0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Furkan lastikler için ;Kaliteli birşeyler arıyorsan Meguiars Endurance High Gloss kullanabilirsin, fiyatı biraz pahalıdır ama etkisi daha uzun süre gittiğinden ucuzları ile aynı maliyete gelir.Deri için, genel bir ürün kullanma, sadece deri için üretilmiş ürünleri tercih et, besleyici olması lazım. siz hangi markayı kullanıyorsunuz?Benden büyük bir abim, kendimi bildim bileli lastikleri için hafif sulandırılmış ayakkabı boyası kullanırdı. Zarar vermezmi diye sormuştum. "Sen şimdi lastiği temizlesin, siyahlaştırsın, parlatsın ve yağmurda çamurda etkisini kolay kaybetmesin istiyorsun değilmi? E ayakkabı boyasının tarifi bu zaten, üzerine bir de leflef atarsın istersen harika olur" demişti Tabi ayakkabı boyasının lastiğe zararı varmıdır yokmudur incelemedim hiç ama, kendisinin lastik konusunda hiç problemi olduğunu duymadım, lastikleri de parlattığı zaman en az 1-2 ay pırıl pırıl gezerdi.
Furkan lastikler için ;Kaliteli birşeyler arıyorsan Meguiars Endurance High Gloss kullanabilirsin, fiyatı biraz pahalıdır ama etkisi daha uzun süre gittiğinden ucuzları ile aynı maliyete gelir.Deri için, genel bir ürün kullanma, sadece deri için üretilmiş ürünleri tercih et, besleyici olması lazım. Benden büyük bir abim, kendimi bildim bileli lastikleri için hafif sulandırılmış ayakkabı boyası kullanırdı. Zarar vermezmi diye sormuştum. "Sen şimdi lastiği temizlesin, siyahlaştırsın, parlatsın ve yağmurda çamurda etkisini kolay kaybetmesin istiyorsun değilmi? E ayakkabı boyasının tarifi bu zaten, üzerine bir de leflef atarsın istersen harika olur" demişti Tabi ayakkabı boyasının lastiğe zararı varmıdır yokmudur incelemedim hiç ama, kendisinin lastik konusunda hiç problemi olduğunu duymadım, lastikleri de parlattığı zaman en az 1-2 ay pırıl pırıl gezerdi.
lastiklere arap sabunu sürüyordum, ama şimdi ilk defa turtle foam aldım, kullanınca bakarım arasındaki farkaama sanırım en mükemmel ıslak parlak görüntüyü maguarus sağlıyor
leflef ne , yenir bir şeymi, doğal bitki falanmı
Atilla bey onlar deri ayakkabılar için dişimdi artık deri bulmak neredeyse imkansız, herşey yapay malzemearaba lastiklerine deri boyası sürmek biraz saçma gibi geldi banaen ucuz yöntemi arap sabunuydu ama içerdiği kostik lastkleri yıpratıyormuşbirde arap sabunu çok canlı göstermiyor ve etkisi çok çabuk gidiyorAutoking gibi bir yer vardı, küçük bir mini onarım için gitmiştim, oldukça basit bir onarım olmasına rağmen arabamı süper kaliteli yıkamışlardıorada sürdükleri lastik parlatıcısı 1 ay falan hiç çıkmamıştı, yıkandığında bile parlaklığını ve siyahlığını koruyordu, emin değilim ama meguarius olabilir
Askerde üzerime zimmetli Land Rover aracın lastiklerini ayakkabı boyası ile boyardım Arap yağyı çok bulunca sağına soluna sürermiş yaa bizde de ayakkabı boyası çoktu ))