Gönderen Konu: İki Sorun  (Okunma sayısı 994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
İki Sorun
« : Nisan 12, 2008, 12:14:34 »
Değerli arkadaşlar 10bin bakımda Corllanın farlarından şikayetçi olduğümu ve az gösterdiğini dile getirmiştim servise. Onlarda obtiblue adı altında Philips marka H7 ampül verdiler.  Bu ampüller birer ay süre ile işlevsiz hale geldi. Ben de sanayiden aynı niteliklerde başka bir marka far ampülü aldım. Ampül niye patlar?

İkinci sorum kapılarda yer alan hoparlörleri daha iyi bir markayla değiştirmek istesek marka ve model önerebilir misiniz?

Teşekkürler..

Toyota Club Türkiye

İki Sorun
« : Nisan 12, 2008, 12:14:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
İki Sorun
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2008, 11:05:03 »
Selam.
 Osram Silver Star ı denemeni öneririm.
 Eğer tesisatta bir problem yoksa kalitesiz ampul kısa sürede patlayabilir. Hatta bazı markaların kutusuna vs. sahip sahte ürünlerde piyasada satılabilmektedir. Emin olabileceğin yerden ürün almanı öneririm.

JBL bence iyidir eğer seninkine uygun ebatlarda kapı içi hoparlörünü bulursan. Tabi bundan daha üst seviyede markalar da var daha alt seviyede de. Tabi burada konunun uzmanı arkadaşlar varsa onlar sana daha çok yardımcı olur düşüncesindeyim. Ama dediğim gibi JBL oldukça iyidir bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
İki Sorun
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2008, 00:16:13 »
Silver starin fiyatida cok uygun.
Eger Ankara'da iseniz dagitici firmayla direk konusun. Bayi fiyatina yakin bir fiyattan alabilirsiniz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante