çalıştıramadım bu teybi. Ama Serdar Bey bu işlerden anlayan bir arkadaşımla yarın teybi çekmiş olduğunuz fotoğraflara uygun sökecez bakalım 2004 corollama bağlayabilcekmiyiz.
Track cd yi yanlış yazdırıyorsunuz muhtemelen, 5-10 tl ye orjinal müzik cd si alıp denedinizmi