0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kalitenin fiyatı VARDIR...
Hayırlısı olsun Sinan abi Bakalım bende çarşamba devir işlemlerınle beraber kasko işini haletmeye çalışcam.toyota altın kasko 1300 tl'e halederiz dediler.Araç üstüme olucak, malum riskli yaş grubundayız ne yapıcağımı bende tam bılmıyorum valla
Allah başka dert vermesin o zaman be abi, Güle güle sağlıkla hayırlısıyla ''Keyifle'' binde aracına masraflar varsın bakım masrafları olsun....
Valla aracı pederin üstüne yaptırmanı şiddetle tavsiye ederdim ama o iş geçti galiba. Bir de bu sene araba ve kasko fiyatları tavan yapmış durumda. Temmuz, Ağustos aylarında araç almak sakıncalı her açıdan:D
O kadar çok mutluyum ki Ahmet kızım 11 günlük oldu Boşver be kaskoyu
Taylan kardeşim kaskosuz arabaya binmek yürek ister. Çok kötü örnekler bildiğim için araca binmeden kasko yaptırırım.
2010 model 1.6 valvematic M/M Aurisimim kasko süresi geldi. 1 yıl AXA'dan yaptırdığım kaskoyu, bu sene Yapı kredi sigortadan yaptıracağım.Hasarsızlık indirimimle beraber 1200 lira civarı tuttu. Araç bedeli 43000tl+3000 tl aksesuar+1500tl LPG.Trafik sigortasıda 320tl, Temmuz bandrolü 348tl, şimdi 30000 bakımı var o da 450 tlcik tutacak.Bu ay benim Auris şansını çok zorlamaya başladı 1200+320+348+450=2318 tlcik
Abiciğim benim yaşımda 49 olsa, uzun süredir devam eden kasko geçmişim olsa, bir de ikamet istanbul olmasa inan çok daha ucuza yaptırırdım. Ben de ilk aurise 800 liraya yaptırmıstım 2009da, araç eşimin uzerineydi esimin 10 yıllık kasko geçmisi vardı.. Maalesef (biraz mecburiyetten) kendi uzerime alarak hata yaptim.