0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba öle direk kırmız logo bulabileceğinizi sanmıyorum ama çok zor bişey değil kendiniz yapabilirsiniz reklamcılardan kırmızı folyo alıp yapabilirsin
güle güle kullan ,nereden ve nasıl alındığını öğrende bize de bildir
Gürset Oto Yakuplu Merkez Mah. Hürriyet Bulvarı no:77 Dükkan 1 Beylikdüzü - Mediamarkt tan Yakupluya giden alt geçidi geçince ilk ışıklarda sol taraftaki dükkanda(875 13 66)(Mustafa Usta) bende burda mugen alıp taktıran bi arkadaştan almıştım bilgiyi vaktim olmayınca abim araştırıp burdan almış daha önce bitane geldi ama güzel olmadı ve uymadı bunu baya bekledim fiyatı 70tl inşallah yardımcı olabilmişimdir.sağolasın birde telefon nno alabilirsen süper olur
ya hocam bende kendim yapmaya niyetlendimde. logoları cıkartamam cıkartsam geri takamam elimde kalır diye korktum
875 13 66 mustafa usta yanlız önceden gelenler kötüydü ben takmadım onları zaten uymadı ama bunlar gerçekten güzel çok hafif boşluk var o kadar ben yaklaşık 1,5 ay bekledim
valla bende korktum başta kırılırsa diye arka logoyu misina yardımıyla çıkardım 2 tane tırnak var bagajı aç orda kapak var onun içine sok elini o tırnaklardan ittir biraz sonra misina yardımıyla ordaki yapışkanı kaldır baya iyi yapışkan bilgin olsun kırmızı folya yaptıktan sonra folyonun üstüne logonun geleceği yere çift tarflı bant yapıştır salam olsun.Ön tarada siyah olan yere bastırarak sadece parlak kısmından çek ordada 4 tane tırnak var dikkat et burası biraz özen gerektiriyo elinde kalmasın hafif kaldırdığın yere bez sıkıştır başka yerden kaldır öle öle çıkıyo inşallah kırılmadan yaparsın eskişehirde olsan yapardık beraber
aracın güzel olmuş kazasız belasız kullan ...kırmızı folyo bendede hastalık bütün toyota araclarıma yaptım .....benim anahtarlık sustalı onun toyota logo içi bile kırmızı folyo
Mügenlerinizi güle güle kullanın .. Beyaz Kelebeğe çok yakışmış..Logo'da çok tatlı duruyor özellikle beyaz ve siyah araçta.. bende düşünüyorum yapmayı @mesut çalışkan : anahtarlığını merak ettim
vazgectim
Çok şık olmuş; kazasız, çiziksiz günler dilerim.
Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim rüzgarlılar istanbul beylikdüzü gürset otodan alındı fiyatını tam olarak bilmiyorum hediye geldi tahminim 50tl civarında
gürset oto ile güştüm ellerinde de var bu rüzgarlıklardan. sizde gürset otoyamı taktırdınız rüzgarlıkları. bir sıkıntı varmı süratlı giderken titreme ses yerinden oynama gibi ,memnunmusunuz , bilgi verebilirmisiniz ... teşekkür.
Gökerim hayırlı olsun tebrikler biraz geç oldu ama kusuruma bakma
Oldumu şimdi bu uğraştrıcaksın beni çok güzel olmuş ya uğraşayım bakalım sökmeye