0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir deneyelim bakalım sökünce haber vericem
ön logo ve arka logoyuda kendim söktüm uğraştırmadı pek bide içteki logaya bakalım.
merhaba herkese,mügen cam rüzgarlığı arıyorum fakat bulamıyorum. forumda yazan Gürset Oto ve Sem Tuning ile de görüştüm bu ürünler ellerinde yokmuş. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Arkadaslar,nette gezinirken auris icin mugen ruzgarlik buldum ve saticiya birkac soru yonelttim. Fiyati da uygun geldi, gelecek cevaba gore siparis verecegim.http://www.sanalpazar.com/Toyota-Auris-Mugen-Cam-Ruzgarligi__isp4553726
Alırsanız taktığınızda fotoğraf çekerseniz bende almayı düşünüyorum.
Auris Mungen cam rüzgarlığını aldım taktırdım ama kalitesi ve kullanışlılığı açısından kafamda soru işaretleri oluşmadı değil. Satıcı yurtdışından ithal geldiğini söyledi 100 adedi birkaç gün içersinde bitmiş dün elinde 4-5 tane kaldığını genelliklede anadoluya kargo çok gittiğini söyledi. Kalıp konusunda biraz sıkıntılı kesim yerlerinde biraz dalgalı, kalıptan kesilirken çok özenilmemiş belli. sağ ön kapıya takılan da alt kısmı na destek yaparak otturttu. basıınçlı yıkamada kırılır çıkar dedi , üstten su vurdurma üstünden zamanla su alarak da atabilir dedi. İnşALLAH kullanışlı olur.....