0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
görsem sevinçten sarılacagım adamın biri!!!!! cebindeki bıcagı cıkarıp daha çizigi dahi olmayan arabamın kaputuna x işareti çizmiş...aracım sıfır oldugu için boyatmak istemiyorum pasta kapatmıyor..tamamen mide bulantısı..ama sinirden. konu hakkında çözümü olan arkadaşlar varsa paylaşırsalar sevinirm.
söyle bir video var deneyin derim.Sprayless Scratch Repair
Geçmiş olsun.Yazık ki böyle ruh hastaları çok fazla.Benimde derdim otopark şaşkınları.Ne zaman rotuş yapsam gelip biri sürtüp geçiyor.Benze vazgeçtim artık bıraktım öyle haline şeytan kulağına kurşun son zamanlarda kimse ilişmiyor.
Kemal abi olsaydı sat kurtul ,çizik arabaya bineceğine yenisine binersin derdi kesin.Şaka bir yana çook geçmiş olsun,mallesef her yanımız böyle mahluklarla dolu.
Bizim arabanın arka camında Türk bayrağı var diye çizdiler boydan boya...
Geçmiş olsun, bizim patronun 5.20 yide boydan boya çizmişlerdi, boyatmadı halen öyle biniyor...İnanamıyorum, nerede ikamet ediyorsunuz???
Sizin patrona da geçmiş olsun...İstanbul Yeni Çamlıca kardeşim...Bizim buralarda epeyce sayıda mevcut bu şrfszlerden...Çöp konteynerlerinin üstüne "gerila" falan yazıyorlar...