uzunca bi aradan sonra tekrar tüm arkadaşlarıma, dostlarıma selamlar... işlerimin yoğunluğumdan bir süredir yazamıyor sadece arasıra göz atıp takip etmeye çalışıyordum. hazır senelik iznimin bu son günlerinde fırsat bulmuşken geçen hafta döndüğüm tatilden izlenimlerimi paylaşayım dedim. 12 günlük bu seyahatimde yaklaşık 2000 klm. yol yapmışım. alanya-side bölgesinde 1 hafta, kaş'ta 4 gün, fethiye'de 1 gün kaldık ve inanılmaz güzel ve zevkli geçen bir tatildi. Allah gidemeyenlerde nasip etsin inşallah. Tavsiyelerim : alanya kalesine mutlaka gidin müthiş bir manzara var kaleye çıkarken kaleköy'den geçiceksiniz orada tarihi bir cami var, bizim gittiğimiz gün cuma saatine denk geldiği için cumaya gittik, küçük ama çok güzel ve tarihi bir cami mutlaka görün derim. alanya' da yol üzerinde satılan muzlar gerçekten çok lezzetli, bi deneyin! alanya'dan kaş'a gidilirken kemer-kaş arası çok zevkli bir yol, çok viraj ama genellikle hep denize sıfır ve yol gayet iyi, bu yolda (gündüz tabi) mutlaka bi yolculuk yapın derim! ama sakın manzaranın güzelliğine dalıpda yoldan çıkmayın! yol üzerinde kumluca-finike-demre'yi de göreceksiniz hepsi harika yerler vaktiniz olursa buralarda durup gezmenizi tavsiye ederim. gördüğüm en temiz denizlerden biri kaş'taydı, çukurbağ yarımadası denilen yerde kaldık ve deniz inanılmaz güzeldi. ancak bu bölge tesis anlamında yetersiz biraz, fazla kalite aramayacaksanız ki hiç aramayın biz aradık yok, zaten denizin güzelliği herşeyi güzel gösteriyor insana. eğlenceden, gürültüden, şehir havasından uzak, otantik, tertemiz deniziyle doğal bir ortam isteyen herkese gönül rahatlığı ile Kaş'ı tavsiye ederim. kaş'dan çıkıp fethiye'ye doğru giderken yolda kalkan'a uğradık orasıda kaş'a benzer çok güzel, çok şirin bi yer, yolda kaputaş plajı denilen yerden geçtik ve su inanılmaz güzellikte turkuaz rengindeydi ama duramadım ve aklım orada kaldı tabi! ve en önemli tavsiyem tabiki tüm bu güzellikleri toyota ile yaşamanızı tavsiye ederim, sağolsun bizi tüm yolculuk boyunca hiç üzmedi ve hiç mahçup etmedi! sadece bu yıl geçen seneye göre virajlarda daha az güven verdi nedense ama zannedersem biraz daha süratli giriyorum heralde virajlara bu aralar! neyse uzun süredir yazmadığımın acısını çıkarttım, başınızı ağrıtmadığımı umarak tekrar herkese selam ve saygılarımı gönderiyorum...