0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin kasko şirketiniz hangisi? Kendiniz beyanla yaptırabiliyorsunuz normalde. Ben geri gelirken stopu kırmıştım serviste 2 satır beyan yazıp yaptırmıştım. Acaba kazanın boyutuna göre yapilan işlemmi değişiyor?Güzel konu.
öncelikle geçmiş olsun...genelde kaza olduğunda polis aranması durumunda yaralı bir kaza olup olmadığını sormakta ve yaralı yoksa hiç gelmeyip kendi aranızda kaza tutanağı düzenleyiniz söylüyorlar. karşı tarafın alkollü olup olmadığını nasıl anlayacağım (körkütükse tabiki anlaşılır ) balon mu üfleteyim?
geçmiş olsun gökhan bey, umarım ağır bir durum yoktur...
Selam arkadaşlar bende geçen hafta gece saat 22 sıraları yolda giderken aniden önüme çıkan bir köpeğe çarptım.hayvan telef olmuş benim ön tampon gitti çamurluk davulumbazı gitti .ama aracın yürüyen aksamında bişey yok,farlardada bişey yok bende kırsal kesim olduğu için jandarma ya haber vermedim tutanak tutturmadım çünkü yol tek gidiş vetek geliş trafikte çok vardı ,bende o şekişlde aracı kulanıyorum bir haftadır.kaskodan beyanla yaptımayı düşünüyodum amam bu yazıyı akuyunca sizlerin de fikirlerinizi almak isterim ne gibi bi yol izlemeliyim.yalnış yapmama adına.
Tutanak tutturulmayan kazalarda ne sigorta ne de kasko işlem yapmaz diye biliyorum, yanlış da biliyor olablirim.