bir deneyelim bakalım sökünce haber vericem 
Dene fakat çok aşırı zorlama logoya da zarar gelmesin siyah plastik parçaya da dediğim gibi airbag ile beraber satılıyor ve 1200 tl
vavv baya pahalıymış tamam bi bakayım çok sıkıntılı olursa kurcalamam
Evet bir logo 1200 tl ona göre çıkartabileceğini göze almıyorsan hiç deneme derim. Ama sonuç ortada şık bir görünüm oluyor tabi bence.
ön logo ve arka logoyuda kendim söktüm uğraştırmadı pek bide içteki logaya bakalım.
merhaba herkese,
mügen cam rüzgarlığı arıyorum fakat bulamıyorum. forumda yazan Gürset Oto ve Sem Tuning ile de görüştüm bu ürünler ellerinde yokmuş. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Kırmızı logo artık hiç hoşuma hitmiyor. Farklı birşeyler bulmak lazım. Mor mu yapsak? Gerçi bende sadece arka logo kaldı. Onunda yarısı siyah.
merhaba herkese,
mügen cam rüzgarlığı arıyorum fakat bulamıyorum. forumda yazan Gürset Oto ve Sem Tuning ile de görüştüm bu ürünler ellerinde yokmuş. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Bende her aksesuarciya soruyorum ve henuz bulamadim. Bi aksesuarci 1-2 ay icinde yeni modeller gelecegini aktardi. Geldiginde haber verecek, eger auris icinde varsa alacagim ve buradan sizlerede duyururum
Çok yakışmış güle güle kullanın....
Çok güzel olmuş amblem de konuşuyor. Bir nazar boncuğu şart irisinden
Sık sık akstuning firmasına (sanalpazar aracılığıyla) mail attım ve sonunda mugen ruzgarlıkların geldıgını altardı ve cuma günü siparişi geçtim.
Muhtemelen yarın elimde olur, en kısa zamanda takıp sizlerle paylaşacağım.
Alırsanız taktığınızda fotoğraf çekerseniz bende almayı düşünüyorum.
mungen rüzgarlığı istanbul güngören de aksoy tuning den aldım fotoları paylaşmaya çalışıyorum...
Auris Mungen cam rüzgarlığını aldım taktırdım ama kalitesi ve kullanışlılığı açısından kafamda soru işaretleri oluşmadı değil. Satıcı yurtdışından ithal geldiğini söyledi 100 adedi birkaç gün içersinde bitmiş dün elinde 4-5 tane kaldığını genelliklede anadoluya kargo çok gittiğini söyledi. Kalıp konusunda biraz sıkıntılı kesim yerlerinde biraz dalgalı, kalıptan kesilirken çok özenilmemiş belli. sağ ön kapıya takılan da alt kısmı na destek yaparak otturttu. basıınçlı yıkamada kırılır çıkar dedi , üstten su vurdurma üstünden zamanla su alarak da atabilir dedi. İnşALLAH kullanışlı olur.....
Auris Mungen cam rüzgarlığını aldım taktırdım ama kalitesi ve kullanışlılığı açısından kafamda soru işaretleri oluşmadı değil. Satıcı yurtdışından ithal geldiğini söyledi 100 adedi birkaç gün içersinde bitmiş dün elinde 4-5 tane kaldığını genelliklede anadoluya kargo çok gittiğini söyledi. Kalıp konusunda biraz sıkıntılı kesim yerlerinde biraz dalgalı, kalıptan kesilirken çok özenilmemiş belli. sağ ön kapıya takılan da alt kısmı na destek yaparak otturttu. basıınçlı yıkamada kırılır çıkar dedi , üstten su vurdurma üstünden zamanla su alarak da atabilir dedi. İnşALLAH kullanışlı olur.....
Mutlu bey bilgilendirme için teşekkürler, önümüzdeki günlerde tekrar yorumlarınızı yazarsanız çok faydalı olacaktır. Görüntü olarak gayet hoş durmuş ama basınçlı su yada başka durumlarda atması düşündürücü.
Logonun arkasına kırmızı el işi kağıdımı koydun abi. Şimdi bende meraklandım.
Adamlar resmen çok dayanmayacak demiş yahu.
Bende sanalpazar aracılığıyla aksoy tuningden aldım
Bende sanalpazar aracılığıyla aksoy tunıngden sipariş ettim ve dun aksam geldi. Bu aksam karanlık olmasına ragmen taktım ve kalite olarak pek hoşuma gıtmedi.( bu paraya ancak bukadarı olur)
Mutlu beyin dediği gibi alt kısımlar tam oturmuyor, destek sart. Ayrıca mugenlere pek benzemıyor, hatları farklı.
Fotograflara gelince Mutlu beyin fotograflarından farkı yok. Hava karardıktan snra geldimden akşam karanlığında fotograf cekemıyorum. Haftasonu inşallah