0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de navigasyon cihazı alacaktım fakat android işletim sistemli gps'li telefon alınca vazgeçtim.Telefona igo8 programını yükledim ve birkaç kere kullandım. Tam olmasa da %90 işimi görüyor. Navigasyon cihazı alacaksan Next'in ürünlerini kullanan arkadaşlar var çok memnunlar.Sana son bir tavsiyem daha olacak. 10-15 gün kadar hepsiburadaya sipariş verme kanser olursun ürünü beklerken. Operasyon merkezlerini taşıdıklarından kendilerini kaybettiler. 15.07.2011 tarihinde verdiğim ürün daha gelmedi.26.07.2011 Kargoya verdik diye mail atmışlar ne gelen var ne giden muahattap da bulamıyorsun karşında.
http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1000Next YE-G 545 GPS Navigasyon Cihazı ( 5 inç )şiddetle hem siteyi hem aleti tavsiye ederim haritası çok güncel ve forumlarda araştırırsan benimgibi kullanıp beyenen çokmüşteri hizmetleride 10 numara
Aklını çelmek gibi olmasın ama senin gibi çok araştırdım kafam çok karıştı.Sonunda geçen sene nokia 5800 aldım.Telefonun içinde 4 tane navigasyon programı yüklü.2 tanesini çok sık kullanıyorum.Hiç yolda kalmadım.Hep yerime ulaştırdılar.4 program farklı haritalar kullandıkları için (başarsoft,teleatlas gibi) birinde bulamadığımı diğerinde bulabiliyorum.İlk açılmada 2-5 dakika arasına uyduyu buluyorlar.Rota dışı hesaplaması çok hızlı.Ben çok memnunum.