0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi günler. bir kaç gün önce de aynı araçla ilgili konu başlatmıştım. 70 bin km de 2008 model corolla aracımız geçen hafta 70 bin km bakıma girdi ve rutin bakım dışında hiç bir problemin olmadıgı belirtildi. Aradan 5 gün geçtiğinde motor ışıgı yanmaya başladı ve CHACK ENGİNE yazısı göründü..bununla ilgili siteden arkadaşlar da durumla ilgili yazı yazmışlardı.Aracı bugun servise götürdüğümüzde resetleme yapacaklarını ve 1 saat sonra arayacaklarını söylediler. Fakat 1 saatin sonunda aradıklarında aracın yazılımında değil motor enjektörlerinde sorun oldugu bozulmuş olduğu ve değişmesi gerektiğini belirttiler. Öncelikle benim sorum motor püskürtme enjektörlerinin 70 bin km deki bir araçta bozulabilme olasılığının olup olmadıgı.. Bildiğim kadarıyla 100 bin km ve sonrasında bu hasar olasılığı söz konusu olabiliyor. İkincisi de 70 km bakımdan çıkan bir aracın 5 gün sonra enjektörlerinde sorun çıkartması bakımın yeterli hatalı kusurlu/kusursuz yapılıp yapılmadığını gündeme getirmiyor mu? 70 km bakımda motor ve eklentileri de bakımdan geçmiyor mu? Böyle bir hatanın servisten çıktıktan 5 gün sonra meydana gelmesi normal mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mesut bey anladıgımı sanmıyorum sanırım. şimdi araç böyleyken kullanmaya devam edip depodaki mazotu bitirelim mi diyorsunuz? Bu şekilde kullanmak zarar vermezmi ki araca?
bayanlar ve motor
Sercan araç arizalaninca bagajimi açmaları gerekiyor
merhaba.. tüm hafta toyota ile yapılan telefon trafiği neticesinde cumartesi günü yaptıgımız fiili görüşmeyle sorunun kendilerinden kaynaklandığını, parça değişikliği yapacaklarını bildirip mağduriyet yaşattıkları için özür dilediler.Araç bugun onarılmış haliyle teslim edilecek. Başınıza böyle bir durum geldiğinde hakkınızı aramaktan imtina etmemenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin.
Şimdi Bayanlar Motoru Açıyolarda Yapan olmuşmudur ?
Sorunun bu şekilde çözülmesi güzel olmuş, umarım bu ufacık arızadan dolayı moral bozukluğuyla arabanızı satmayı falan düşünmüyorsunuzdur